Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


D:E:R Privat Finans - Er det billigst og bedst?

D:E:R har eksisteret siden 1970, og har som hovedopgave at gøre sådan, at du har råd til det, der betyder noget for dig. Virksomheden har i dag over 100 medarbejdere, som hjælper, rådgiver og svarer på spørgsmål fra deres kundecenter i Odense. Hos D:E:R Privat Finans kan du låne fra 10.000 kr. til 100.000 kr.

Forretningsidé

D:E:R Privat Finans har fokus på dig og din privatøkonomi. Derfor har de designet deres finansieringsløsninger, så de kan tilpasses efter behov. Det giver dig mere frihed i forhold til dit lån; Du har flere valgmuligheder og fleksible løsninger, så de kan indrette sig efter dit liv. Du får hjælp og rådgivning af medarbejdere, som tager udgangspunkt i din økonomi og din situation. Produkter D:E:R Privat Finans tilbyder forskellige typer af lån. Der findes bl.a. PrivatLån Plus, hvor du kan låne op til 100.000 kr. med fast lav rente. Du kan betale dit PrivatLån Plus ud, når du vil, uden at det koster ekstra. Du har også mulighed for at tage et TrygLån hos D:E:R. Med dette lån kan du låne op til 50.000 kr., og samtidig blive sikret i tilfælde af arbejdsløshed. Forsikringen dækker op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor du kan få betalt afdragene på lånet med forsikringen, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs. Du har også mulighed for at vælge Produktfinans, som er en fleksibel måde at finansiere elektronik og hvidevarer på.

Om at låne hos D:E:R Privat Finans

Med et PrivatLån Plus, aftales der en fast, lav ydelse fra starten af - men du kan selv bestemme, hvor hurtigt eller langsomt, du vil afdrage på lånet. Du kan også indfri lånet, når du vil, uden at det koster ekstra.

Du kan selv bestemme løbetiden på dit lån, samt justere på dine afdrag, når du låner fra D:E:R Privat Finans. Du kan betale lånet ud, når du vil, uden ekstra gebyrer. Man ansøger om lånet online, og får svar indenfor en time i åbningstiden. Du skriver under på låneaftalen med NemID, og derefter bliver pengene udbetalt - senest dagen efter, at låneaftalen er godkendt.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser