TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


D:E:R Privat Finans - Er det billigst og bedst?

D:E:R har eksisteret siden 1970, og har som hovedopgave at gøre sådan, at du har råd til det, der betyder noget for dig. Virksomheden har i dag over 100 medarbejdere, som hjælper, rådgiver og svarer på spørgsmål fra deres kundecenter i Odense. Hos D:E:R Privat Finans kan du låne fra 10.000 kr. til 100.000 kr.

D:E:R Privat Finans

D:E:R har eksisteret siden 1970, og er derfor en af de låneudbydere med rigtigt mange års erfaring i branchen. Det betyder blandt andet, at de er eksperter i god og transparent kunderådgivning. Hos D:E:R kan du låne fra 10.000 til 100.000 kroner og vælge mellem løbetider på mellem 24 måneder og 120 måneder. 

Stor fleksibilitet skaber tilfredse kunder

D:E:R er kendt for deres mange tilfredse kunder og  høje rating på TrustPilot, og det skyldes blandt andet, at de kan tilbyde en langt større fleksibilitet end mange af deres konkurrenter. Denne fleksibilitet udmønter sig for eksempel i, at dit lån kan indfries til enhver tid uden omkostninger. Derudover er kunderådgivning én af D:E:R Privat Finans’ spidskompetencer, hvilket er endnu en grund til den bredde kundetilfredshed. 

Sådan tager du lån hos D:E:R Finans

For at låne penge hos D:E:R Finans, skal du blot vælge det beløb og den lånetid, der passer dig bedst. Når du justerer lånebeløbet og løbetiden, vil siden give dig et cirka estimat på din månedlige ydelse – beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr og beregning er baseret på betaling via Homebanking. Herefter skal du blot indtaste dine personlige oplysninger og logge ind med NemID. Efterfølgende vil du ledes videre til ansøgningens sidste step, hvor du skal indtaste oplysninger om din bolig, job og økonomi. Det er på baggrund af disse oplysninger og det kredittjek, der laves gennem dit NemID, at D:E:R afgør, om du vil være istand til at betale lånet af, og om de dermed kan godkende ansøgningen. 

Lån også penge til forskellige produkter

Hos D:E:R Finans er det ikke kun muligt at tage traditionelle pengelån – du kan også låne penge til finansering af elektronikprodukter. Det vil sige, at du kan købe alt fra en nye mobiltelefoner til kameraer, spilkonsoller, hårde hvidevarer og computere på afbetaling gennem D:E:R. Ofte inkluderer deres ProduktFinans fordele som gratis levering og installation. Overvejer du at låne penge til elektronik, er det altså værd at tjekke, om det er muligt at lave en finanseringsaftale gennem D:E:R frem for at stifte et privatlån. 

Lån med omtanke 

D:E:R er en låneudbydere, der ligger meget vægt på, at du ikke skal tage et lån for enhver pris. Det betyder blandt andet, at de giver transparent rådgivning, der hjælper dig til at tage gode beslutninger omkring din økonomi. Desuden har de en lang række gode økonomiske råd på deres hjemmeside, som er værd at læse inden, du optager et lån. Her råder de blandt andet til, at du lægger et gennemgående budget for dig selv, før du tager et Privatlån Plus gennem D:E:R.  

Forretningsidé

D:E:R Privat Finans har fokus på dig og din privatøkonomi. Derfor har de designet deres finansieringsløsninger, så de kan tilpasses efter behov. Det giver dig mere frihed i forhold til dit lån; Du har flere valgmuligheder og fleksible løsninger, så de kan indrette sig efter dit liv. Du får hjælp og rådgivning af medarbejdere, som tager udgangspunkt i din økonomi og din situation. Produkter D:E:R Privat Finans tilbyder PrivatLån Plus, hvor du kan låne op til 100.000 kr. med en variabel rente. Du kan betale dit PrivatLån Plus ud, når du vil, uden at det koster ekstra. Du har også mulighed for at tage et TrygLån hos D:E:R. Med dette lån kan du låne op til 50.000 kr., og samtidig blive sikret i tilfælde af arbejdsløshed. Forsikringen dækker op til 12 på hinanden følgende måneder, hvor du kan få betalt afdragene på lånet med forsikringen, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs. Du har også mulighed for at vælge Produktfinans, som er en fleksibel måde at finansiere elektronik og hvidevarer på.

Om at låne hos D:E:R Privat Finans

Med et PrivatLån Plus, aftales der en fast, lav ydelse fra starten af - men du kan selv bestemme, hvor hurtigt eller langsomt, du vil afdrage på lånet. Du kan også indfri lånet, når du vil, uden at det koster ekstra.

Du kan selv bestemme løbetiden på dit lån, samt justere på dine afdrag, når du låner fra D:E:R Privat Finans. Du kan betale lånet ud, når du vil, uden ekstra gebyrer. Man ansøger om lånet online, og får svar indenfor en time i åbningstiden. Du skriver under på låneaftalen med NemID, og derefter bliver pengene udbetalt indenfor 1-2 hverdage efter, at låneaftalen er godkendt.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)