Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Basisbank - Er det billigst og bedst?

Basisbank er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i år 2000. Det var dengang landets første rendyrket internetbank. Basisbank har hovedsæde på Teglholmen i København.

Forretningsidé

Basisbank arbejder på at give deres kunder gode priser, enkel hverdag samt friheden til at tænke på alt andet end bank. Det er en lille bank med store ambitioner, og virksomheden arbejder med en bred vifte af kompetencer.

Produkter

Basisbank tilbyder flere forskellige produkter. De tilbyder privatlån, billån, samlelån, kort og konto, opsparing og investering. Du kan kombinere de forskellige produkter, eller du kan vælge blot at optage én af delene. Med et privatlån fra Basisbank kan du låne fra 50.000 kr. Og helt op til 500.000 kr. Det er også muligt at tage et samlelån op til 500.000, eller at tage et billån, forbrugslån eller en kassekredit på op til 500.000 kr.

Om at låne penge hos Basisbank

Når du låner penge hos Basisbank er det med en rente, der starter allerede fra 4,95 %. Du kan låne penge til lige netop det, du har lyst til. Du kan underskrive låneaftalen med NemID, og dermed få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto - og du har pengene senest den næste hverdag. For at du kan få et privatlån skal du være 18 år gammel, have bopæl i Danmark, have fast indtægt, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Man bliver kreditvurderet, når man sender en låneansøgning. Det er gratis at indfri sit lån før tid, og det kan også lade sig gøre at forhøje sit lån.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser