TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Basisbank - Er det billigst og bedst?

Basisbank er en danskejet virksomhed, som blev grundlagt i år 2000. Det var dengang landets første rendyrket internetbank. Basisbank har hovedsæde på Teglholmen i København.

Forretningsidé

Basisbank arbejder på at give deres kunder gode priser, enkel hverdag samt friheden til at tænke på alt andet end bank. Det er en lille bank med store ambitioner, og virksomheden arbejder med en bred vifte af kompetencer.

Produkter

Basisbank tilbyder flere forskellige produkter. De tilbyder privatlån, billån, samlelån, kort og konto, opsparing og investering. Du kan kombinere de forskellige produkter, eller du kan vælge blot at optage én af delene. Med et privatlån fra Basisbank kan du låne fra 50.000 kr. Og helt op til 500.000 kr. Det er også muligt at tage et samlelån op til 500.000, eller at tage et billån, forbrugslån eller en kassekredit på op til 500.000 kr.

Om at låne penge hos Basisbank

Når du låner penge hos Basisbank er det med en rente, der starter allerede fra 4,95 %. Du kan låne penge til lige netop det, du har lyst til. Du kan underskrive låneaftalen med NemID, og dermed få pengene udbetalt hurtigt til din NemKonto - og du har pengene senest den næste hverdag. For at du kan få et privatlån skal du være 18 år gammel, have bopæl i Danmark, have fast indtægt, og så må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Man bliver kreditvurderet, når man sender en låneansøgning. Det er gratis at indfri sit lån før tid, og det kan også lade sig gøre at forhøje sit lån.

BasisBank

Med et lån fra BasisBank får du ikke blot et hurtigt og nemt privatlån online - du får nemlig et lån fra en bank, der kan hjælpe dig med alt lige fra privatlån til billån, samlelån, investering og opsparing. Basis Bank kan hjælpe dig med at få styr på din gæld og din økonomi, og det er bare én af de mange fordele, der er ved et lån hos BasisBank.

BasisBank A/S er en danskejet lånevirksomhed, som har hovedsæde på Teglholmen i København SV. Virksomhedens så dagens lys for første gang i år 2000, og dengang var det Danmarks første bank, som udelukkende var en online bank. Siden dengang - og stadig den dag i dag - har BasisBank arbejdet på at give kunderne et nemt og overskueligt lån med de bedste vilkår. Det er blandt andet derfor, du i dag kan få hjælp til mere end bare et almindeligt forbrugslån, men at de også kan vejlede dig i forbindelse med en lang række andre ting: Eksempelvis samlelån og opsparing.

Hvordan foregår et lån hos Basisbank?

Hos BasisBank kan du låne helt op til 500.000 kr. Ja, den er god nok - Basisbank tilbyder dig at låne op til en halv million danske kroner. Grunden til, at du kan få så stort et lån hos BasisBank er, at det er én af de ældste og største spillere på lånemarkedet. Det er altså noget lidt andet end de små kviklån fra de mindre udbydere på lånemarkedet. Så hvis du skal bruge et større lån så kan du med fordel overveje BasisBank som en mulighed at låne penge hos.


Det kræver hverken masser af tid eller tålmodighed at ansøge om et lån hos BasisBank. Hele låneprocessen foregår nemlig online, og derfor er det en hurtig og gnidnigsfri proces. Når du sender din låneansøgning afsted, skal du underskrive den med dit NemID. Du skal også bruger dit Nem ID til at underskrive den låneaftale, som Basis Bank sender til dig, når lånet er godkendt. Pengene udbetales derefter til din NemKonto inden for få dage, og i nogle tilfælde kan du få pengene udbetalt samme dag, som du ansøger.

Kassekredit

Hvem kan låne penge hos Basis Bank?

BasisBank kan tilbyde lån til de fleste. Dog er der en række krav, du skal opfylde før du kan få lov til at låne penge hos BasisBank. Disse krav lyder:

  • Du skal være mindst 18 år gammel
  •  Du skal have en fast indkomst
  •  Du skal være registreret med en adresse i det danske folkeregister

Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller i RKI Du kan altså låne eksempelvis 100.000 kr hos Basisbank, hvis du opfylder disse krav. Grunden til, at man skal være 18 år gammel for at optage et lån er, at man skal være myndig og råde over sin egen økonomi, og det kan man først, når man er fyldt 18 - ligesom man skal være fyldt 18 år for at få et Visa Dankort. Hvis du vil vide mere om at låne penge hos BasisBank kan du se yerligere krav og informationer på deres egen hjemmeside ved at klikke på “ansøg lån”.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)