Sådan tjener vi penge >

Bankly - Er det billigst og bedst

Sammenlign Bankly med de bedste alternativer og find det lån der passer til dig

Opdateret 06. marts, 2024
Bankly
Vi samarbejder ikke med denne udbyder

Klik og se de bedste alternativer til Bankly

De bedste alternativer

Vi har fundet de bedste alternativer til Bankly, så du nemt kan vælge det lån der passer til dig.

Se et overblik og review på alle låneudbydere

1699624219003980
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 8,49 - 20,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,49 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.037 kr. Samlede kredit omk.: 5.280 - 22.244 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.280 - 62.244 kr.
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 25.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Bankly

Bankly sammenligner lån fra hele lånemarkedet for dig

Banklys sammenligningstjeneste er helt gratis og uforpligtende

Bankly har 4,7/5 stjerner på Trustpilot

Bankly tilbyder i dag en sammenligningstjeneste, der giver dig mulighed for at indhente tilbud fra flere låneudbydere med blot en enkelt ansøgning, og du kan anvende denne tjeneste helt gratis og uforpligtende.

Bankly sammenligner lånetilbud fra 9 udbydere, som giver dig muligt for at få et hurtigt og nemt overblik over dine muligheder, så du kan finde den løsning der passer dig og dine behov bedst. 

Mission

Bankly ønsker at gøre det nemt at udfylde et enkelt skema, og få lånetilbud fra op til 9 banker og låneudbydere.

For Bankly er det vigtigt at du nemt kan udfylde ansøgningen på bare 2 minutter, og derudover gør Bankly det muligt at du begynder at modtage tilbud efter blot et par minutter.

For Bankly er det vigtigt at du sparer tid, men også at du også får tilbud hvor du kan spare penge. 

Produkter

Bankly tilbyder dig en sammenligningstjeneste, der gør det nemt med en enkelt ansøgning, at få få lånetilbud fra op til 9 banker og låneudbydere.

Bankly tilbyder deres tjeneste helt gratis og uforpligtende, og du kan derfor frit bruge Banklys produkt uden frygt for dyre omkostninger. 

Review af Bankly
Rente

1,5

- 24,99

%

Lånebeløb

10.000

- 500.000 kr.

Tilbagebetaling

1

- 12

måneder

Lånetyper

Forbrugslån

Alder

20 år

Oprettelsesgebyr

1.000 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

2,9

- 25

%

Medansøger

Ikke muligt

Sådan ansøger du ved Bankly

Ansøg

 • Udfyld nemt og hurtigt en ansøning online, det tager kun et par minutter.

Afvent svar

 • Bankly vil derefter begynde at indhente tilbud for dig, og du vil allerede modtage de første inden for et par minutter. 

Få pengene udbetalt

 • Vælg det bedste tilbud der passer dig og få pengene udbetalt, der vil ofte gå 1 - 3 dage afhængigt af den valgte låneudbyder. 

Hvordan vurderer TjekLån Bankly

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Bankly inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier.

Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Bankly, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner.

Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Bankly som udbyder. 

3,8
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

2,5

Pris

5,0

Kundeservice

2,5

Website

4,0

Fleksibilitet

3,5

Kundetilfredshed

5,0

Tilgængelighed 

Når det kommer til tilgængelighed, kunne der mangle noget hos Bankly. Skal du i kontakt med kundeservice, er det kun muligt via telefon og mail, og kundeservice holder kun åbent i korte åbningstider i hverdagene.

På Bankly.dk kan du finde en FAQ, der giver fine svar på en række ofte stillede spørgsmål. Dette er en god og tilgængelig mulighed, for at finde svar på dine spørgsmål hvis de skulle opstår i løbet af din research- eller ansøgningsprocess. 

Tjeklåns Vurdering: Hos Bankly får du fin tilgængelighed på deres hjemmeside, hvor du kan finde svar på de mest basale spørgsmål, der er besvaret på Banklys FAQ.

Når det kommer til kundeservice, kunne det være brugbart med flere tilgængelige kontakt kanaler. Bankly kunne forlænge åbningstider i hverdagene og udvide dem til weekender, og evt. en chat funktion på deres hjemmeside. 

Stjerner: 2,5/5

Pris

Som sammenligningstjeneste kan du anvende Bankly helt gratis og uforpligtende, som sammenlignet med mange andre konkurrenter er en standard.

Når du ansøger hos Bankly, får du med en enkelt ansøgning tilbud fra op 9 banker og långivere. Derefter kan du som låntager vælge det bedste og billigste forbrugslån, der passer dig og dine behov bedst. 

Bankly gør det besværlige arbejde for dig, og finder det bedste lån for dig uden det koster noget.

Du modtager tilbud allerede inden for et par minutter, og det giver dig dermed frihed til at finde et lån der passer dig på en simpel og gratis måde. 

Tjeklåns Vurdering: Banklys sammenligningstjeneste er helt gratis og uforpligtende, og du kan derfor roligt anvende Banjly og sammenligne dine mulighedder på lånemarkedet. 

Stjerner: 5/5

Kundeservice

Skulle der være nogle spørgsmål i løbet af ansøgningsprocessen, sidder der i dag dygtige medarbejdere der er klar til at hjælpe dig.

Bankly tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon

 • Mail

På Bankly.dk kan du klikke på “Kundeservice” knappen i menuen, der er placeret øverst på hjemmesiden.

Her finder du svar på de mest adspurgte spørgsmål, som giver dig fin mulighed for at danne et lille overblik over hvad Bankly tilbyder. Bankly tilbyder kundeservice over telefonen på tlf. 70 60 65 66 eller sende en mail på info@bankly.dk. 

Bankly har adresse på Kristianiagade 1, 2100 København Ø.

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 10:00 - 16:00

Tjeklåns Vurdering: Hos Bankly kunne der mangle kontakt muligheder, dette kunne bla. være gennem en chat funktion som mange andre konkurrenter tilbyder på deres hjemmesider.

Derudover kunne der være plads til forlængede åbningstider i hverdagene, da de er meget korte og evt. også åbningtider i weekenderne, da det for mange kan blive svært at finde tid i løbet af deres arbejdsdag. 

Stjerner: 2,5/5

Hjemmeside

Bankly.dk er en moderne hjemmeside, der deruodver inkorporer brugervenlighed. Mange vil opleve et besøg på hjemmesiden, som en positiv oplevelse, med et enkelt design der ikke indeholder for meget information og tekst, der gør det hele uoverskueligt.

Selve ansøgningsprocessen er nem og hurtig, med deres “Click and Swipe” ansøgningsskema der giver dig mulighed for at tilpasse ansøgningen uden det store besvær.  

Sidder du med nogle generelle spørgsmål, kan du klikke på enten deres “Kundeservice” eller “Om Bankly”, hvor du finder svar på en række ofte stillede spørgsmål.

Som FAQ er den brugbar, og giver kort og konkret svar, som gør det overskueligt at læse op på det.

Som hjemmeside kunne den blive mere funktionel, med en chat funktion der gør det muligt at komme i direkte kontakt med en medarbejder nemt, hurtigt og online. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet har Bankly skabt en god hjemmeside, der gør ansøgningsprocessen simpel og hurtig.

Derudover kan du finde en FAQ, der giver gode og konkrete svar på de oftest stillede spørgsmål. Derudover er siden informativ, og designet så den er overskuelig at anvende uden for meget tekst placeret på forsiden. 

Stjerner: 4/5

Fleksibilitet

Når det gælder fleksibilitet hos Bankly, får du meget gennem deres sammenligningstjeneste.

Alle der opfylder kravene som låntager, kan frit anvende tjenesten helt gratis og uforpligtende. Derudover kan du tilpasse ansøgningen efter dine behov, og du får fleksibilitet når det gælder lånebeløb og løbetid. 

På andre aspekter får du også fleksibilitet, du skal bla. blot være 18 år gammel for at anvende Banklys produkt.

Du har derudover også mulighed for at tilføje en medansøger, som kan give dig bedre mulighed for at blive godkendt og få en bedre pris, da du derfor står stærkere.

Du har også mulighed for at indfri dit lån før tid, hvis du kommer i en bedre økonomisk situation i løbet af din tilbagebetalingsperiode. 

Kundeservice hos Bankly mangler fleksibilitet, da der ikke er mange kontakt kanaler.

Skal du i kontakt med kundeservice kan du blot gøre dette telefonisk eller over mail, og der er derudover kun åbningstider i hverdagene. I weekenderne holder kundeservice lukket, du kan dog altid sende en mail. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet får du fin fleksibilitet som låntager.

Når det gælder ansøgningsprocessen, kan du fleksibelt fastsætte de enkelte aspekter efter dine behov. Kundeservice kunne bruge noget mere fleksibilitet, hvor du modsat mange konkurrenter ikke har mange muligheder. 

Stjerner: 3,5/5

 • Du skal blot være min. 18 år for at anvende deres sammenligningstjeneste
 • Fleksibel mulighed for at fastlægge lånebeløb efter dine behov
 • En ansøgning - tilbud fra op til 9 låneudbydere
 • Lav ÅOP- og rentespænd
 • Hurtigt svar på din ansøgning
 • Kan forekomme lang udbetaling tid afhængig af din valgte långiver(Normalt 1 - 3 hverdage)
 • Kundeservice mangler tilgængelighed

Spørgsmål og svar om Bankly

Hvordan ansøger man hos Bankly?

Ansøg

Udfyld en nemt og hurtigt en ansøning online, det tager kun et par minutter.

Afvent svar

Bankly vil derefter begynde at indhente tilbud for dig, og du vil allerede modtage de første inden for et par minutter. 

Få pengene udbetalt

Vælg det bedste tilbud der passer dig og få pengene udbetalt, der vil ofte gå 1 - 3 dage afhængigt af den valgte låneudbyder.

Hvem kan ansøge hos Bankly?

Min. 18 år gammel

Fast bopæl i Danmark

Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu