TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Bankly - Er det billigst og bedst?

  

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Bankly
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling 1 - 12 mdr.
Rente/år 1.5-24.99%
Oprettelsesgebyr 1.000 kr.
Alder 20 år
ÅOP 2.02 %
Gratis og uforpligtende Sammenlign lån fra flere banker 4.8 på Trustpilot
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 144 måneder kr. Variabel debitorrente: 7 % ÅOP: 2.02 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 1029 kr. Samlede kredit omk.: 48926 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 148926 kr.
Bedste alternativer

Er Bankly ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
2 - 10 år
Rente/år
9,9 - 19,56 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

På et eller andet tidspunkt i dit liv vil du højst sandsynligt komme til at stå i en situation, hvor du har behov for at låne penge. Lånemarkedet har i dag vokset sig stort og uoverskueligt, og der findes stort set lige så mange forskellige lån, som der er grunde til, at du har behov for at optage et lån. Samtidig kommer der flere og flere forskellige låneudbydere på markedet, og det kan hurtigt gøre det svært og uoverskueligt for dig. At optage et nyt lån kræver nogle grundige overvejelser fra din side, og det er altid en fordel at indhente tilbud fra flere forskellige banker, inden du bare vælger det første og bedste lån på markedet. Heldigvis er der også kommet flere online platforme på markedet, som gør det nemmere og mere overskueligt for dig at sammenligne forskellige lån. En af disse platforme er Bankly, og herunder kan du blive meget klogere på, hvem Bankly er, og hvad de kan tilbyde dig.

Hvem er Bankly?

Bankly er en online platform, hvor du har mulighed for at sammenligne forskellige lån fra forskellige banker og låneudbydere. Med en platform som Bankly bliver det nemt og overskueligt for dig at sammenligne forskellige lån fra forskellige banker, således du har mulighed for at finde det bedste og billigste lån, der passer til lige netop dine behov. Stort set alle banker og låneudbydere kan tilbyde dig forskellige lån med forskellige renter, og hvis du ikke undersøger dine muligheder grundigt på forhånd, kan du i sidste ende risikere at optage et lån, som egentlig har en meget dyrere rente, end det behøver at have. Der er ingen grund til, at du betaler flere gebyrer og renter for dit lån end højst nødvendigt, og med hjælp fra Bankly har du netop mulighed for at sammenligne lån og renter på én platform i stedet for, at du skal lave mange forskellige låneansøgninger til mange forskellige låneudbydere.

Bankly er fuldstændig gratis for dig at bruge, og du forpligter dig ikke til noget som helst, før du underskriver en låneaftale med dit NemID. De lånetilbud, som du modtager fra de forskellige låneudbydere gennem Bankly, er uforpligtende, og de er gældende i 30 dage.

Information om lån ved Bankly 

Når du er på udkig efter et lån gennem Bankly, har du mulighed for at ansøge om lån på op til 500.000 kroner. Det betyder, at du helt selv bestemmer, om du ønsker at ansøge om et lån på 10.000 kroner eller 350.000 kroner, så længe din låneansøgning bare ikke overstiger 500.000 kroner. Hos Bankly har du ikke kun mulighed for at låne nye penge, men du kan også samle dine eksisterende lån i ét samlelån, hvor du også har mulighed for at låne op til 500.000 kroner.

Når du ansøger om et lån gennem Banklys platform, garanterer vi dig den lavest mulige rente, og samtidig sikrer vi dig de bedste lånevilkår hos de banker og låneudbydere, som vi samarbejder med. Når du har valgt den bank, som du ønsker at optage et lån hos, skal du underskrive en låneaftale, og så får du som regel udbetalt pengene til din konto indenfor 1-3 dage.

Prisen på dit lån afhænger naturligvis af, hvor mange penge du ønsker at låne, hvor høj renten er, og hvor lang en løbetid du ønsker på dit lån. Når du ansøger om et lån gennem Bankly, har du som regel mulighed for at vælge en løbetid på alt mellem 1 og 12 år. Jo højere et lånebeløb og jo kortere en løbetid, jo større vil din månedlige ydelse naturligvis være. Husk derfor at tænk dig godt om, før du indhenter lånetilbud hos Bankly.

For at ansøge om et lån gennem Bankly er der en række krav, som du skal opfylde. Det gælder blandt andet, at du skal være fyldt 18 år, og så skal du have fast bopæl i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret, da Banklys samarbejdspartnere ikke tilbyder nogen former for lån til mennesker, der er registreret heri.

Fordele og ulemper ved Bankly

Lånemarkedet har i dag vokset sig så stort, at det for mange kan synes uoverskueligt og meget rodet. For hvordan sikrer man sig det bedste og billigste lån, når der er så mange forskellige muligheder? Til dette formål er det en kæmpe fordel, at en platform som Bankly eksisterer, da de gør det nemt, simpelt og overskueligt for dig at sammenligne forskellige lån, så du ikke betaler flere penge for lånet end højst nødvendigt. En anden fordel ved Bankly er også, at du kun behøver at udfylde én låneansøgning, og dermed sparer du altså dig selv for meget tid. Dermed er der ingen tvivl om, at fordelene ved Bankly vægter meget højere end de eventuelle ulemper, der måtte være ved platformen.

Hvordan ansøger jeg?

Det er ganske nemt og enkelt at ansøge om et lån gennem Bankly. På hjemmesiden skal du blot udfylde én ansøgning, hvor du skal angive en række oplysninger om dig selv og det lån, som du ønsker at optage. Det tager ikke mere end ganske få minutter, og herefter vil Bankly straks gå i gang med at indhente forskellige lånetilbud til dig fra forskellige banker og låneudbydere. Når du har modtaget de forskellige lånetilbud, kan du gå i gang med at sammenligne de forskellige lån, så du kan finde det lån, der passer bedst til dig og dine behov. Hvis du finder et lånetilbud, der matcher dine ønsker og behov, kan du vælge at underskrive en låneaftale med en pågældende bank. Det gør du med dit NemID, og det tager kun ganske kort tid. Når låneaftalen er underskrevet, skal du blot vente et par dage, før du har pengene på din konto. Hvis du skulle fortryde din låneaftale, har de fleste banker og låneudbydere en fortrydelsesret på 14 dage, som du kan gøre brug af. Derfor er det en god idé, at du gør dig nogle grundige overvejelser, før du vælger at underskrive en låneaftale gennem Bankly.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)