Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Anna Finans - Er det billigst og bedst?

Anna Finans er en online låneudbyder, som tilbyder lån op til 75.000 kr. Anna Finans samarbejder med Basisbank A/S, som er en af de bedst etablerede banker i Danmark. Samarbejdet består i, at det er Basisbank, som låner dig de penge, som du søger om hos AnnaFinans.Forretningsidé

Hos Anna Finans er det kunden, der er i fokus. Det er vigtigt, at låneprocessen er effektiv, samt at det er nemt og enkelt at ansøge. De bestræber sig på at svare på låneansøgningen inden for kort tid, og når den er godkendt, er pengene udbetalt på kontoen den efterfølgende dag.

Produkter

Hos Anna Finans kan du låne fra 3000 kr. og op til 75.000 kr. Du kan altså både tage små, hurtige og nemme kviklån, og du kan også låne større beløb, de såkaldte forbrugslån, til de større projekter. Du har mulighed for selv at være med til at bestemme lånets løbetid; fra 12 måneder og op til 72 måneder.

Om at låne penge hos Anna Finans

Når du vil låne penge fra Anna Finans, skal du blot udfylde låneansøgningen på deres hjemmeside. Du får svar på ansøgningen inden for få minutter, og herefter kan du underskrive med NemID og få pengene udbetalt med det samme eller hurtigst muligt herefter - pengene udbetales senest dagen efter, at aftalen er underskrevet. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån fra Anna Finans. Du kan låne penge hos Anna Finans allerede, når du er fyldt 18 år gammel. Du skal dog have fast bopæl i Danmark, have fast indtægt samt ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser