TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Advisa - Er det billigst og bedst?

Advisa er en svensk lånebroker, som blev grundlagt i 2011. De har et simpelt mål om at gøre det lettere for alle at forbedre deres personlige økonomi. Advisa sammenligner lån fra 39 banker og låneudbydere, og sørger for at du får det bedst mulige lån. 

Lån penge nemt og hurtigt

Hos Adviser har du mulighed for at låne penge nemt og hurtigt. Du skal blot udfylde en ansøgningsformular om et lån, hvor du kort efter vil modtage flere forskellige tilbud fra banker og andre låneudbydere. Når du har søgt, sammenligner Advisa lånetilbuddene og præsenterer dig for de bedste lånetilbud. Derefter er det op til dig at vælge det lånetilbud, som du synes passer bedst til dig. Dette er selvfølgelig ud fra en forudsætning at du bliver tildelt et lån. Du kan låne op imod 500.000 DKK, hvor du kan vælge en tilbagebetalingstid mellem 1 og 20 år. Dine månedlige omkostninger ved lånet, finder du først ud af efter du har søgt om lån. Dette skyldes, at dine månedlige omkostninger bestemmes af den rente, som du modtager, hvor stort et lån du tager, og hvor lang tilbagebetalingstid du vælger. Advisa tilbyder erfarne lånerådgivere, der kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning, der passer til din personlige økonomi. 


Det er helt op til dig hvad du bruger pengene på og hvornår du bruger dem. Det kan være en nem løsning til uforudsete udgifter, hvor du slipper for et økonomisk pres. Det er kan også være du bare gerne vil have lidt flere penge på lommen. Det er helt op til dig og du skal ikke redegøre for hvad du bruger pengene på. Det er desuden fuldstændig uforpligtende at søge lån gennem Advisa, og du behøver ikke acceptere et lånetilbud, hvis du ikke har lyst. Derudover kan du gøre det hele helt gratis gennem Advisa. 

Saml dine lån hos Advisa

Det kan være en rigtig god ide at samle dine lån, uanset om du har mange eller få lån. At have flere forskellige lån, betyder nemlig flere forskellige renter. Alt efter lånetype, kan nogle renter være urimelig høje eller have skjulte omkostninger. Derudover kan det være yderst fordelagtigt at samle dine lån i forhold til din samlede kreditvurdering. Når du samler dine lån forbedrer du nemlig din kreditvurdering, hvilket betyder at du får endnu bedre lånevilkår i fremtiden. Det er desuden helt gratis at samle dine lån, når du optager et lån igennem Advisa. Det lyder måske lidt bagvendt, at du kan spare penge ved at låne penge, men den samlede besparelse ved at samle din lån hos Advisa, kan være så stor at det altså kan betale sig at låne penge. 

Hvem kan låne af Advisa?

For at oprette et lån gennem Advisa, skal du være mindst 18 år, du skal have boet i Danmark i mindst ét år, have en månedlig indkomst på 10.000 DKK, og du må ikke være registreret i RKI. Advisas låneudbydere foretager en individuel vurdering af, hvor meget du kan låne ud fra flere forhold. De tjekker blandt andet dine økonomiske forhold, lånets størrelse og længden af tilbagebetalingsperioden. Advisa kan ikke på forhånd sige, hvilken bank eller låneudbyder, der tilbyder det bedste lån med laveste rente. Derfor er det nødvendigt at foretage en lånesammenligning, for at finde frem til bedste lånetilbud. Overholder du ovennævnte krav kan du hurtigt og nemt låne op mod 500.000 DKK. 


Du kan øge dine chancer for at få et godt lån ved at søge lånet sammen med en anden. Hvis du har en medansøger, spiller begge jeres økonomiske nemlig forhold ind. Hvis du søger om et større lånebeløb, vil låneudbyderne altid kræve, at du har en højere indkomst.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)