Sådan tjener vi penge >

Kan man få kviklån med hemmelig adresse?

Hvis du har hemmelig adresse, kan du godt få et kviklån. Dog er der en række særlige forhold, som kan gøre sig gældende. Det kræver i nogle tilfælde at du skal igennem en længere proces, da låneudbyderen ikke kan tjekke din adresse via MitID/NemID. 

Hos nogle låneudbydere vil det ofte kræves, at du sender en kopi af dit sygesikringsbevis. Andre låneudbydere nøjes med en almindelig låneprocess. Derudover findes der også låneudbydere, som slet ikke tilbyder lån til personer med hemmelig eller beskyttet adresse. 

Uanset hvordan låneudbydere behandler ansøgninger med hemmelig adresse, skal du stadig overholde de øvrige krav, som kræves for at blive godkendt til et kviklån

Det vil altså ikke være en væsentlig begrænsning, hvis du ønsker at låne penge med en hemmelig adresse. Der findes mange lånemuligheder, hvis du af en eller anden grund har en hemmelig eller beskyttet adresse.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu