Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvor mange danskere har forbrugslån?

Hvor mange danskere har forbrugslån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Forbrugslån har oplevet en voksende popularitet de seneste par år, hvor flere og flere vælger lånetypen som en finansieringsløsning. I Dag har hver fjerde dansker over 18 år haft et forbrugslån.

Hver 4. dansker har forbrugslån

Flere og flere danskere vælger at optage forbrugslån til rejser, bil, renovering, båd og andet almindeligt forbrug.

Markedet for forbrugslån i Danmark er i vækst, og det har skabt mere konkurrence på markedet. Udbuddet af forbrugslån er steget, og der opstår konstant flere og mere attraktive lånetilbud. 

Mange danskere vælger altså at optage forbrugslån, da der er kommet bedre og mere attraktive lånevilkår for forbrugerne. 

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik