Sådan tjener vi penge >

Hvad skal man være opmærksom på ved forbrugslån?

Når du skal optage et forbrugslån, er der en række ting som du bør være opmærksom på. Som forbruger kan du optage et forbrugslån online, hvor du har god mulighed for at sammenligne lån.

Som forbruger bør du være opmærksom på lånets lånevilkår, da der er mange penge at spare. Det er en god ide at være opmærksom på følgende faktorer:

  • Løbetid
  • Rente
  • Gebyr
  • ÅOP
  • Samlet kreditomkostninger

Der findes i dag mange låneudbydere på markedet, og det kan derfor være en god ide at sammenligne forbrugslån. 

Du kan spare mange penge ved at sammenligne lånetilbud, så du kan finde det billigste forbrugslån med den laveste rente. Man kan sammenligne forbrugslån, ved at sammenligne lånets ÅOP. ÅOP står lånets årlige omkostninger i procent, og angiver lånets reelle pris.

Det kan være en god ide at anvende en låneberegner, som hjælper dig med at beregne lånets månedlige ydelse. Når du har beregnet den månedlige ydelse, kan du også sammenligne forskellige lån, ved at kigge på den månedlige ydelse.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu