Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er renten på et forbrugslån?

Hvad er renten på et forbrugslån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Renten på et forbrugslån ligger som regel mellem 5 og 10 % for de ansøgere, der har en stabil økonomi. Jo bedre din økonomiske situation er, jo bedre rente kan du få på dit forbrugslån.

Renten på et forbrugslån kan starte allerede ved 3 % hvis dit kredittjek viser, at du har en god og stabil økonomi og dermed har råd til at betale lånet tilbage hurtigt. Dog vil renten typisk ligge mellem 5 og 10 %, hvilket stadig er en meget fornuftig rente for et online forbrugslån. Der findes forbrugslån med renter i alle størrelser, så det er en god idé at undersøge renten for de forskellige forbrugslån inden du vælger dit lån.

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik