Sådan tjener vi penge >

Hvad er renten på et forbrugslån?

Renten på et forbrugslån ligger som regel mellem 5 og 10 % for de ansøgere, der har en stabil økonomi. Jo bedre din økonomiske situation er, jo bedre rente kan du få på dit forbrugslån.

Renten på et forbrugslån kan starte allerede ved 3 % hvis dit kredittjek viser, at du har en god og stabil økonomi og dermed har råd til at betale lånet tilbage hurtigt. Dog vil renten typisk ligge mellem 5 og 10 %, hvilket stadig er en meget fornuftig rente for et online forbrugslån. Der findes forbrugslån med renter i alle størrelser, så det er en god idé at undersøge renten for de forskellige forbrugslån inden du vælger dit lån.

Kreditværdigheden vurderes af låneudbyderen ud fra en række oplysninger om dine indtægter, udgifter og gæld. Disse oplysninger indhentes blandt andet fra SKAT, men de kan også bede dig om at fremsende kopier af tidligere lønsedler. Derudover vurderes kreditværdigheden også på baggrund af dine personlige forhold, så som din civiltilstand og antal hjemmeboende børn (Se rapport).

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu