Sådan tjener vi penge >

Hvad er forskellen på kviklån og forbrugslån?

Et kviklån dækker som regel over de mindre lån med kort løbetid og hurtig udbetaling, hvorimod et forbrugslån som regel er et større lån med længere løbetid og sandsynligvis en bedre rente end kviklån.

Kviklån får sit navn af den grund, at det er et lån, der er hurtigt og nemt at ansøge om, hurtigt at få udbetalt samt hurtigt at betale tilbage, fordi det typisk har en kort løbetid. Kviklån er som regel i størrelsesordenen under 10.000 kr. Et forbrugslån er derimod de lidt større lån over 10.000 kr. Med et forbrugslån har man typisk flere omkostninger forbundet med lånet, men har også mulighed for bedre rente, fordi man har længere tid til at betale af på lånet.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu