Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Hvad er FlexLån?

Hvad er FlexLån?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Et Flexlån, som også kaldes et rentetilpasningslån, er et lån, hvor man kan tilpasse renten på bestemte tidspunkter i lånets løbetid. Renten tilpasses for bestemte perioder ad gangen, typisk mellem et og 10 år ad gangen.

Fordelene ved at vælge et FlexLån er, at de korte renter som regel er lavere end de lange, hvilket vil betyde kortere løbetid på dit lån eller lavere månedlige ydelser. Dog kan renten naturligvis også svinge og ændre sig, så det er nødvendigt, at du har økonomisk råderum til en rente, der pludseligt stiger. Flexlånet kan altså både være én af de billigste lånemuligheder, men kan også gå hen og blive noget dyrere, hvis renten stiger.

FlexLån er et registreret varemærke tilhørende Realkredit Danmark A/S

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik