Sådan tjener vi penge >

Hvad er et hurtigt lån?

Et hurtigt lån er som regel et lån, der foregår online, hvor du får svar på din låneansøgning inden for få minutter. Typisk vil udbetaling af lånet - når det er godkendt - foregå samme dag eller den efterfølgende dag.

Det vil sige, at et hurtigt lån typisk er et online forbrugslån eller et af de såkaldte kviklån. På disse lån kan du få svar på din ansøgning med det samme - ja hos nogle udbydere får du faktisk svar indenfor få minutter. Låneansøgning og låneaftale underskrives med NemID, hvorfor processen er meget hurtigere og kortere end for traditionelle lån som for eksempel et banklån. De fleste online banker arbejder i dag med en svartid der hedder maksimalt en time og udbetaling af lånet indenfor én til to dage.

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu