Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad er et forbrugslån?

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån kan hjælpe med at finansiere låntagerens behov og mangler her og nu. Forbrugslån er beregnet til personer som finansielt ikke har mulighed for at betale for sine ønskede produkter på pågældende tidspunkt.  

Hvad er løbetid.png

Et forbrugslån er en mere traditionel låneform der er god, hvis du har behov for at låne et større beløb og evt. med en længere løbetid. Papirarbejdet klares online og du kan selv bestemme hvad du ønsker at bruge pengene på.

Forbrugslån er, som det ligger i navnet, et lån der primært bruges til en form for forbrug. Det kunne være at du har behov for at få en ny vaskemaskine, da den gamle er gået i stykker, eller måske er du ikke typen der sparer op til eksempelvis en rejse, men hellere vil låne beløbet.

Går du i banken kan du også optage et forbrugslån, hvilket er et af de mest almindelige lån der findes. Bankerne er muligvis billigere, da de har større fokus på en ansvarlig udlånspolitik. Til gengæld kan et online forbrugslån gennemføres langt hurtigere og uden de store spørgsmål.

Hvis du vil læse mere om forbrugslån og sammenligne priser, kan du se vores sektion om forbrugslån her.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)