Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge
Forside / FAQ / Er forbrugslån en god ide?

Er forbrugslån en god ide?

Mark Andersen

Forfatter: Mark Andersen

Det er svært at give et klart ja eller nej til dette spørgsmål, da det afhænger af en række forskellige faktorer. Forbrugslån kan være en god ide, hvis du har behov for at låne et mindre beløb, og du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage inden for en relativ kort periode.

Skulle der komme en uforudset regning, kan det være en god ide at optage et forbrugslån. Inden du vælger at optage et forbrugslån, bør du overveje, om pengene kan hentes et andet sted fra, og om du kan tilbagebetale det lånte beløb.

Et forbrugslån har ofte højere omkostninger end andre typer af lån. Du bør derfor overveje grundigt, om du har behov for at låne penge.

Vi har lavet en oversigt over fordele og ulemper ved forbrugslån, for at hjælpe dig med at tage den bedste beslutning. 

Fordele og ulemper ved forbrugslån:

Fordele Ulemper
Lån penge til alle former for forbrug Høj rente
  Ansøg nemt og hurtigt online Høje omkostninger
Du har mange lånemuligheder Ingen mulighed for personlig rådgivning
Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
Du modtager pengene inden for kort tid
Nemt og hurtigt

Når du har undersøgt fordele og ulemper ved at optage et forbrugslån, kan det være en gode ide at gøre brug af en låneberegner. Med en låneberegner kan du beregne lånets månedlige ydelse, og på den måde finde ud af om du kan betale lånet tilbage. 

author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik