Sådan tjener vi penge >

Er billån dumt?

Det er ikke dumt at optage et billån i forbindelse med køb af ny - eller brugt bil. Dog kan der være ulemper, som du bør være opmærksom på.

En af ulemperne ved at optage et billån er, at du som med andre typer lån, skal betale omkostninger i form af etableringsomkostninger, renter, gebyrer og øvrige omkostninger.

Det er altid bedst, hvis du kan undgå at optage et lån. Hvis du har mulighed for at finansiere hele dit bilkøb uden et billån, er det altså en fordel. Dog skal du ikke være bange for at finansiere dit bilkøb med et billån.

Der findes i dag mange populære låneudbydere, som kan tilbyde dig et billån med gode lånevilkår. På den måde kan du købe bil uden at betale kassen for det.

Det er altså ikke dumt at optage et billån, hvis du er sikker på, at du kan tilbagebetale lånet igen.

Author

Gør som 38.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

Nyeste lån på Tjeklån
De billigste lån
Mest populære lån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik

ansøg Ansøg nu