Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån

Sådan får du råd til bilen du drømmer om

Vi går vel nok alle og drømmer om en eller anden bil, som vi super godt kunne tænke os. Dog kan det bare af og til være svært at se, hvordan man på nogen kan få råd til denne bil. Har du også en bil i tankerne, som du godt kunne tænke dig? Så læs med her, hvor der vil være mulighed for at læse et par tips til, hvordan du får fat i den bil du kunne tænke dig.

Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 180 Mdr.
Rente/år
6.99-22.99%
Svartid
Straks
  rating  rating  rating  rating  rating
Fremragende 10.0/10
Lån helt op til 400.000 kr.
Løbetid op til 15 år
Hurtig udbetaling
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 36 måneder Etabl.omk.0 kr. Variabel debitorrente: 7,22 - 25,57 % ÅOP: 8,60 - 30,15 % Månedlig ydelse: 3.147-4.064 kr. Samlede kredit omk.: 13.231 - 46.091 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 113.231 - 146.091 kr.
Lånebeløb
7.000 - 75.000 kr.
Tilbagebetaling
12 - 72 Mdr.
Rente/år
14.85-29.85%
Svartid
Straks
  rating  rating  rating  rating  rating
God 6.7/10
God månedlig ydelse
Lav rente
Betal ud, når du vil
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.3200 kr. Variabel debitorrente: 14,85-29,85 % ÅOP: 20,70-36,80 % Månedlig ydelse: 1.037-1.337 kr. Samlede kredit omk.: 22.197-40.216 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 62.197-80.216 kr.

Se et overblik over alle låneudbydere her

Læg et budget og spar op

Det lyder muligvis ret trivielt, men en af de mest effektive måder, hvorpå du kan få råd til det, som du drømmer om er ved hjælp af et budget og en effektiv spareplan. Sørg for at sæt dig ned og tænk hvor, hvor lang tid du vil spare op, tænk i den forbindelse også over, hvor meget du hver måned har mulighed for at lægge til siden. Det er her utrolig essentielt, at du er realistisk omkring din økonomi. Er du ikke realistisk, vil det kun blive sværere og hårdere at spare op. Det er typisk ikke muligt at få råd til en bil hen over en eftermiddag. Vigtigt er det derfor også, at du væbner dig med tålmodighed, og at du ikke lader dig slå ud.

Leasing

En anden mulighed hvorpå du kan få råd til din drømmebil er via leasing. Når du leaser din bil, lægger du typisk en udbetaling og betaler derefter af på bilen i et vis antal måneder, oftest 36 måneder. Dette kan være en god idé, hvis du har svært ved at lægge en høj udbetaling på en gang. Dog er det her vigtigt, at du samtidig har gode økonomiske fremtidsudsigter til en stabil økonomi, så du kan blive ved med at betale bilen af på smertefri vis. En anden type er flexleasing, hvor du ikke betaler den fulde registreringsafgift af på bilen med det samme, men at du kan dele den op i flere små rater. Der findes et hav af muligheder inden for flexleasing. Det kan derfor anbefales, at du klikker ind på https://goleaseit.dk/flexleasing/, hvor du kan blive meget klogere på flexleasing.

Køb en brugt bil

Hvis du ikke er sart, så kan det være en særlig god idé, hvis du køber en bil brugt. Ved at købe en bil brugt følger nemlig en lang række økonomiske fordele. Logisk nok kan du nemlig købe bilen brugt til en lavere pris, end hvis du køber en helt  ny bil. Desuden mister biler ekstremt hurtigt værdi. Køber du en brugt bil, vil din bil derfor ikke miste så meget værdi som en ny bil, hvis du ønsker at sælge bilen på et senere tidspunkt.

Arbejd for det

Måske er du et ungt menneske som pønser på at købe sin første bil. I denne situation, vil der typisk være mulighed for at tjene ekstra penge ved at arbejde mere. Det kan ganske vist også være, at du allerede arbejder en masse og ikke har tid til mere arbejde. Men kan du se tid til at arbejde mere, så vil dette helt klart være at anbefale. Især hvis du er utålmodig, da vil opsparingsperioden ikke føles nær så lang, da du på denne måde for flere penge at spare op af.

Ovenstående er et par gode råd til, hvordan du kan få råd til den bil, som du drømmer om. Det er selvfølgelig frit for, om du ønsker at bruge disse råd. Tilmed skal det også nævnes, at man ganske vist også kan få råd og sparet op til sin drømmebil på et hav af andre måder.
notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser