TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Du kender det godt. Det er sidst på måneden, og der er stadig tonsvis af udgifter, som du skal finde pengene til. Problemet er bare, at du ikke har pengene til det. Står du i sådan en situation? Eller mangler du lige de sidste kroner til ferien eller tandlægeregningen? Så bør du overveje et lån på 4.000 kroner til at lette din økonomi en smule.

Lån uden sikkerhed

Når du skal låne et lavt beløb som 4.000 kroner, er det ofte noget, som du skal foretage online. Dette har sine fordele. For det første skal du ikke stille sikkerhed, når du låner online, som ellers ofte er et krav, hvis du skal låne hos en af de fysiske banker. For det andet er der ikke nogen, der stiller spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. De online udbydere er mest interesseret i, at du betaler til tiden. Gør du det, kan du med god samvittighed bruge pengene, lige som det passer dig.

Hvad kan du bruge 4.000 kroner på?

Som sagt er der ingen, der fortæller dig, hvad du må bruge dine penge på, når du vælger at låne 4.000 kroner online. Det betyder, at du kan bruge dem på alt fra ferie, tøj, fødselsdagsgaver, et nyt køleskab eller noget helt femte. 4.000 kroner er ikke et stort beløb, men det kan alligevel dække meget eller fungere som det sidste tilskud til det, som du står og skal investere i. 4.000 kroner er perfekte, hvis du har fået en uforudset regning. Det er helt sikkert, at dette beløb kan dække denne. Særligt hvis det er fra tandlægen, elselskabet eller lignende.

Hvor lang en løbetid er den rigtige?

4.000 kroner er lette er betale tilbage. Derfor er et godt lån at tage, hvis du akut står og mangler penge, fordi du ved, at du hurtigt kan betale beløbet tilbage igen. Et lån på 4.000 kroner kræver derfor ikke lige så meget overvejelse, som hvis du stod og skulle låne 50.000 kroner.

Selvom 4.000 kroner er et lille beløb, er der ofte forskel på løbetiden. De fleste steder kan du endda vælge selv. Når der er tale om så lavt et beløb, er løbetiden sjældent et år eller længere. Oftere vil den kun være 30 dage eller nogle få måneder. 

Hvis der er mere end én løbetid at vælge mellem, er det vigtigt, at du vælger den, der passer dig og din økonomi bedst. Der er nemlig fordele og ulemper ved en kort såvel som en lang løbetid. Vælger du den korte, skal du betale mere i måneden, men det samlede tilbagebetalingsbeløb bliver lavt. Vælger du i stedet den lange, vil du opleve, at du skal betale mindre om måneden, men til gengæld bliver det samlede tilbagebetalingsbeløb højt.

Umiddelbart er det bedst at tage den korte løbetid - også fordi det betyder, at du hurtigt slipper af med din gæld. Den korte løbetid kræver dog, at du har en økonomi, der kan bære det. Hvis du ikke har det, men alligevel vælger den lange løbetid, risikerer du ikke at kunne betale tilbage til tiden, og det bliver der set ilde på. Derfor er det vigtigt, at du vælger løbetid efter din økonomi - også selvom det kan blive lidt dyre i sidste ende.

Lav et hurtig lån

En helt anden fordel ved at låne 4.000 kroner, er at det er et hurtigt lån. Det vil sige, at det ikke tager særlig lang tid at søge om det, få svar på det og efterfølgende få pengene udbetalt til din konto. Som oftest tager det ikke mere end et par minutter at udfylde ansøgningsskemaet. Ansøger du inden for udbyderens åbningstider, er der også en god chance for, at du får et svar allerede samme dag, hvis ikke allerede indenfor et par minutter.  Når du får svar, skal du acceptere det lånetilbud, som du har modtaget. Når du har gjort dette, kan du næsten være sikker på, at du har pengene den samme dag eller i løbet af et par dage. Det tager i hvert fald ikke lang tid, før at du har de lånte penge til rådighed.

Lån 4.000 kroner nu, og så er du sikker på at have dem inden for kort tid.

Sådan finder du det billigste lån

Når du skal finde et lån, der passer dig, er det vigtigt, at du ikke bare vælger det første og bedste, du møder på din vej. Hvis du ikke ser de forskellige lån grundigt an, kan det være, at du ender med et lån, der på ingen måde passer til dig og dine behov.

Det bedste du kan gøre for at finde frem til det billigste og mest passende lån, er ved at sammenligne de mange lån, der er at finde på markedet. Du kan gøre dette på egen hånd, men du kan også vælge at få lidt hjælp af internettet. I dag findes der nemlig et utal af sammenligningssider, der kan hjælpe dig på rette vej med at finde det lån, der er mest optimalt for dig, både når det kommer til budget og behov.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)