TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Mange danskere går hver måned og drømmer om at kunne låne penge, til det de lige står og mangler. Heldigvis er det ikke så svært at få lov til, som man måske lige går og tror. I Danmark er der nemlig mange muligheder for at få lov til at låne penge til både stort og småt. Går man med en lille drøm, som ikke vil koste alverden, men som for den ene person vil betyde alverden, er det en god ting at vide, at man også kan låne små beløb i Danmark. Går du eksempelvis med en drøm, der kun vil kræve, at du låner 1500 kroner, er drømmen og muligheden for at låne måske slet ikke så langt væk, som man kunne frygte. Lån penge til det du drømmer om, og bliv gladere i hverdagen, selv med de mindre lån. 

Sådan låner du 1500 kroner 

Hos tjek-lån kan man undersøge de mange hurtige lån som er på markedet. Med de hurtige lån gælder samme procedure, som med alle andre lån. Det er sådan, at når man optager et lån er der nogle begreber som er gode at kende til, for at man forstår sit lån lidt bedre. Eksempelvis skal man kende til begrebet månedlig ydelse, som er den pris, som man hver måned skal betale for det lån, som man optager. Det vil sige, at man hver måned skal tilbagebetale et beløb til låneudbyderen, og dette gælder, hvad end det er et kviklån, sms lån eller måske et forbrugslån. Et andet godt begreb at kende til, er et låns løbetid. Lånets løbetid, er den tid, som lånet løber over. Det vil sige, at man selv kan vælge, over hvor lang tid man ønsker at have lånet, og dermed over hvor mange måneder man ønsker at betale lånet tilbage. Ofte hænger det sådan sammen, at jo højere beløb man låner, desto længere er lånets løbetid. Dette er dog noget, der skal aftales med den enkelte låneudbyder. Derudover er det en god idé at kende til begreberne renter og gebyrer, som er nogle af de vigtigste begreber at forstå, når det kommer til at låne penge. Renter og gebyrer er to af de måder, hvorpå man kan regne ud, hvor dyrt et lån kommer til at blive. Således kan et lån godt se billigt ud i første omgang, men det er her man skal huske at tjekke lånets renter og gebyrer. Renterne på et lån, er en procentdel af lånet som hver måned lægges oven i det nuværende lån, og som derfor også skal betales tilbage til udbyderen. Det vil sige, at høje renter, kan gøre lånet dyrere. Gebyrer derimod er den pris man betaler for at få lov til at optage et lån. Det er således prisen for at få lov at “købe” et lån af en udbyder. Disse to begreber er gode at kende til, da man med denne viden, kan sikre sig, at man ikke bliver overrasket over opkrævning fra låneudbyderen. 

Reglerne for at kunne låne penge 

Når man skal låne penge i Danmark, er der, nogle regler der gælder, for at man kan få lov at optage et lån, hvad end det er hos en låneudbyder eller i banken. Som det første skal man være fyldt 18 år i Danmark for at kunne låne penge. Dette skyldes, at man, når man er fyldt 18 år, er myndig i Danmark, og derfor har man selvbestemmelse over egen økonomi. Dog findes der nogle låneudbydere, der ikke låner ud til personer under 21 år, og dette kan hænge sammen med, at unge mennesker ofte ikke har mulighed for at stille sikkerhed for et lån, da de ofte ikke har fast arbejde eller nogen formue til at stille sikkerhed for lånet med. Dette er dog også et af de krav som mange låneudbydere stiller til lånere, nemlig at kunne stille sikkerhed for det lån, man gerne vil optage. Det kræver eksempelvis, at man kan garantere, at man har et hus, en bil eller et fast job og en fast indkomst, således at man kan bevise, at man har mulighed for at betale lånet tilbage. Derudover skal man have dansk NemID for at kunne optage et lån i Danmark. Dette sørger for at alt sker sikkert og rigtigt med lånet. Kan man stadig med disse regler få lov at låne penge, så er det bare at få pengene og dernæst bruge pengene på det man går og drømmer om. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)