Lån penge billigt online på Tjeklån
Sådan tjener vi penge

Anbefalet i december

3
Se overblik
Lånebeløb 1.000 - 20.000 kr.
Lånetid 3 - 36 mdr.
Rente/år 22.5-22.5%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Hjulpet over 300.000 Fleksibelt lån med fordele
Ansøg nu
Se mere
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 5.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22,5 % ÅOP: 24,97% % Månedlig ydelse: 52,5 kr. Samlede kredit omk.: 630 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 5630 kr.
3
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

4
Se overblik
Lånebeløb 1.500 - 50.000 kr.
Lånetid 9 - 47 mdr.
Rente/år 22.51-22.51%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
NY LAV RENTE Forhøjet lånebeløb - Lavere månedlige ydelser
Ansøg nu
Se mere
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Lynhurtig udbetaling(På bare 45 minutter)
 • Hurtig svartid
 • Intet oprettelsesgebyr
Ulemper
 • Høj rente
 • Meget høj ÅOP
 • Du skal være min. 21 år for at ansøge
Om Ferratum

Ferratum blev grundlagt i 2005, og har hovedkvarter i Helsinki, Finland. I dag har Ferratum bredt sig til 23 lande, og i Danmark findes Ferratum kun i form af en online bank uden nogen fysiske filialer. Ferratum har i dag over 2 millioner glade kunder, med 4,8/5 stjerne på Trustpilot fordelt på 3.000 anmeldelser. 
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

AnmeldelserIndholdsfortegnelse
Se mere

Sådan låner du 1.500 kr. 

Har du behov for at låne 1.500 kr., kan du vælge at optage et Forbrugslån. Det er super nemt at komme i gang med låneprocessen online, hvor pengene ofte vil stå på din konto indenfor få dage. 

Du kan finde låneudbydere der tilbyder et lån på 1.500 kr., hvor du kan opnå et oprettelsesgebyr på 0 %. Du kan dertil få en rente på omkring 20 %, hvor du kan vælge en løbetid på mellem 1 - 15 år.  

Skal du igang med låneprocessen, kan du til din egen fordel anvende Tjeklån`s låneberegner. Med låneberegneren skal du blot udfylde et par enkelte informationer om dit ønskede lån, hvor du derefter får et overblik over dine lånemuligheder samt det billigste lån. 

lån 1500 kr tjeklån.jpg

Lån 1.500 online 

Det har aldrig været nemmere at låne 1.500 kr. online, hvis du står og mangler penge. Du kan komme i gang med ansøgningsprocessen via långiverens egen hjemmeside, hvor det ofte blot tager et par enkelte minutter. 

lån 1.500 kr eksempel

Låneberegner vil blive placeret her

Lån 1.500 trods RKI 

Har du behov for at låne 1.500 kr. trods RKI, er dine muligheder i første omgang begrænsede. Dog findes der en løsning, ved at du vælger at optage et Kautionist- eller Pantelån. Men så sidder du måske og tænker, hvad er et Kautionist- eller Pantelån?

Et Kautionist lån er et lån, hvor du vælger en person der kautionere dit lån. Skulle du komme i økonomiske vanskeligheder, så skal kautionisten kunne overtage lånet. Lånetypen tilbydes ofte lidt højere lånebeløb, og du bør af den grund overveje at låne flere penge(Der stilles ofte også krav til kautionisten).

Et Pantelån er en lånetype, hvor du stiller dine genstande som pant. Långiveren tager dine genstande som pant, og udbetaler derefter en procentdel af genstandenes værdi. Dine genstande fungerer som en sikkerhed for lånet, og lånetypen kan af den årsag tilbyde til personer registreret i RKI eller Debitor Registret. Du bør være opmærksom på, at der forekommer omkostninger i forbindelse med et Pantelån.Lån trods RKI.jpg

Lån 1.500 i dag

Lån 1.500 kr. her og nu ved at gøre brug af Tjeklån`s låneberegner, hvor du med få klik kan få beregnet det bedste og billigste lån, der passer dig og dine behov. Når du låner 1.500 kr. får du en hurtig udbetaling, hvor du hos nogle långivere kan få udbetalingen med det samme.  

Lån 1.500 kr gratis

Hos nogle låneudbydere har du mulighed for at optage et Forbrugslån på 1.500 kr. rentefrit, som ofte optages for at opnå de lavest mulige månedlige omkostninger. Dog tilbydes rentefrie lån ofte de højere lånebeløb, og du bør af den årsag overveje at låne mere for at få et rentefri lån. 

Lån 1.500 kr billigt

Du har som forbruger mulighed for at låne 1.500 kr. billigt, hvor du kan opnå lånetilbud med et oprettelsesgebyr på helt ned til 0 %. Du kan derudover få en rente, der ligger på omkring de 20 %. 

Hvilke fordele og ulemper er der ved at låne 1.500 kr online

Fordele:

 • Nemt at tilbagebetale
 • Du kan have pengene på din bankkonto inden for et par dage(I nogle tilfælde straks)
 • Du kan ansøge nemt og hurtigt online
 • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
 • Du skal ikke begrunde hvad pengene skal bruges på

Ulemper:

 • Høje låneomkostninger ift. lånebeløbet

SMS lån 1.500 kr. 

Står du og mangler penge, er SMS lån en god mulighed. Med et SMS lån får du lynhurtig udbetaling, til hvis der skulle opstå akutte behov såsom en tandskade eller ny vaskemaskine. Med et SMS lån får du ofte en kort løbetid, der gør at pengene hurtigt er tilbagebetalt. 

SMS lån går også under navnene: Quicklån, Hurtiglån, Minilån, Mikrolån osv., og du kan gennem nogle långivere optage et SMS lån på 1.500 kr. gratis. Du kan til din egen fordel anvende Tjeklån`s låneberegner, der på få minutter kan hjælpe dig med at finde det billigste lån. 

sms lån 1500 kr.jpg

Lån uden NemID 

Når du optager et Forbrugslån, skal du godkende lånetilbuddet med dit personlige NemID. Det kan af den årsag blive svært at optage et Forbrugslån uden, dog kan du til enhver tid bestille et NemID via din bank eller på borgerservice: www.nemid.nu.

FAQ

Kan jeg låne 1.500 kr?

Du har som forbruger mulighed for at låne 1.500 kr., som tilbydes hos enkelte låneudbydere. Du kan uden besvær anvende Tjeklån`s låneberegner, som hjælper dig med at finde dine lånemuligheder samt det billigste lån.

Hvordan kan jeg låne 1.500 kr?

Du kan låne 1.500 kr., ved at optage et af følgende lånetyper: Quicklån, Hurtiglån, Minilån, Mikrolån, SMS lån eller Lynlån. Det er super nemt at optage et Forbrugslån, som kan foretages via långiverens egen hjemmeside eller en sammenligningstjeneste.

Hvad koster det at låne 1.500 kr?

Ønsker du at optage et Forbrugslån på 1.500 kr., kan du opnå lånetilbud med et oprettelesgbeyr på 0 %. Du får derudover en rente, der ligger på omkring 20 % afhængig af långiverens kreditvurdering af din privatøkonomi.

Kan jeg låne 1.500 kr. uden en kreditvurdering?

Når du optager et Forbrugslån, foretages kreditvurdering for at sikre at du kan tilbagebetale lånet. Dog kan du vælge at optage et Pantelån, hvor der ikke stille krav om en kreditvurdering af dig som låntager(Læs mere om et Pantelån under “Lån 1.500 trods RKI”).

Læs også:

Lån 2000
Lån 3000
Lån 5000
Lån 10000
Lån 15000
Lån 50000author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik