TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Står du og mangler et mindre beløb, så kan du her hos TjekLån finde Danmarks bedste og billigste lån. Et lån på 1.000 kr. er i den lille størrelsesorden og falder under hvad man også kalder kviklån eller minilån, hvilket også kendes som f.eks. sms-lån. Nogle låneudbydere er ikke så interesserede i at låne penge til den helt unge aldersgruppe, og derfor er der et begrænset udvalg for dig mellem 18-25 år. Af hensyn til dette har TjekLån lavet en aldersfiltrering i venstre side, hvor du kan fortælle hvor gammel du er, og søgeresultaterne vil justere sig hertil. Søger du at lån på 1000 kr og er du 18 år gammel, så kan dette godt være problematisk. I dette tilfælde er der ingen låneudbydere, der lever op til TjekLåns krav, men du kan godt låne 1000 kr, når du er 21 år gammel. Det vil også være umuligt at få et lån på 500 kr, når du er 18 år gammel gennem TjekLån.

Nye regler

Folketinget vedtog i 2016 en række lovændringer, der bl.a. betyder indføringen af en 48 timers tvunget betænkningspause på kortfristede lån med en løbetid på under tre måneder. Derfor er der ikke nogle udbydere som kan tilbyde små lån på minuttet. Du kan heller ikke lån 1000 kr uden nemid, eftersom NemID er nødvendigt for at underskrive en juridisk bindende lånekontrakt. Selvom der findes enkelte undtagelser, så er det som udgangspunkt ikke muligt at låne 1000 kr rentefrit.

Tænk dig om, før du låner 1.000 kr. - et hurtigt lån kan blive dyrt

Inden du løber ud og låner penge hos dine kreditorer, så bør du altid stoppe op og tænke situationen igennem. Har du virkelig brug for et lån på 1.000 kr. lige nu og her? Er der 30 dage indtil du får penge i hænde? Kan du vente? Pas på at du ikke bliver revet med og dermed fanget af illusionerne om hurtige penge her og nu. Det kan sagtens være at det er en god idé for dig, at optage et lån på 1.000 kr., men som sagt så opfordrer vi dig til at tænke dig om, for hvor meget betyder de 1.000 kr., egentlig for dig?

Når du låner penge, så er det vigtigt at du tænker dig om og ikke låner mere end du har behov for. Hvis du eksempelvis er interesseret i at låne 1.000 kr., så behøver du ikke låne 10.000 kr selvom du kan få lov til det. Et større lån vil blot give dig en større gæld, og du skal jo betale lånet tilbage. Er du blevet registreret i RKI som dårlig betaler, så vil du opleve at dit udvalg af lånetilbud bliver væsentligt indskrænket. Du kan se om du er registreret i RKI her(virker ikke i firefox). Hos TjekLån er det ikke muligt at låne 1000 kr trods rki. Mange udbydere vil ikke tilbyde lån til registrerede skyldnere, eftersom de vurderer at der er stor chance for, at de ikke kan få deres penge tilbage. Der findes dog enkelte udbydere som lader RKI-registrerede låne 1000 kroner trods RKI. TjekLån anbefaler dog at man holder sig fra denne type lån, da renten er meget høj og det gør det vanskeligere at betale sin gæld af.

Et dansk lån er at foretrække

Når det kommer til lån, og særlig små og hurtige lån, er det meget vigtigt, at du tjekker om det er et dansk lån. Et dansk lån vil være reguleret af finanstilsynet, og det er din garanti for at der er styr på sagerne. Det betyder, at du trygt kan ansøge om et lån hos det pågældende firma. Du skal endelige også undgå mails, som tilbyder dig private lån. Ofte vil det være udenlandske firmaer som sender denne type mails, og dem skal du holde dig fra. Du kan altid tjekke om et lån er dansk, og dermed reguleret af Finanstilsynet, ved at kigge på den pågældende udbyders hjemmeside. Lån som er reguleret af Finanstilsynet er registreret i Danmark, og det betyder at de er underlagt dansk lovgivning. Det er også en god idé, at kigge efter NemID. Det er et tegn på at lånet er godkendt og dermed sikkert at benytte. Du skal nemlig godkendes af den danske stat inden du kan anvende NemID. Så NemID er et godt blåstempel.

Spørgsmål og svar om lånebeløb 1000 kr.

✔️ Hvor kan jeg låne 1000 kr.?

TjekLån giver dig mulighed for at ansøge om et lån 500 kr. og giver dig et overblik over det bedste lån for dig

✔️ Hvem kan låne 1000 kr.?

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
✔️ Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 500 kr. til 500.000 kr.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)