TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Top 10 Kviklån » Januar 2021

Vi har samlet de bedste kviklån og forbrugslån, så du kan finde det billigste lån.

Udfyld og få personlige lånetilbud

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

 

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er kortfristet og du ved præcist over hvor lang tid du skal betale tilbage på lånet og kan derfor planlægge, hvornår du er gældfri. Kviklånet er eksploderet i popularitet de seneste år, og med god grund. Med et kviklån stiller låneudbyderen nemlig ingen spørgsmål om hvad pengene skal bruges til og du kan låne uden at stille sikkerhed. TjekLån udbyder ikke lån, men er udelukkende en sammenligningstjeneste, der hjælper dig med at skabe et overblik over de bedste lån på markedet.

Dine fordele med et kviklån:

 • Det er nemt og enkelt
 • Ansøgningen foregår online
 • Du behøver ikke snakke med banken
 • Pengene kan oftest udbetales samme dag
 • Et hviklån kan ofte konkurrere med bankernes renter

KAN JEG FÅ ET KVIKLÅN?

Selve ansøgningsprocessen er uhyre simpel og du behøver ikke engang at møde op i banken. Du skal dog opfylde nogle krav for at kunne optage kviklån.

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Du skal gerne have en fast indtægt

For at kunne optage et lån skal du være myndig for at kunne binde dig juridisk. Du skal altså være min. 18 år. Eftersom de fleste unge på 18-19 år er under uddannelse eller har en lav indkomst, er udbuddet af finansieringsselskaber særligt begrænset for denne aldersgruppe. Den stramme kreditpolitik løsnes op for unge mellem 20-25 år, og +25 år er der ikke længere begrænsende aldershensyn. Til den digitale ansøgningsprocessen skal du benytte NemID for at bekræfte din identitet og foretage en digital underskrift. Til gengæld kan du klare hele ansøgningsprocessen online og slipper for at stille i banken og besvare omfattende spørgsmål.

Har du tidligere haft problemer med at overholde betalingsfrister, kan du være blevet registreret i skyldnerregistret. Mange låneudbydere stiller krav om, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Det er ikke rart at være registreret som dårlig betaler, men er skaden sket, kan du blive slettet fra registret ved at betale de kreditorer, der har meldt dig som dårlig betaler. I ansøgningen bliver du bedt om at dokumentere din indkomst. Har du en fast og stabil økonomi, vil dette forbedre dine chancer hos udbyderne der vurderer, hvorvidt du har økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Har du fællesøkonomi med en ægtefælle, forbedres dine muligheder og du vil kunne låne mere og under bedre vilkår.

 

 Spørgsmål og svar 

 ✔️Hvem kan få et kviklån?

For at blive godkendt til et kviklån skal du minimum opfylde disse kriterier: 1. Fast indkomst. 2. Fast bopæl i Danmark. 3. Ikke være registreret i RKI

✔️Hvad koster et kviklån?

Renterne på kviklån varierer meget. Vi anbefaler, at du altid sammenligner ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

✔️Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et lån som optages online uden at der skal stilles sikkerhed for pengene. Pengene udbetales oftest indenfor 1-2 dage.

Kviklån startede oprindeligt som mikrolån i udviklingslande. Ofte blev disse lån brugt til at hjælpe mindre erhvervsdrivende. Disse lån muliggjorde blandt andet at mange erhvervsdrivende var i stand til at udvide og udvikle deres forretninger. Ideen omkring hurtige lån bredte sig efterfølgende, og i dag er det muligt for alle at optage et kviklån (som også er kendt under navnene minilån, sms-lån og mikrolån). 

Billigt kviklån

Når du kigger efter et billig kviklån online, skal du kigge efter lånets ÅOP. ÅOP er årlige omkostninger i procent, og det er det tal, som bedst angiver, hvad for et lån, der er billigst. Det er nemlig inklusiv alle renter, gebyrer og omkostninger i forbindelse med lånet. Et lavt ÅOP er lig med et billigt lån.

 

NYE REGLER FRA ÅRSSKIFTET PÅ KORTFRISTEDE KVIKLÅN

Den 1. januar 2017 trådte nye regler i kraft, der sikrer en øget forbrugerbeskyttelse på kviklån med en løbetid på under tre måneder. Fra låneudbyder afgiver tilbud til det kan accepteres, indføres en obligatorisk betænkningspause på 48 timer. Det er forbudt for låneudbyderen at kontakte forbrugeren for at følge op på et tilbud. Når den obligatoriske tænkepause har passeret, er det op til forbrugeren at kontakte låneudbyderen for at gennemføre lånet. Betænkningstiden gælder kun kortfristede lån på under tre måneder og sker med henblik på at undgå impulskøb.

 

Er et kviklån dyrt eller billigt?

Med et kviklån er du sikret kontrol over udgifterne forbundet med lånet og du kan udarbejde et præcist budget der sikrer, at gælden ikke vokser dig over hovedet. Derfor er kviklån en god mulighed hvis du ønsker et nemt og hurtigt lån med klarhed over omkostningerne. Når du søger om kviklån vil den oplyste rente være en standardrente, som efterfølgende tilpasses din alder, beløbsstørrelse, lånets løbetid og andre omstændigheder.

 

Hvem optager et kviklån?

Der er rigtig mange danskere som optager kviklån. Et kviklån er et lån, som kan bruges til forbrug. Det vil sige, at lånet ikke er øremærket til noget specifikt. Du slipper dermed også for, at stå til ansvar over for en bankrådgiver. Mange danskere optager kviklån fordi de mangler penge til en rejse, de altid har drømt om. Der er også mange personer, som optager kviklån, når de får uforudsete regninger, som banken ikke vil hjælpe dem med at betale. Et kviklån bruges også af mange, til at skabe et større økonomiske råderum i hverdagen. Kviklån dækker altså over mange forskellige formål, og derfor er det vanskeligt at sige, at det er én bestemt type, som optager kviklån. 

 
 

ER ET KVIKLÅN DET BEDSTE LÅN FOR DIG?

Alle lån koster penge i form af renter, hvilket er det gebyr du skal betale for at låne penge i en given periode. Et alternativ til et kviklån er at oprette en kassekredit i sit pengeinstitut. En ulempe ved kassekreditten er at man ikke bemærker de ekstra penge man har til rådighed og derfor ofte bruger mere end oprindelig planlagt. Hvis du overvejer at låne et større beløb bør du også læse hvad vi skriver om forbrugslån. Der er mange ligheder mellem kviklån og forbrugslån, men til større beløb kan et forbrugslån være en mere fordelagtig løsning. Et forbrugslån er en nem online ansøgningsproces, men kan betyde at du skal stille en sikkerhed for lånet.

Du kan sammenligne tilbud på de bedste forbrugslån her. Står du og har brug for penge mellem hænderne i en kortere periode, så kan et kviklån være en god og nem løsning. I modsætning til en kassekredit er et kviklån midlertidigt og risikerer derfor ikke at løbe ud af kontrol. Når du optager et kviklån, har du kontrol med udgifterne og kan planlægge dit budget omkring hvor længe, du skal betale af på lånet.

Du kan sammenligne tilbud på de bedste forbrugslån her. Står du og har brug for penge mellem hænderne i en kortere periode, så kan et kviklån være en god og nem løsning. I modsætning til en kassekredit er et kviklån midlertidigt og risikerer derfor ikke at løbe ud af kontrol. Når du optager et kviklån, har du kontrol med udgifterne og kan planlægge dit budget omkring hvor længe, du skal betale af på lånet.

 
 

FORDELE OG ULEMPER VED KVIKLÅN

Når du ønsker at optage et lån er det meget vigtigt, at du kigger dig rigtigt godt for. Det behøver dog ikke være så svært at finde de billigste kviklån på markedet. Vi anbefaler, at du benytter dig af én af de mange sammenlignssider der findes . På den måde kan du styre uden om dyre kviklån og kun finde det billigste på markedet.

Hvis du ønsker at tage et kviklån, er der nogle simple råd du skal følge, for at du kan få pengene hurtigst muligt. Gå til en sammenligningsside som eksempelvis TjekLån for at finde det billigste lån online. Vælg det beløb du ønsker at låne og sorter derefter lånene således du får det lån øverst, som tilbyder den laveste rente. Derefter udfylder du en online låneansøgning og indsender til låneudbyderen. Derefter vil du typisk få svar på, hvorvidt du er godkendt til at få lånet udbetalt i løbet af få minutter.

Du skal være opmærksom på, at der er en karensperiode på 48 timer, inden låneudbyderen må overføre pengene til din konto. En karensperiode betyder en periode, hvor du kan nå at fortryde at du har indsendt en ansøgning om at optage lånet. Dette skyldes nye regler for kviklån som trådte i kraft 1. januar 2017. Det giver dig mulighed for at overveje, om du ønsker at tage et lån online. Der er i de senere år kommet en masse nye lån på markedet, hvor der er mulighed for at vælge lån med kort løbetid og lidt længere løbetid. Nogle af de nye udbydere, som tilbyder meget billige lån nemt og hurtigt er, Spargp Finans, Leasy minilån, Santander Consumer Bank og Bank Norwegian. De er rigtig gode bud, når du skal ud og finde lån med lav rente. Ingen af dem stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Dette er helt op til dig.

Du skal naturligvis være opmærksom på, at pengene skal betales tilbage til låneudbyderen. Hvem af udbyderne der kan sørge for, at du har pengene hurtigst er lidt svært at svare på. Men de fleste udbydere kan i dag udbetale pengene meget hurtigt direkte på din bankkonto. En af de store fordele ved at tage et kviklån fremfor et lån i de konventionelle banker er, at du kan gøre det uden sikkerhed. En normal bank vil som oftest kræve en form for sikkerhed samt at du har en fast indtægt, hvis du ønsker at optage et lån hos dem. Det kan være sikkerhed i fast ejendom som dit hus eller lejlighed, eller det kan være sikkerhed i andet løsøre som du ejer.

Et kviklån uden sikkerhed er således en mulighed for dig, som måske endnu ikke ejer egen bolig eller andet løsøre af nævneværdig værdi. Er du låner uden mulighed for at stille sikkerhed, vil låneudbyderen næsten altid kræve et du ikke er registreret i RKI. Er du registreret i RKI anbefaler vi at du sørger for at få betalt din eksisterende gæld tilbage, så du kan blive slettet fra skyldnerregistret igen. Muligheden for at låne er altså væsentligt større hvis du har en fast indtægt, har fast ejendom og du ikke er registreret i RKI.

 

Hvorfor skal man tage et kviklån?

Et kviklån er en smart måde at låne penge på, netop fordi det går hurtigt. Det er hurtigere og nemmere end en tur i banken, og der bliver ikke stillet spørgsmål til hvad du vil vælger at bruge de lånte penge på.

 
 

Hvorfor er kviklån så dyre?

Kviklån er et kortfristet lån, hvor det ofte forventes at du tilbagebetaler pengene indenfor et kort tidsrum. Typisk vil dette tidsrum være 14 dage til 3 måneder, men enkelte kviklån kan have en lidt længere løbetid. Kviklån er utrolig nemme at få, og mange danskere bruger dem til at forsøde hverdagen eller til at betale uforudsete udgifter. Kviklån kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale din gæld. Man skal altid huske på, at det ikke er gratis at låne penge. Du betaler ikke kun de lånte penge tilbage. Du betaler også gebyrer, renter, stiftelsesomkostninger m.m., når du optager et lån. Hertil kommer at renten ofte er højere på et kviklån end andre typer lån. Det skyldes at den online låneudbyder har “sikkerhed” i en dyrere rente. Det er en slags kompensation for, at du ikke behøver at stille sikkerhed i form af eksempelvis pant. Således kan låneudbyderne sikre sig, at de får betaling for lånet. Prisen på det samlede tilbagebetalingsbeløb afhænger også af, at du betaler din gæld rettidigt. Hvis du ikke betaler lånet tilbage til tiden, skal du betale flere renter og gebyrer. Hvis dette sker op til flere gange, kan du blive registreret i RKI som dårlig betaler. 

 

Fordele ved kviklån

Du kan forvente svar med det samme, typisk inden for èn time inden for udbydernes åbningstid, og bliver din ansøgning godkendt, får du også udbetalt dit kviklån til din konto i løbet af få timer.

Hvad er et kviklån?

Hos os kan forvente svar med det samme, typisk svarer bankerne inden for èn time indenfor bankens åbningstid, og bliver din ansøgning godkendt, får du ofte udbetalt dit kviklån til din konto i løbet af meget få timer.

Sådan får du et kviklån

Ofte kan du forvente et svar øjeblikkeligt. Der svares typisk indenfor 1 time i låneudbyderens åbningstid, Bliver din ansøgning godkendt får du udbetalt dit kviklån til din konto indenfor meget få timer.

UDBYDERE AF KVIKLÅN

Der findes i dag en lang række af udbydere af kviklån i Danmark. og der kommer hele tiden flere til. Det er dog normalt, at de forskellige udbydere af kviklån har flere forskellige brands under sig. Et eksempel herpå er Leasy der har nogle af de mest populære kviklån på markedet.

De har dels egne lån, som eksempelvis Leasy Lavrente, Leasy Minilån og Leasy kontantlån. Begge lån kan du finde her på siden. Udover disse lån er det også Leasy, som står bag lån som Spargo Finans, Føniks Privatlån, Modus Finans og Nordic Lån.

Lige meget hvilket af disse lån du ansøger, er det altså i sidste ende Leasy, som du optager lånet hos. Du skal dog blot være opmærksom på, at du vælger det billigste af lånene og på den måde får et lån med lavest mulig rente. Èn af de andre udbydere som også har en del forskellige brands under sig er Basisbank. Deres vigtigste brands er Lånlet og Selene Finans. Som ved optagelse af alle andre kviklån, skal du her være meget opmærksom på de samlede kreditomkostninger, når du optager et lån hos Basisbank.

Her på TjekLån opgiver vi som lover foreskriver det altid de samlede kreditomkostninger på et lån. De samlede kreditomkostninger, dækker over det beløb du har lånt tillagt alle kreditomkostninger inkl. oprettesesgebyrer, renter og andre gebyrer. Dette beløb skal du være særlig opmærksom på når du optager kviklånet. Eftersom der er så mange udbydere som der er kan du med rette spørge dig selv, hvordan du finder det bedste lån på markedet. Her er det vores anbefaling, at du bruger vores sorteringsfunktion, således du kan vælge det billigste lån til dit behov. Du skal dog være opmærksom på, at at den endelige rente ofte hænger nøje sammen med din generelle økonomiske situation. Jo bedre denne er jo billigere vil du som oftest kunne låne. Derfor anbefaler vi dig, at du altid ansøger hos mindst 3 udbydere, således du kan vælge at optage lånet hos den udbyder, som i sidste ende tilbyder dig den billigste rente.

 

 

 

Hvem tilbyder kviklån?

Her på TjekLån viser vi dig mere end 15 forskellige udbydere af lån. Du har altså mange valgmuligheder, når du skal vælge et lån. Det vil også sige, at du har god mulighed for at finde et lån, som er rigtig billigt og passer godt til dig og din økonomi.

 
 

 

FIND DET BILLIGSTE OG BEDSTE KVIKLÅN

Når du skal foretage et kviklån, handler det om at finde det billigste og bedste af slagsen. Det er sjældent det samme kviklån, der er billigst og bedst for alle – det afhænger af den pågældende person og dennes situation på ansøgningstidspunktet. Derfor kan du sjældent sige, at det lån, der er flest, der tager, er det helt rigtige for dig. Du kan ikke basere, hvad der er bedst for dig som låntager på andre erfaring. Når det er sagt, er det altid en god ide at høre andres anbefalinger. Dog skal du altid være kritisk og forsøge at sondere markedet på egen hånd. En sammenligningsside som denne er en af de bedste måder at finde frem til det bedste og billigste lån til dig. Her kan du nemlig sortere efter dine behov og samtidig læse andre folks bedømmelser af de pågældende lån.

Sørg for at sondere markedet grundigt, inden at du vælger et lån. Der findes et utal af muligheder og låneudbydere, og selvom mange af dem ser ud til at tilbyde det samme, er det langt fra altid tilfældet. Sæt dig grundigt ind i de lån, som du overvejer og sørg for at læse det med småt. Hvis du sætter dig ind i de forskellige lån, vil der sjældent dukke uønskede udfordringer og overraskelser op, da du allerede kender til dem, der potentielt kunne forekomme. Husk, at det ikke er nok kun at sætte dig ind i et enkelt eller et par lån. Hvis du ikke vælger at undersøge mere end det, er der en stor risiko for, at du går glip af et bedre tilbud, end det, du i forvejen står med på hånden. 

Tag dig god tid, når du skal vælge et lån. På den måde finder du frem til det kviklån, der er både billigt og bedst for netop dig.

Hvornår er et kviklån den rigtige løsning? Et kviklån er såvel som andre lån ikke bare noget, man går ud og tager for sjov. At tage et lån er en seriøs handling, eftersom de penge, der lånes, de skal tilbagebetale efterfølgende. Et kviklån bør derfor være noget, du på lige fod med andre lån, overvejer meget grundigt. En af de ting, du skal overveje i forbindelse med et kviklån, er, hvornår et kviklån rent faktisk er den rigtige løsning. Det er f.eks. ikke altid den rigtige løsning at gå ud at tage et kviklån, selvom du står i en situation, hvor du virkelig godt kunne bruge pengene. I stedet for at ty til et lån med det samme, er det vigtigt, at du overvejer samtlige andre muligheder, der ikke kræver, at du skal tilbagebetale rente eller lignende. Ofte er et lån unødvendigt, da det som regel er muligt at klare sig igennem den pågældende situation med lidt tålmodighed og viljestyrke.

Rigtig mange tror, at et kviklån er en løsning til dem, der har økonomiske problemer, og trænger til en hjælpende hånd på det punkt. I virkeligheden er et kviklån berettiget dem, der har deres økonomi i orden, eftersom et kviklån som nævnt kræver, at der tilbagebetales forholdsvis hurtigt, efter at lånet er taget. Ofte lyder tilbagebetalingsperioden på et kviklån på 30 dage. Et kviklån kan derfor være den rigtige løsning, hvis du har en god økonomi, men på et tidspunkt akut har brug for penge til en uforudset udgift. Din økonomi skal altså kunne række til at kunne tilbagebetale lånet inden for den givne tilbagebetalingsperiode uden problemer. Lad være med at tage et kviklån, hvis det du står og mangler penge til, er noget, som kan vente. Der er ingen grund til at gå ud og tage et unødvendigt lån. Hvis du gør det, kan det ende med at give dig problemer i sidst ende.

 

Hvornår er et kviklån det rette valg?

Det er svært at sige præcist hvornår det, at optage et kviklån, er det rigtige valg. Hvis du overvejer at optage et kviklån, så bør du skabe et overblik over din økonomi. Du skal blandt andet sikre dig, at du har en økonomi, som kan rumme et lån. Du skal også være sikker på, at du kan betale de udgifter der er, ved at optage et kviklån. Vi anbefaler altid, at du lægger et budget inden du optager et lån. Et kviklån kan være en super måde, at få penge udbetalt her og nu. Det kan være at du pludselig står og mangler penge til reparation af bil, en ny computer, en ny mobil eller noget helt andet. Et kviklån kan være en stor hjælp i hverdagen, så længe du har sikret dig, at du faktisk er i stand til at tilbagebetale din gæld. Så hvis du har brug for at få pengene udbetalt inden for kort tid, så kan et kviklån være det rigtige valg. Som låntager får du hurtigt svar og du får udbetalt pengene stort set med det samme. Den største fordel ved et kviklån er, at du vil opleve en hurtig og nem låneproces. 

 
 

DERFOR SKAL DU GÅ EFTER DE NYE KVIKLÅN

Markedet er fyldt med forskellige lån og låneudbydere. Hele tiden kommer der nye lån til og gamle forsvinder. En af grundene til at der sker denne rokade, er, at der hele tiden sker ændringer på markedet, som enten forårsager, at udbyderne kan give deres lånere et bedre og billigere lån, eller at udbyderne er nødt til at lave deres lån dyre. Ofte sker der en udvikling, der forårsager, at de forskellige udbydere kan skabe billigere og bedre muligheder. Derfor er det en rigtig god ide at holde øje med de nye lån, der dukker op. Hvis du er vant til at tage lån i ny og næ, har du sikkert en gammel kending, som du holder dig til. Dette har sine fordele, da du på den måde kender lånet ganske godt. Dog skal du være opmærksom på, at dette lån ikke bliver ved med at være det bedste og billigste, selvom det var det for to år siden.

Markedet er konstant i udvikling, og derfor gælder det om at følge med på de nye lån, hvis du vil have det bedste og billigste lån. Selvom der hele tiden kommer nye lån til, er det ikke ens betydende med, at alle de gamle ryger ud. Mange gange sker der blot en lille ændring i renterne eller lignende, så de kan følge med deres konkurrenter. Lad dog være med at holde dig til det samme lån hver gang. Sørg for at sammenligne og sætte dig ind i forskellige lån, hver gang du sætter dig ned og overvejer, hvorvidt du skal låne eller ej.

 

 

KVIKLÅN ER GRATIS - SOM REGEL

En af de helt store fordele ved at foretage et kviklån er, at det i mange tilfælde er et lån, der er gratis at foretage. Dog skal du sørge for at være opmærksom på, at dette udelukkende gælder, hvis du formår at kunne tilbagebetale inden for en tilbagebetalingsperiode, der hedder 30 dage. Så længe du betaler tilbage inden for 30 dage, vil der altså ikke forekomme renter på dit lån. 30 dage er meget kort tid, men hvis du har en økonomi, der kan bære det, er et gratis kviklån en glimrende løsning. Et kviklån er ikke det sværeste af slagsen at tilbagebetale, eftersom tilbagebetalingsperioden ofte er ganske kort, og derfor er det heller ikke så store beløb, der lånes. Små beløb er selvsagt nemmere at tilbagebetale end store, og det lader sig gøre på meget få dage. Hvis ikke du har muligheden for at tilbagebetale på de 30 dage, er du nødsaget til at betale renter. Fordelen ved dette er dog, at du kan bede om en længere tilbagebetalingsperiode, hvilket giver dig bedre muligheder for at kunne betale tilbage til låneudbyderen rettidigt.

 
 

 

Hvad er det bedste kviklån?

Rigtig mange danskere finder det uoverskueligt, at finde frem til det bedste kviklån på markedet. I dag findes der et utal af låneudbydere, som alle tilbyder kviklån online. Det er svært entydigt at svare på, hvilket kviklån der er det bedste. Det handler nemlig om at skabe sig et overblik. Det bedste råd vi kan give er, at bruge en sammenligningstjeneste. En sammenligningstjeneste hjælper dig med at skabe det nødvendige overblik over de mange forskellige muligheder på markedet. Du vil nemlig få alle lån samlet på én enkelt side. Herudfra kan du undersøge lånene grundigere, og virkelig sætte dig ind i vilkår og betingelser. Når du anvender en sammenligningsside, så slipper du selv for at gøre det hårde benarbejde. I stedet kan du bruge din tid på at udvælge de lån, som passer bedst til din økonomiske situation og dine behov. Du kan altid sammenligne de mange forskellige lån her på vores hjemmeside. 

 

KVIKLÅN OG RKI

Der er mange fordele ved at foretage et kviklån frem for andre lån, og mange af disse fordele omfatter, at du ikke skal stille en sikkerhed eller vise, at du har stort økonomisk råderum mv. Dog skal du med de fleste kviklån vise, at du ikke er registreret i RKI, hvilket du også skal, når du foretager andre lån. Der er ikke mange låneudbydere, der vil låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Det betyder nemlig, at du skylder en låneudbyder penge, fordi du ikke har været god til at tilbagebetale. Grunden til at mange låneudbydere ikke vil låne penge til en person, der er registreret i RKI, er fordi at de kan ende med at sætte sig selv i en situation, der påvirker deres økonomi negativt. Hvis de har mange lånere, der ikke tilbagebetaler til tiden, vil det til sidst kunne ende med, at de oplever et underskud. Ingen lån til RKI-registrerede er derfor en sikkerhed, låneudbyderne stille for sig selv, og du ser derfor dette krav hos mange udbydere. Som nævnt tidligere kan du komme af RKI, hvis blot du sørger for at tilbagebetale din gæld til den pågældende lånudbyder.

 

Kviklån til studerende

Et kviklån til studerende kan være en nødvendighed, hvis man står med en uforudset udgift sidst på måneden. Dog kan det være billigt nok at tage et kviklån, hvis man kan betale tilbage inden for kort tid.

 

Hvad er det billigste kviklån?

Det er svært at svare på, hvilket kviklån som er det billigste anno 2019. Dog er der en række forhold, som du bør være opmærksom på, når du sammenligner lån. Du bør altid vurdere lån ud fra: ÅOP, renter og gebyrer. ÅOP (de årlige omkostninger i procent) er et tal som fortæller dig prisen på dit lån. Et låns ÅOP er derfor et rigtig godt sted at starte, når du sammenligner lån. Renten fortæller dig, hvor stor en procentdel af lånebeløbet du skal betale hver måned. Det er altså blandt andet renten som afgør, hvad din månedlige ydelse lyder på (sammen med løbetiden). Når du er opmærksom på ovenstående, så kan du nemt og hurtigt finde det billigste kviklån online. 

 
 

HVAD ER KVIKLÅN OG HVORFOR VÆLGE DENNE TYPE LÅN?

Kviklån er et lån, der er kendt under mange navne, men det, der kendetegner lånet, er, at det er et mindre lån, som er let at tilbagebetale. Et kviklån er et lån, hvor du som låntager ikke skal stille sikkerhed, når du ønsker at låne og ansøger herom. Pengene, du ansøger om, bliver udbetalt i løbet af meget kort tid, og det er særligt en af grundene til, at kviklånet er blevet yderst populært gennem de seneste år. Kviklån er ofte et lån, der udbydes af internetbanker eller finansielle virksomheder.

Der er mange gode grunde til at vælge lige netop et kviklån. En af disse er, at det, som nævnt er forholdsvis let at tilbagebetale. Grunden til dette er, at det små beløb, der som regel lånes, og det kommer derfor ikke til at påvirke din økonomi synderligt, når du skal betale pengene tilbage – heller ikke selvom der er renter på. Den store fleksibilitet, som lånet rummer, er også en af grundene til at vælge et kviklån. Med fleksibilitet menes der, at det mange gange er muligt at tilpasse sin tilbagebetalingsperiode, således at den passer til din pågældende situation. På den måde vil du med stor sandsynlighed ikke komme til at stå i en situation, hvor du i sidste ende ikke kan tilbagebetale. En tredje grund til at kviklån er en god løsning er at det er både hurtigt og nemt. Det tager som nævnt ingen tid, før du står med pengene på hånden, og selve låneprocessen er meget lige til. Det at du ingen sikkerhed skal stille, er en stor fordel, og det betyder også, at du ikke skal have dårlig samvittighed over, hvad du bruger pengene på.Et kviklån er et godt lån for mange, men en af de typer, som det kan være særligt gavnligt for, er studerende. Som studerende har man ikke et særlig stort økonomisk råderum, hvis der skulle opstå uforudsete udgifter.

Det er de færreste studerende, der nu og her ville have råd til at erstatte f.eks. en tandskade eller en vaskemaskine – selvom de har en velafbalanceret økonomi. Det er i sådan en situation, at et kviklån kan være særlig gavnligt. Et kviklån giver studerende muligheden for at kunne låne et mindre beløb, som skal dække en akut udgift, som de på det pågældende tidspunkt ikke har råd til at betale. Som studerende kan det være en fordel at vælge en kort tilbagebetalingsperiode i form af 30 dagen, men for nogle vil det være bedre at angive en længere periode. Hvad du skal vælge, kommer an på, hvor mange penge du hver måned har til rådighed. Hvis du er en af dem med en billig husleje og et stabilt, indbringende studiejob ved siden af, vil det i mange tilfælde være en muligheden at benytte den korte tilbagebetalingsperiode. Dog skal du vælge den løsning, som du føler dig mest tryg ved. Indkomsten er lav som studerende, og det gælder derfor om at prioritere pengene rigtigt.

 

 

 

BRUG PENGENE SOM DU VIL

Når du vælger at tage et kviklån, kan du bruge pengene lige, som du vil. Det er en af de ting, der gør kviklån til noget ganske særligt. Når du har fået pengene ind på din konto, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen, når du bruger dem. Der er ingen regler for, hvad du må bruge pengene på, og der er ingen, der spørger dig om, hvad du har tænkt dig at bruge dem på. Dette kan give et pusterum for mange, da det, der normalvis afholder en del i at foretage et lån, er, at de skal informere låneudbyderen om, hvad de pågældende beløb skal bruges på for at få lov til at låne.

Udbydere af kviklån lader dig bruge pengene på anonymvis, eftersom det eneste de bekymrer sig om, er hvorvidt, du betaler pengene tilbage, som du skal og til den aftalte tid. Selvom det ikke er en god ide at låne penge til småfornødenheder, er det alligevel muligt for dig at bruge pengene på dette. Der er ingen, der løfter en pegefinger, fordi du bruger pengene på dette frem for en ny vaskemaskine.

 

FORDELE VED AT TAGE ET LÅN ONLINE

Det er ikke kun kviklånet, der er en række fordele ved. Også ved selve det at foretaget lånet online, er der adskillige fordele ved. Når du vælger at ansøge om et lån online, vil du opdage, at der ikke bliver stillet lige så store krav til dig, som hvis du vælger at ansøge om et lån i en fysisk bank. Vælger du at foretage et lån i en fysisk bank, vil du opleve, at der bliver stillet forholdsvist højre krav til dig og din økonomi. Mange skal du vise en del dokumentation og give andre beviser for, at det er dig muligt at overholde den aftale, som du laver med banken. Disse krav findes ikke i samme grad, når du vælger at foretage et lån igennem en online udbyder. I en fysisk bank bliver der også lagt større vægt på den kreditvurdering, der laves af dig, og samtidig vil der også ofte være nogle, der holder øje med, hvad du bruger de lånte penge på.

Nogle af de helt store fordele ved at låne online er, at du kan være helt anonym, når du bruger pengene. Ofte er låneprocessen også meget kortere, end hvis du tager et lån i en fysisk bank. Det vil sige, at du i løbet af ingen tid kan have pengene til rådighed. Et online lån giver dig også muligheden for at låne når som helst og hvor som helst, hvis blot du har en computer, tablet eller smartphone til rådighed. Skulle du få brug for pengene, imens at du er ude at rejse, holde på en parkeringsplads eller er til en fest, vil du kunne foretage lånet. Selvom der er mange fordele ved det online lån, er der også fordele ved et fysiske. Særligt er det en fordel ved de fysiske banker, at du kan få lov til at sætte ansigt på dem, som du låner af. Dette kan skabe en større tryghed og troværdighed. Hvilken type lån du er mest til, er dog helt op til dig selv.

Hvad skal du betale i rente?

Din rente afhænger af flere faktorer. Blandt andet lånets størelse og løbetid. Jo flere penge, man låner, jo større er renten. Og jo længere tid, man vælger at betale tilbage over, jo lavere bliver renten.

 

Hvor mange unge optager kviklån?

Der er rigtig mange unge personer i Danmark, som optager kviklån. Mange unge optager kviklån eller forbrugslån, når de ikke kan betale deres regninger eller hvis de ønsker at købe en ny mobil eller computer. En nyere undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk og Trygfonden viser at det faktisk er hver fjerde ung mellem 18 og 30 år, som har taget et kviklån, banklån eller køb på afbetaling.

HVAD ER KREDITVURDERING?

For at forstå det hele lidt bedre er det nødvendigt for dig at forstå, hvad en kreditvurdering er. Når du hører kreditvurdering, vil du i mange sammenhænge også komme til at høre kreditværdighed. Grunden til dette er, at de er knyttet tæt sammen. Kort sagt er en kreditvurdering nemlig en evaluering af din kreditværdighed som låntager. Denne er foretaget af låneudbyderen. De vurderer altså dine evner og muligheder for at kunne tilbagebetale de penge, som de giver dig muligheden for at låne. En kreditvurdering er særligt en essentiel del af det at tage et lån i en fysisk bank, eftersom de her er meget strikse med denne. Ved de online låneudbydere lægger de ikke lige så stort et fokus herpå i forbindelse med at vurdere, hvorvidt du er egnet til et lån eller ej, men de udregner alligevel din rente herudfra.

 

HVORDAN FASTSÆTTES RENTEN?

Når du sidder og kigger på de forskellige lån, vil du hurtigt opdage, at det er de færreste udbydere, der sætter en specifik rente. Mange skriver en ramme for, hvor renten cirka ligger, f.eks. 2-5%. Grunden til at de gør dette, er, fordi de ikke kan fastsætte en konkret rent, før at de har fået nogle informationer om dig, som låner. Når de fastsætter en rente, baserer de den nemlig på de oplysninger, som du indtaster ved din ansøgning. Hovedsageligt udregnes renten på baggrund af den kreditvurdering, som udbyderen laver af dig ud af dine indtastede informationer og økonomi. Renten bliver altså fastsat således, at den matcher din økonomi, samtidig med at den giver dem en vis sikkerhed. Den endelige rente vil du først få indblik i, når du har sendt en ansøgning og efterfølgende modtaget et lånetilbud. Du bør bemærke, at jo større en risiko låneudbyderne ser i at låne dig penge, jo højere vil renten være. Hvis udbyderne derimod kategoriserer dig som en stabil tilbagebetaler, vil renten ligge noget lavere. Dette fungerer som en sikkerhed for banken selv.


 

FORSTÅ DE MEST ESSENTIELLE NØGLETAL

Et af de mest essentielle nøgletal i forbindelse med lån er ÅOP, hvilket står for ’Årlige Omkostninger i Procent’. Når du skal beslutte dig for, hvilket lån du ønsker at tage, er ÅOP en af de mest effektive ting at kigge på, når du skal sammenligne de forskellige lån. Netop af denne grund er alle låneudbydere lovmæssigt forpligtede til at skulle vise dig dette tal. Dette giver også dig som låner en større gennemsigtighed, da du nemmere vil kunne finde frem til det lån, som passer dig bedst. ÅOP er de samlede omkostninger, der er ved et lån, angivet i procenter, udregnet på baggrund af faktorer som blandt andet den pågældende låneudbyder og tilbagebetalingsperioden. Det vil sige, at hvis du vælger at låne 5.000 kr. med en tilbagebetalingsperiode på ét enkelt år eller mindre, vil omkostningerne være mindre for dig, end hvis du havde valgt en længere tilbagebetalingsperiode. Har du en økonomi, der tillader det, vil den korte tilbagebetalingsperiode derfor være bedste.

 
 

Lån penge

TjekLån viser dig de bedste låneudbydere på markedet lige nu. Derfor er det et godt sted at starte, når du gerne vil låne penge hurtigt. Se vores oversigt over lån her på siden eller søg med nogle af de mange søgekriterier.
 
 

HVORNÅR ER PENGENE I DIN VARETÆGT?

Det er meget forskellige, hvornår du kan have pengene i din varetægt, men fordelen ved et kviklån er som sagt, at du i løbet af meget kort tid kan stå med pengene på hånden. Selve låneprocessen er meget kort, og kan tage mindre end et kvarter, og pengene kan derfor være i dine hænder allerede i løbet af en enkelt dag eller to. Dog skal du være opmærksom på, at der godt kan gå en ekstra dag, før at pengene er blevet registreret på din NemKonto.VÆR KRITISK OVERFOR GODE SOM DÅRLIGE ANMELDELSER

Alle låneudbydere vil på et eller andet tidspunkt både have modtaget gode og dårlige anmeldelser. Derfor er det vigtigt, at du er kritisk, når du kigger på disse. Selvfølgelig er der en god chance for, at en pågældende låneudbyder vil være mindre god at benytte, hvis denne har fået næsten udelukkende dårlige anmeldelser. Finder du til gengæld en af de mange, der har blandede anmeldelser, gælder det om at bruge sin kritiske sans. Der er altid nogle folk, der overdriver, og i nogle tilfælde vil det endda være deres egen skyld, hvis de har haft en dårlig oplevelse. Vær kritisk og fornuftig, når du skal vælge en låneudbyder.

 

Din troværdige kilde og guide til gennemsigtige kviklån

I løbet af de sidste år er både antallet af udbydere af kviklån og ansøgere vokset eksplosivt. Det betyder, at der i dag er flere muligheder end nogensinde før, hvis du ønsker at låne penge på nettet. Det kan være en fordel for dig, som ansøger, men det kan også være en ulempe.

Hvis du vælger at læse videre med herunder, kan du blandt andet læse om, hvordan du får det bedste ud af alle mulighederne og få styr på de vigtigste begreber i forbindelse med onlinelån. Der er mange steder, hvor du kan læse om, hvad onlinelån er, hvilke krav der er også videre, så her er lidt andre fif og facts til dig.

 
 
 

Onlinelån – hvad er hvad?

Kært barn har mange navne og det er helt bestemt sandheden, når det kommer til lån – både i banken og på nettet. For at kunne kende kviklånet fra de andre former for lån, der tilbydes i dag er her en oversigt. Herunder kan du læse om alle de forskellige lån der udbydes, hvad de dækker over samt, hvad de kan bruges til. Som udgangspunkt kan man inddele online lånene i to kategorier, nemlig kviklån og forbrugslån. Under de to overordnede kategorier findes der en række underkategorier, der dækker over lån af forskellig størrelse og med forskellig løbetid.

 

Forbrugslån

Det er egentlig en overordnet betegnelse, der dækker over en række forskellige former for lån, der er beregnet til forbrug. Det er lån, der ikke kræver, at du stiller sikkerhed for beløbet. Typisk er det fordi pengene ikke ska bruges til køb af større ting som hus, bil eller båd og der derfor ikke er oplagt mulighed for sikkerhed. Denne form for lån har ofte en højere rente og flere udgifter, netop fordi kreditor løber en større risiko for ikke at få pengene retur, når ikke der stilles sikkerhed.

Der er tale om lån på > 400.000 kroner og løbetiden er som udgangspunkt under 15 år.

SMS-lån

Selv om navnet måske peger i den retning, så er SMS-lån ikke kun noget du kan ansøge om via din telefon. Du kan også ansøge på nettet som med alle andre former for onlinelån.

Her er tale om ganske små lån med en kort løbetid. Typisk ligger beløbet på mellem 500 og 5000 kroner og løbetiden på 30 dage. Det er en type lån, der ofte bruges til at dække det hul, der kan opstå i slutningen af måneden – eller, hvis der kommer en uventet regning.

Kviklån

Den hurtigste og letteste form for lån, når det kommer til ansøgningsprocessen. Du ansøger på udbyderens hjemmeside og får svar indenfor få minutter, herefter kan du have pengene på din konto i løbet af samme eller følgende dag.

Det er et lån, der ligger i den lave ende, når det kommer til beløb. Med et kviklån kan du oftest låne mellem 100 og 6000 kroner, men modsat SMS-lånet er løbetiden længere. Det er en af de dyrere lånetyper online, men har du brug for penge hurtigt kan det være en løsning for dig.

 

Banklån

Det klassiske lån i banken, der oftest bruges i forbindelse med køb af hus, bil eller lignende. Her møder du op og redegør for, hvad pengene skal bruges til. Derefter vil banken gennemgå din økonomi og dine konti, for at finde ud af om du har mulighed for at betale tilbage. Bliver din ansøgning godkendt skal du stille sikkerhed for lånet, typisk med det, du skal låne penge til at købe.

Ud over at tjekke din private økonomi vil banken også tjekke om du er registreret som dårlig betaler i eksempelvis RKI eller lignende. Er du det vil du ikke blive godkendt til lån før du har betalt den gæld, du er registreret for.

SU-lån

Den billigste form for lån på listen. Er du på SU, har du herudover muligheden for at optage et SU-lån på op til 3000 kroner om måneden gennem dele af eller hele din uddannelse. Lånet er rentefrit så længe du studerer og skal først betales tilbage et år efter endt uddannelse eller, når du får job.

Det er en god og billig måde at supplere din SU i måneder, hvor du har brug for lidt ekstra. Du kan tage SU-lån fra den måned du starter på din uddannelse til og med den sidste måned du er tilmeldt.

 

Realkreditlån

Skal du købe hus skal du have et realkreditlån. Denne form for lån dækker omkring 80% af prisen på det hus du skal købe. Resten skal du enten selv betale eller låne i banken.

Et realkreditlån kan laves i forskellige former, alt efter, hvad I ønsker.

Der kan tages fastforrentede lån, flexlån eller lån med låneloft, alt sammen helt afhængigt af økonomien hos jer og realkreditinstituttet på det givne tidspunkt.

 
 

Kassekredit

Når du har et rådighedsbeløb i banken, der overstiger dit indeværende. En kassekredit betyder, at du i en periode har lov at trække et vist beløb over, hver måned.

Det er en god mulighed for dig at have, hvis der skulle opstå pludselige udgifter og samtidig betaler du kun for det du bruger; er din kassekredit på 20.000 kroner men bruger du kun 1500 kroner af den, så er det de 1500 kroner du betaler for.

Det er typisk dyrere end et almindeligt banklån, men billigere end onlinelån.

I nyere tid er kassekreditten blevet det nye kviklån, fordi der er blevet indført en betænkningstid på de små lån. Det kan du læse mere om senere i teksten.

Boliglån

Når du skal købe bolig, kan det blive nødvendigt at supplere dit realkreditlån med et banklån, der kan dække noget af eller de fulde 20% som realkreditlånet ikke dækker.

Boliglån er en af de billigste former for lån i banken, fordi du stiller dit hus som sikkerhed. Det vil i princippet betyde, at hvis dikke du betaler dine afdrag, så kan banken sætte huset til salg for at få sine penge ind igen.

Banklånet svarer til udbetalingen og har du ikke sparet op, så er du nødsaget til at låne pengene i banken eller på nettet.

Kviklån

Et kviklån er en form for forbrugslån. Et kviklån er en hurtig og nem låneform, som du typisk optager online. Med et kviklån låner du normalt nogle tusinde kroner, og det er en nem og hurtig måde at få råd til det, du lige står og mangler. Når du optager et kviklån, sætter låneudbyder ikke spørgsmålstegn ved, hvad du vil bruge pengene på. Du kan desuden optage et kviklån uden at stille sikkerhed for lånet. Kviklån har ofte en lidt kortere løbetid, så vær opmærksom på, om du kan tilbagebetale pengene indenfor en forholdsvis hurtig periode. 

 

Andre former for lån

Ligesom der findes specifikke lån til bolig findes der også lån til køb af bil, båd og andelsbolig, her er det det samme, der gør sig gældende, når du låner i banken. Du skal som oftest selv kunne dække udbetalingen, der ligger på 10-20% og du stiller dit køb som sikkerhed for at banken får sine penge igen.

Hvilke former for lån, der er bedst og mest fordelagtige for dig er helt afhængigt af din situation – både den økonomiske og det du skal låne til.

Banklånene er stadig de billigste og der er ofte også bedre vilkår, hvis du ellers kan blive godkendt. Omvendt er kviklån lette og hurtige, fordi du hverken skal redegøre for, hvad pengene skal bruges til eller møde personligt op. Hele processen foregår på nettet og tager ikke mere end et par minutter. Når først skemaet er udfyldt er der ikke andet et gøre end at vente. Og bliver din ansøgning godkendt, kan du forvente at have pengene til rådighed i løber af samme eller næste dag.

 
 

Findes der gratis kviklån?

Fordi konkurrencen på markedet i dag er så hård for udbyderne af onlinelån, er der store fordele for dig som potentiel debitor.

Ikke alene kæmper de forskellige firmaer på renten og andre udgifter forbundet med det, det er kommet så vidt, at nogen endda tilbyder dig at låne gratis første gang. Det er som regel de helt små lån med kort løbetid der er tale om, men gratis er de under alle omstændigheder – så længe du betaler pengene tilbage til tiden.

Hvorfor? Tænker du måske, men det er faktisk helt simpelt. Firmaerne håber, at hvis du har en god oplevelse hos dem første gang du låner, så er chancerne for at du vælger dem igen næste gang større.

Er kviklån løsningen for dig?

Et kviklån er en god ide at tage, hvis du står og skal bruge penge rimelig hurtigt. Med et kviklån er ansøgningsprocessen nemlig forkortet og derfor meget hurtig. Du har som regel pengene inden for 1-2 dage. Derfor er et kviklån smart, hvis du pludselig står med nogle uforudsete udgifter.

 
 

Vigtige begreber i forbindelse med kviklån og andre onlinelån

Når du modtager et tilbud fra en udbyder er det vigtigt at du læser det hele godt igennem og sætter dig ind i, hvad det er du skriver under på. Herudover skal du altid huske at gemmen en kopi af den underskrevne aftale på din computer, så du altid kan finde den frem, hvis du kommer i tvivl om noget.

For at du kan være helt sikker på, hvad et er du skriver under på, er det vigtigt, at du forstår alle begreber og ord i aftalen. Herunder er en liste over de vigtigste, så du er godt rustet, når du ansøger. Ud over de ord du måske finder i aftalen er der også inkluderet en række ord der har relevans i forhold til onlinelån.

 
 

Budget

Et budget er helt kort forklaret et skema du kan bruge til at holde styr på dine udgifter og indtægter. I skemaet indføres alle de penge, der kommer ind hver måned sammen med alle de udgifter der er. Det er vigtigt at både de månedlige, de kvartalsvise, de halvårlige og de årlige udgifter bliver skrevet ind, så du får et fuldstændigt billede af, hvor mange penge du har til rådighed.

Det anbefales altid, at du laver et budget inden du ansøger om et lån. På den måde kan du nemlig lettere holde styr på, hvad du har råd til at afdrage, samt om du reelt set har råd til at låne.

 

Hvordan fungerer kviklån?

Selve ansøgningsprocessen, når du optager et kviklån, er meget simpel. Du slipper for at møde op i banken, og kan klare hele ansøgningsprocessen hjemme fra din sofa. Et kviklån fungerer på den måde, at du, når du er blevet godkendt, får sat nogle penge ind på din konto. Kviklån er et mindre lån med en kort løbetid. Det vil sige, at du hurtigt får pengene ind på din konto, og kan bruge dem på det, du går og drømmer om. Du skal selvfølgelig tilbagebetale dit lån plus renter og eventuelle gebyrer. 

Nye kviklån 2020

Her på TjekLån gør vi naturligvis altid alt hvad vi kan for at du som kunde har al den relevante information, som du skal bruge, når du går på jagt efter dit næste kviklån. Dette gør vi blandt andet ved altid at holde vores oversigt over lån løbende opdateret, så du altid kan se alle de lån, som er relevante for dig. Det gælder både de nyeste kviklån i 2020, men også de gode, gamle og veletablerede lån på markedet.

Der kommer hele tiden nye lån på markedet i Danmark, og de har alle sammen forskellige fordele og ulemper, som du kan bruge til a tsortere, når du skal vælge dit næste lån. Dog er der selvfølgelig også en række fordele forbundet med at vælge ét af de gode, gamle lån. I og med at et lån har været på markedet i mange år, er det som regel ens betydende med, at lånet har mange kunder, og at det har en række fordele, som mange kunder finder attraktive.

Der kan naturligvis være stor forskel på priserne hos hhv. de nye og de lidt ældre låneudbydere. Når du sammenligner priserne hos de nyeste kviklån, skal du blandt andet huske at holde øje med lånets ÅOP og rente. Men det er ikke kun priserne, der kan være mere eller mindre fordelagtige hos de forskellige låneudbydere. Det kan også være værd at se på selve låneprocessen og hvordan, den er udformet. Nogen låneudbydere har lynhurtig udbetaling, hvor det hos andre tager op til flere dage for dem at udbetale de penge, du har lånt. 

Du vil gøre dig selv en tjeneste ved at sammenligne de forskellige fordele og ulemper ved de låneudbydere, du overvejer, ford der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, hvis du gør det. Hvis du står mellem to eller flere låneudbydere, som har nogenlunde de samme priser, samme rente og samme ÅOP, kan du med fordel også sammenligne de fordele, du får som kunde hos udbyderne. Det kan for eksempel være, at én låneudbyder tilbyder et nyt gratis kviklån, eller at en anden udbyder tilbyder nyt kviklån med afdragsfri periode - eller noget helt tredje. Der kan rent faktisk være mange kundefordele, som vil gøre ét lån langt mere fordelagtigt for dig end et andet.

Kassekredit - Danmarks nye foretrukne lån 2020

De nye kviklån på markedet lige nu tendenserer mere og mere til kassekreditter. Der kommer hele tiden nye kassekreditter frem på nettet, og flere og flere danskere ansøger i dag om at få en kassekredit hos en online låneudbyder. Det er en forholdsvis ny lånetype i Danmark, men det er en type lån, som har været populært på andre markeder i længere tid. 

En kassekredit fungerer i grove træk på samme måde som et almindeligt kviklån. Men en kassekredit betyder egentlig, at man får et “tilladt” overtræk på sin konto. Man kan ansøge om en kassekredit i sin bank, men der kommer også flere og flere udbydere af kassekredit på nettet herhjemme, som fungerer ligesom en kassekredit ville gøre det i din egen bank. Ved en kassekredit fra en online låneudbyder, kan du enten få udbetalt det lånte beløb, altså selve kreditten, eller du kan få et kreditkort, som du kan lave overtræk på og efterfølgende betale renter på det beløb, du har lavet i overtræk.

Som regel er en kassekredit lidt billigere end et almindeligt lån på nettet, fordi kreditten (overtrækket) ikke koster noget, hvis man ikke gør brug af det. Altså, hvis du ikke laver overtræk på den konto, du opretter hos låneudbyderen, skal du ikke betale renter. Man kan faktisk sige, at du først låner pengene, når du har brug for dem - men du har hele tiden muligheden for at få dem, altså ved at bruge det kreditkort, som du har en kassekredit på.

 

Hvad er det billigste kviklån i marts 2020?

TjekLån er Danmarks førende tjeneste, når det kommer til sammenligning af lån, for lige nu kan du sammenligne priser, renter, ÅOP, kundefordele og meget mere for mere 50 forskellige låneudbydere på markedet i Danmark. Der er altså rig mulighed for at finde det billigste kviklån lige nu, hvis du bruger vores sammenligningstjeneste. Med vores tjenester bliver det altså nærmest ikke nemmere for dig at finde det billigste kviklån i marts 2020, fordi vi har gjort al det langsommelige og besværlige forarbejde for dig.

Det lån, som er det billigste lige nu, behøver ikke være det samme lån, som var det billigste lån 2019. Renten på lån ændrer sig nemlig hele tiden, og det kan derfor være svært at finde det billigste lån lige nu. Blandt andet derfor bør du gøre brug af vores tjeneste - netop fordi vi hele tiden opdaterer priser hos de forskellige udbydere og tilføjer flere udbydere, når der kommer nye lån på markedet, så du altid har mulighed for at se opdaterede priser, kundefordele og de nyeste låneudbydere. 

Det billigste lån marts 2020 vil som tommelfingerregel være det lån med laveste rente og laveste ÅOP. Renten er det gebyr, som du betaler for at låne penge hos den pågældende udbyder, og derfor er det et nøgletal, som er vigtigt at se på, når du leder efter det billigste kviklån. Jo lavere renten er, jo billigere er det nemlig for dig at tage kviklånet. Dog er det samtidigt mindst lige så vigtigt at holde øje med lånets ÅOP, fordi det er et nøgletal, som viser dig alle lånets samlede omkostninger. ÅOP - Årlige Omkostninger i Procent - er inklusiv renteomkostninger og alle de andre, mindre omkostninger, der er på et lån fra en bestemt udbyder. Jo større lånets ÅOP er, jo mere kommer du til at betale for dit kviklån, og omvendt, jo lavere ÅOP på lånet, jo billigere kviklån kan du få.

Gode råd, hvis du vil finde det billigste kviklån lige nu

Det kan måske godt føles som en lidt uoverskuelig opgave lige nu, hvis du står og skal i gang med at finde det billigste kviklån, og derfor har vi lavet denne opstilling over de vigtigste punkter og gode råd, som du kan bruge, når du leder efter et godt og billigt kviklån.

 • Overvej, hvor meget, du skal låne, når du går i gang med din søgning. De små lån kan sommetider være meget billigere end store forbrugslån, hvorfor du ikke bør låne flere penge, end du egentlig har brug for. På den måde kan du spare mange penge og dermed bliver dit næste kviklån endnu billigere.

 • Tænk over, hvornår du gerne vil være færdig med at afdrage på din gæld. De fleste udbydere giver dig muligheden for selv at vælge - eller i hvert fald have indflydelse på - hvor lang en løbetid, der skal være på lånet. Og som regel er det billigere for dig, hvis du vælger en kortere løbetid. Hold derfor øje med, hvor kort en løbetid, du kan få hos de udbydere, du overvejer at låne penge hos.

 • Du skal naturligvis altid holde øje med renten på lånet, fordi det er renten, der i grove træk betstemmer, hvad du kommer til at betale for dit kviklån. En høj rente vil betyde, at du skal betale et stort gebyr for at låne pengene og omvendt. Dog skal du også huske på, at en høj rente ikke nødvendigvis er ens betydende med et dyrt lån. Her afhænger det igen af løbetiden på lånet, fordi et lån med en lang løbetid som regel vil have en lavere rente, men at man i dette tilfælde, samlet set, kommer til at betale et større beløb i renter, end hvis man har en højere rente og en kortere løbetid, fordi man så ikke betaler renter i lige så lang tid.

 • Vi kan ikke slå fast nok gange, at ÅOP er det vigtigste nøgletal, når det kommer til sammenligning af lån. Det er nemlig dette tal, som bedst kan give dig en idé om, hvad et lån helt konkret kommer til at koste dig. Mange låneudbydere har ikke ét fast ÅOP, men derimod et spænd, hvorfor du skal være ekstra opmærksom. Hvis den låneudbyder, du overvejer ikke har et fast ÅOP for alle lån, kan du med fordel indhente et gratis og konkret lånetilbud, så du kan være helt sikker på, hvad lånet kommer til at koste dig.

 • Hold øje med lånets kundefordele. Der kommer hele tiden nye låneudbydere på markedet herhjemme, og det betyder også, at der er flere firmaer, der skal kæmpe om kunderne. Dermed kan man sige, at det er kunderne, der har magten. Låneudbyderne skal nemlig tilbyde de bedste renter samt de bedste kundefordele for at få flest mulige kunder til at vælge dem, og derfor kan der være mange kundefordele, som er værd at tage med i overvejelserne, når du leder efter billigt kviklån. For eksempel tilbyder flere og flere låneudbydere en afdragsfri periode eller måske endda en 30 dages periode, hvor du slet ikke skal betale noget i rente.

 • Hold øje med vores oversigt over kviklån og gør brug af TjekLåns sammenlingningstjeneste. På TjekLån får du nemlig én samlet oversigt, hvor du helt nemt og enkelt kan holde øje med alle de ovenstående punkter samlet på ét sted. Vi sammenligner som sagt mere end 50 forskellige lånesider, så der skulle gerne være noget for enhver her hos os. Vi har desuden en smart og praktisk låneberegner, som du kan bruge til at finde ud af, hvordan dit ønskede lån kan komme til at se ud, så du kan forberede dig lidt på, hvilke parametre, du skal sammenligne lånene på.

Kviklån trods RKI og Debitor Registret

I Danmark findes der på nuværende tidspunkt to store skyldnerregistre, nemlig RKI (som står for Ribers Kredit Institut) og Debitor Registret. Det er de to store instanser, som man ikke har lyst til at være registreret i som privatperson. Det er nemlig her, man bliver skrevet op, hvis man har været dårlig til at betale sine lån eller andre udestående rettidigt.

Det kan godt lade sig gøre at få kviklån trods RKI eller kviklån trods Debitor Registret, og der er et par låneudbydere, som tilbyder lån på trods af RKI. Det er dog naturligvis ikke noget, vi anbefaler her hos TjekLån, da en registrering i RKI eller Debitor Registret betyder, at du som person er registreret som “dårlig betaler”. 

Hvis du allerede er registreret som dårlig betaler vil det signalere overfor de online låneudbydere, at du har misligholdt gæld og at du måsket tidligere har haft et kviklån, som du ikke var i stand til at betale tilbage. Det er der naturligvis ikke rigtig nogen låneudbydere eller online bankere, som er interesseret i, fordi det kan betyde, at du helller ikke vil være i stand til at betale det lån tilbage, som du tager hos dem.

Kviklån sider

Bedste kviklån.png

Billigste kviklån.png

Kviklån 18 år.png


Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.png

Kviklån oversigt.png

kviklån rentefrit.png

Nye kviklån.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)