TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Nye kviklån i September 2021

Få et overblik over de nyeste og bedste kviklån allerede i dag

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansKviklån

Der findes mange kviklåns-udbydere på markedet, og der kommer flere og flere. Det betyder også, at der kommer mange nye kviklån. Der kommer hele tiden nye kviklån på markedet, og det kan være svært at holde styr på dem alle sammen, samtidig med at der i forvejen er mange på markedet. Derfor er du kommet til det rette sted. Hos TjekLån samler vi alle kviklåns-siderne - også de nye kviklån - så du har det store overblik og har nemmere ved at komme frem til den rigtige beslutning omkring dit kviklån. Det at optage et lån er svært nok i forvejen, hjælp er derfor ikke en skam. 

Nedenfor vil du kunne læse om nogle af fordelene ved de nye kviklån, og få en guide til hvordan du optager et kviklån. Læs mere nedenfor. 

Nye kviklån.png

Hvad er nye kviklån?

Kviklån er én af de absolut mest populære lånetyper i Danmark - og med god grund. Det er nemlig et super nemt og hurtigt lån at optage - og som langt de fleste kan og må optage. Et kviklån stiller nemlig ikke særlig mange krav til låntager, men det kommer vi meget nærmere ind på senere. På dette site handler det nemlig om de nye kviklån. For netop på grund af kviklånets store popularitet i Danmark, kommer der hele tiden nye kviklån på markedet. Og “hele tiden” er faktisk ikke nogen overdrivelse. Vi ser nemlig, at der kommer nye kviklån på markedet med helt ned til få måneder eller blot to til tre ugers mellemrum. Det kan altså med andre ord være lidt af en udfordring at holde styr på de nyeste kviklån på markedet, hvis man gerne vil være helt up to date. Men det kan vi naturligvis hjælpe dig med her hos TjekLån. For vi har nemlig dedikeret hele denne del af vores site til netop dette - de nyeste kviklån. For vi vil gerne gøre det nemt for dig som forbruger at finde en oversigt over nye lån - herunder nye kviklån - i Danmark, så du nemt kan gennemskue markedet og dermed lynhurtigt har mulighed for at finde det nyeste og bedste kviklån, som passer til dig og dine behov. Så læs med herunder, hvis du også gerne vil blive lidt klogere på de nyeste kviklån.

Sammenligning af kviklån 

Lånebeløb Rente Udbyder
3000 kr. - 500000 kr. 6,7% Saverium
10000 kr. - 500000 kr. 3,48% Lendo
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 500000 kr. 3.55-19.80% Letfinans

Fordele ved nye kviklån 

Kviklånet i sig selv har mange fordele, som andre låneformer ikke kan tilbyde. De nye kviklån har dog ofte et par ekstra fordele. Markedet for kviklån er stort, og der er mange konkurrenter for låneudbyderne for kviklån. Derfor hvis nye kviklåns-udbydere ønsker at penetrere markedet og få en del af kagen, skal de komme med forbedrede låneforhold for dig som forbruger. Det er noget, som du kan udnytte. Hvis du er ude efter at tage et kviklån, kan du med fordel holde øje med de nye kviklån. Ofte vil de tilbyde lavere rente, længere løbetid eller lave månedlige ydelser for at trække dig ind i butikke - det kan du udnytte for at få det bedste kviklån. 

Nye kviklån har også de samme fordele som et almindeligt kviklån. Nøgleordene for et kviklån er hurtigt og nemt. Ved at kviklån har du muligheden for nemt at ansøge om at låne - noget du kan læse mere om nedenfor - og modtage pengene hurtigt. 

Derudover er nye kviklån ofte fri for at stille sikkerhed ved lånet. Det er nærmest udelukkende en eksklusivitet som kviklån har, da hvis du går ind i en bank og vil låne penge, vil de have sikkerhed for lånet. Udover dette vil banken også vide, hvad pengene skal bruges til. Det sker ikke når du ansøger om et kviklån. Der er fuld frihed og tillid til at du kan bruge pengene fornuftigt. Dette gør kviklånet til det lån med allermest frihed til selv at bestemme. Den frihed kommer dog med ansvar om at overholde lånekravene og betale pengene tilbage til tiden, og derfor er renten ofte højere for kviklån end hos andre lån. 

Spørgsmål om nye kviklån 

✔️ Hvordan finder jeg de nyeste kviklån?

Du kan finde alle de nyeste kviklån på markedet ved at klikke her

✔️ Hvor ofte kommer der nye kviklån?

Der kommer nye kviklån på markedet ca. mellem 1-3 måneder 

✔️ Hvem kan optage de nye kviklån?

Følgende kriterier skal være opfyldte:

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
✔️ Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 1000 kr. til 500.000 kr.

Hvordan optager jeg et kviklån

Processen for at låne penge hos kviklåns-udbyderne er ofte meget ens og kræver stort set intet. Der er dog visse krav, som de fleste låneudbydere har, som er ens. 

Størstedelen af låneudbydere har en aldersgrænse for lån. Du skal være fyldt 18 år for at låne penge, men nogle kviklånssider kræver, at du er ældre - det er vigtigt at være opmærksom på. Derudover kræver de fleste, at du har et dansk mobilnummer, et dansk CPR-nummer og en dansk adresse. 

Dette kan de fleste klare, men derudover kræver stort set alle låneudbydere, at du ikke er registeret i RKI. RKi er et register for dårlige betalere. Det er med andre ord en liste for personer, som ikke kunne overholde lånekravene og det ansvar, som kommer med kviklånets frihed. Hvis du er på RKI listen, vil låneudbyderne formentlig ikke godkende din ansøgning. Nogle udbydere tilbyder dog lån til folk på listen, men det er de færreste. 

Hvis du opfylder alle kravene hos din foretrukne låneudbyder, kan du frit sende dem en låneansøgning. Søger du inden for låneudbyders åbningstider vil din ansøgning ofte blive godkendt inden for en time, og de vil sende lånekontrakten til dig. I lånekontrakten vil alt den vigtige information for dit lån stå skrevet. Det er derfor vigtigt at du læser den fra start til slut, og henvender dig til dem, hvis du er i tvivl om det mindste. Vær specielt opmærksom på ÅOP (Årlig omkostning i procent), da det er det tal, som fortæller dig hvor meget dit lån kommer til at koste dig, og lånets løbetid. Løbetiden beskriver den periode, du har til at betale lånet tilbage. 

Finder du alle låneforholdende tilfredstillende kan du skrive under via eBoks, og få dine penge hurtigst muligt. Oftest vil det tage 1-2 hverdage for pengene at nå din konto, men nogle tilbyder hurtigere levering - det er forskellige fra låneudbyder til låneudbyder.

Nye kviklån 2021

Som sagt dukker der ofte nye kviklån op på markedet i Danmark. Det gælder både nye låneudbydere, men også eksisterende udbydere, som tilbyder nye former for lån. Og der findes der faktisk også nye kviklån 2021, som allerede er dukket op i løbet af årets første uger. Disse helt nye kviklån har vi naturligvis også med i vores oversigt. For vi sørger nemlig for konstant at opdatere vores oversigt over de bedste kviklån, så du altid kan finde de bedste og nyeste kviklån, der er tilgængelige på markedet. 

Vi holder vores oversigt opdateret ved hele tiden at overvåge markedet og sørge for at inkludere samtlige af de bedste og billigste kviklån. Som allerede nævnt ovenfor, gør vi dette for din skyld. Vi eksisterer nemlig for forbrugernes skyld. Og vores mission er at gøre lånemarkedet så gennemskueligt - og overskueligt - som overhovedet muligt. Og dette gør vi blandt andet ved at sørge for altid at have en opdateret og aktuel oversigt over de bedste lån og nyeste kviklån i Danmark. For trenden for lån ændrer sig hele tiden, og det er én af grundene til, at markedet for kviklån også hele tiden ændrer sig. Og derfor dukker der ofte nye kviklån op, som vi løbende får med ind i vores oversigt. Hos TjekLån går du altså ikke helt forkert i byen, hvis du er på jagt efter en oversigt over nye kviklån 2021, for vi opdaterer nemlig vores oversigt hele tiden.

Hurtige kviklån

Måske har du allerede regnet den ud - og hvis ikke, får du har en forklaring på, hvorfor det egentlig hedder et “kviklån”. Det er af den simple årsag, at det er et hurtigt lån - med andre ord et kvikt lån. Det er faktisk ganske simpelt. Men hvad er et hurtigt kviklån så, tænker du måske. Et hurtigt kviklån er det samme som et hurtigt lån - og er derfor faktisk bare en anden måde at sige kviklån på. For de fleste kviklån kan nemlig optages og udbetales forholdsvist hurtigt. Kviklånet har som sagt fået sit navn på baggrund af, at lånet er hurtigt at ansøge og hurtigt at udbetale. Det er én af de faktorer, som langt de fleste har nævnt som det vigtigste, når de har skulle vælge mellem forskellige lånetyper. Netop fordi man med et kviklån har mulighed for både at ansøge om lånet, men ikke mindst også at få pengene udbetalt nemt og hurtigt efter at lånet er blevet godkendt.

Et kviklån er et lån, der optages på nettet, hvorfor ansøgningsprocessen må siges at være meget hurtigere og kortere end ved eksempelvis et traditionelt lån i banken. Det er altså ideelt for dig, der står i en situation, hvor du har brug for hurtigt at få nogle penge mellem hænderne. Det kunne være i forbindelse med nogle uforudsete omkostninger som for eksempel hvis dit køleskab, din ovn eller din vaskemaskine går i stykker og du på meget kort tid har brug for at købe nyt. Det er i sådan et tilfælde ikke altid sikkert, at man har penge til at købe noget nyt med det samme, og i netop sådan et tilfælde er det en rigtig god mulighed man har i at tage et hurtigt kviklån, for at kunne betale disse uforudsete udgifter med det samme. Det er der i hvert fald mange, der har brugt de hurtige kviklån til førhen.

Kviklån med hurtig udbetaling

Der er mange fordele og ulemper ved kviklån. Men som vi nævnte lige før er hastigheden én af de vigtigste faktorer for mange, når de vælger mellem forskellige lån. For typisk, når man overvejer at optage et lån, er det fordi man har brug for at få flere penge mellem hænderne forholdsvist hurtigt. Og derfor er et kviklån en rigtig god løsning for mange. Et kviklån har nemlig altid hurtig udbetaling. Det er dog forskelligt fra udbyder til udbyder hvordan de definerer hurtig udbetaling. Men langt de fleste udbydere af kviklån har udbetaling inden for maksimalt et par dage efter, at dit kviklån er blevet godkendt. 

Her skal du dog være opmærksom på én ting - nemlig, at udbetalingen jo først kan ske efter, at din låneansøgning er blevet godkendt. Og derfor skal du være opmærksom på, at de forskellige låneudbydere også kan have forskellige svartider, som betyder hvor hurtigt du kan få svar på din låneansøgning og dermed finde ud af, om den er godkendt eller ej. Heldigvis er trenden her også, at det går hurtigere og hurtigere. Og faktisk kan du hos en stor del af udbyderne af nye kviklån i Danmark få svar med det samme - og maksimalt efter et par timer. Og på den måde kan du altså - hvis du vælger et kviklån med hurtig udbetaling - være heldig at have pengene indenfor meget kort tid efter, at du har sendt din låneansøgning afsted.

Vil du være helt sikker på, at du finder det absolut hurtigste kviklån, kan du med fordel undersøge de forskellige udbydere af kviklån i forhold til, hvornår og hvor ofte, de udbetaler deres lån. De fleste udbydere kan udbetale alle hverdage, og nogle endda også i weekenderne, mens andre kun kan udbetale i selve bankens “åbningstider” og altså de tidspunkter på dagen, hvor medarbejderne er på arbejde. Det vil typisk være inden for almindelige åbningstider, mellem 8 om morgenen og 17 om eftermiddagen. Så hvis du har brug for at være 100 % sikker på, at du kan få pengene udbetalt med det samme, skal du vælge en udbyder, der kan udbetale på det tidspunkt, du ansøger på.

Nye kviklån uden sikkerhed

En anden - og mindst lige så vigtig - faktor for de populære kviklån er, at kviklån er et lån, man kan optage uden at stille sikkerhed. Nye kviklån uden sikkerhed betyder, at man kan optage et lån uden at skulle stille nogle personlige genstande eller aktiver i sikkerhed for lånet. Ved nogle former for lån - som for eksempel nogle af de typer af lån, som kan optages i banken - skal man stille en fysisk genstand i pant for sit lån. Det kunne for eksempel være din bil eller dit hus, som du stiller som sikkerhed for, at banken kan få sine penge tilbage. Og hvis ikke du er i stand til at betale lånet tilbage, har banken på en måde ret til at opkræve din bil, dit hus eller hvad du har stillet i sikkerhed, som betaling i stedet for penge. Men med et kviklån uden sikkerhed, kommer dette altså på ingen måde til at blive aktuelt.

Et kviklån uden sikkerhed betyder nemlig, at der ingen krav er om, at du skal stille din bil eller dit hus i sikkerhed for lånet. Dette er også med til at gøre kviklånet til en super nem og ukompliceret måde at låne penge på. For man slipper nemlig for al det bureaukratiske og administrative arbejde, der ligger bagved, når man skal stille noget i sikkerhed for et lån. Dog kan man argumentere for, at denne manglende sikkerhedsstillelse er med til at gøre kviklån til en dyrere løsning end et traditionelt banklån. Det afhænger dog af hvordan man ser på det. For trenden for kviklån ændrer sig hele tiden, og kviklån bliver mere og mere fordelagtige - med andre ord billigere og billigere - for forbrugerne, og faktisk kan en lang række af de nye kviklån på det danske marked sagtens hamle op med det, som det koster at optage et lån i banken.

Bedste kviklån

For at kunne finde det absolut bedste kviklån er det en rigtig god idé at starte her hos TjekLån. For vi er nemlig eksperter i både de gamle og de helt nye kviklån på markedet. Så hvis du har brug for lidt hjælp til at komme i gang med at undersøge lånemarkedet, er du kommet til det helt rigtige sted. Først og fremmest er det vigtigt at få slået fast, at der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når man snakker om hvad der egentlig er det bedste kviklån. For det kviklån, der er bedst for dig, er ikke nødvendigvis det kviklån, der er det bedste for din bror eller din nabo. Og de faktorer, der spiller ind på gode kviklån, kommer vi til at gennemgå herunder, så det bliver så nemt som muligt for dig at finde det bedste kviklån til dine egne behov.

For det første skal du gøre klart for dig selv, hvad der er vigtigt for dig at få med i et kviklån. Vil du “bare” have det billigst mulige lån, er det bl.a. Lånets ÅOP (altså de årlige omkostninger i procent) samt lånets rente, du skal være opmærksom på, når du undersøger markedet. Er du derimod på jagt efter et lån, som ikke nødvendigvis behøver være det billigste på markedet, men hvor du derimod har mulighed for at få lidt frirum i forhold til, hvad du skal betale af på lånet hver måned, kan det være, at et lån med variabel rente er mere dig. Eller måske bør du holde øje med, om du har mulighed for at lave afdragsfri perioder på dit lån, eller om det er muligt for dig at betale hele lånet ud på én gang, hvis du på et tidspunkt har økonomien til at gøre netop dette. Som en helt tredje mulighed, kan det være, at det bedste kviklån for dig er det lån, der har den hurtigste udbetaling, den hurtigste svartid eller måske endda den korteste løbetid. For der findes nemlig også de helt små og hurtige kviklån, som brander sig på at have en meget kort løbetid sammenlignet med andre. Og med disse kviklån har du måske endda mulighed for at få et gratis kviklån, forstået på den måde, at du ikke skal betale noget i rente, så længe, du kan betale alle de lånte penge tilbage inden for eksempelvis 14 eller 30 dage. Det er altså værd at undersøge de forskellige lån og udbydere, inden man beslutter sig for hvad det bedste kviklån egentlig er.

Kviklån online

Det at processen for kviklån i dag finder sted online, er også en af de faktorer, der er med til at gøre det til et nemt, hurtigt og behageligt lån at optage. Samtidigt med det, er det ekstremt nemt og ubesværet at ansøge og underskrive sin låneaftale - for netop dette foregår også online. Når du ansøger om et kviklån online, underskriver du nemlig din låneaftale ved hjælp af dit Nem ID, ligesom du også får pengene udbetalt direkte til din NemKonto. Med andre ord er det altså også et krav, at du har et NemID, hvis du ønsker at optage et af de nye kviklån. Men derudover findes der faktisk ikke særligt mange krav til dig som låntager.

Det kræver blot, at du skal være fyldt 18 år for at kunne optage et kviklån. Først og fremmest fordi du skal kunne råde over din egen økonomi, og så fordi du skal have et NemID, hvilket man først kan få, når man er fyldt 18. Derudover skal du have en dansk folkeregisteradresse og en dansk bankkonto, som er knyttet til dit NemID, da pengene skal kunne udbetales til en NemKonto. Og sidst men ikke mindst, må du ikke være registreret i et skyldnerregister, hvis du ønsker at optage et kviklån. Og flere krav er der faktisk ikke til dig, der ønsker at optage et af de nye kviklån i Danmark - så hvad venter du på? Find dit nye kviklån her hos TjekLån med det samme.

Kviklån sider

Kviklån oversigt.png

kviklån rentefrit.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)