TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Nye kviklån i Januar 2021

Få et overblik over de nyeste og bedste kviklån allerede i dag

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

Kviklån

Der findes mange kviklåns-udbydere på markedet, og der kommer flere og flere. Det betyder også, at der kommer mange nye kviklån. Der kommer hele tiden nye kviklån på markedet, og det kan være svært at holde styr på dem alle sammen, samtidig med at der i forvejen er mange på markedet. Derfor er du kommet til det rette sted. Hos TjekLån samler vi alle kviklåns-siderne - også de nye kviklån - så du har det store overblik og har nemmere ved at komme frem til den rigtige beslutning omkring dit kviklån. Det at optage et lån er svært nok i forvejen, hjælp er derfor ikke en skam. 

Nedenfor vil du kunne læse om nogle af fordelene ved de nye kviklån, og få en guide til hvordan du optager et kviklån. Læs mere nedenfor. 

Nye kviklån.png

Fordele ved nye kviklån 

Kviklånet i sig selv har mange fordele, som andre låneformer ikke kan tilbyde. De nye kviklån har dog ofte et par ekstra fordele. Markedet for kviklån er stort, og der er mange konkurrenter for låneudbyderne for kviklån. Derfor hvis nye kviklåns-udbydere ønsker at penetrere markedet og få en del af kagen, skal de komme med forbedrede låneforhold for dig som forbruger. Det er noget, som du kan udnytte. Hvis du er ude efter at tage et kviklån, kan du med fordel holde øje med de nye kviklån. Ofte vil de tilbyde lavere rente, længere løbetid eller lave månedlige ydelser for at trække dig ind i butikke - det kan du udnytte for at få det bedste kviklån. 

Nye kviklån har også de samme fordele som et almindeligt kviklån. Nøgleordene for et kviklån er hurtigt og nemt. Ved at kviklån har du muligheden for nemt at ansøge om at låne - noget du kan læse mere om nedenfor - og modtage pengene hurtigt. 

Derudover er nye kviklån ofte fri for at stille sikkerhed ved lånet. Det er nærmest udelukkende en eksklusivitet som kviklån har, da hvis du går ind i en bank og vil låne penge, vil de have sikkerhed for lånet. Udover dette vil banken også vide, hvad pengene skal bruges til. Det sker ikke når du ansøger om et kviklån. Der er fuld frihed og tillid til at du kan bruge pengene fornuftigt. Dette gør kviklånet til det lån med allermest frihed til selv at bestemme. Den frihed kommer dog med ansvar om at overholde lånekravene og betale pengene tilbage til tiden, og derfor er renten ofte højere for kviklån end hos andre lån. 

Spørgsmål om nye kviklån 

✔️ Hvordan finder jeg de nyeste kviklån?

Du kan finde alle de nyeste kviklån på markedet ved at klikke her

✔️ Hvor ofte kommer der nye kviklån?

Der kommer nye kviklån på markedet ca. mellem 1-3 måneder 

✔️ Hvem kan optage de nye kviklån?

Følgende kriterier skal være opfyldte:

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
✔️ Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 1000 kr. til 500.000 kr.

Hvordan optager jeg et kviklån

Processen for at låne penge hos kviklåns-udbyderne er ofte meget ens og kræver stort set intet. Der er dog visse krav, som de fleste låneudbydere har, som er ens. 

Størstedelen af låneudbydere har en aldersgrænse for lån. Du skal være fyldt 18 år for at låne penge, men nogle kviklånssider kræver, at du er ældre - det er vigtigt at være opmærksom på. Derudover kræver de fleste, at du har et dansk mobilnummer, et dansk CPR-nummer og en dansk adresse. 

Dette kan de fleste klare, men derudover kræver stort set alle låneudbydere, at du ikke er registeret i RKI. RKi er et register for dårlige betalere. Det er med andre ord en liste for personer, som ikke kunne overholde lånekravene og det ansvar, som kommer med kviklånets frihed. Hvis du er på RKI listen, vil låneudbyderne formentlig ikke godkende din ansøgning. Nogle udbydere tilbyder dog lån til folk på listen, men det er de færreste. 

Hvis du opfylder alle kravene hos din foretrukne låneudbyder, kan du frit sende dem en låneansøgning. Søger du inden for låneudbyders åbningstider vil din ansøgning ofte blive godkendt inden for en time, og de vil sende lånekontrakten til dig. I lånekontrakten vil alt den vigtige information for dit lån stå skrevet. Det er derfor vigtigt at du læser den fra start til slut, og henvender dig til dem, hvis du er i tvivl om det mindste. Vær specielt opmærksom på ÅOP (Årlig omkostning i procent), da det er det tal, som fortæller dig hvor meget dit lån kommer til at koste dig, og lånets løbetid. Løbetiden beskriver den periode, du har til at betale lånet tilbage. 

Finder du alle låneforholdende tilfredstillende kan du skrive under via eBoks, og få dine penge hurtigst muligt. Oftest vil det tage 1-2 hverdage for pengene at nå din konto, men nogle tilbyder hurtigere levering - det er forskellige fra låneudbyder til låneudbyder.

Kviklån sider

Bedste kviklån.png

Billigste kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.png

Kviklån oversigt.png

kviklån rentefrit.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)