Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin
Hurtigt svar

Ja, man kan låne penge uden et arbejde, men det kan være sværere at få godkendelse, og vilkårene kan være strengere.

Kan man få kviklån som arbejdsløs?

Du kan som udgangspunkt godt få et kviklån, hvis du er arbejdsløs. Her er der flere faktorer, som gør sig gældende. Når du optager et kviklån, skal du ofte have et månedligt rådighedsbeløb på min. 6.700 kr. 

Dog kan du typisk godt optage et mindre beløb, på trods af at du er arbejdsløs.

Hos en lang række låneudbydere kan du optage et kviklån, selvom du er uden arbejde, så længe du kan dokumentere en indkomst. Det kan være i form af dagpenge, kontanthjælp eller fra SU. 

Du kan til enhver tid ansøge om et kviklån, for at se om du bliver godkendt. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et kviklån. 

Det er vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du optager et kviklån som arbejdsløs. Det betyder nemlig, at du vil have et mindre rådighedsbeløb hver måned, så længe du skal tilbagebetale dit lån.

Når man ansøger om et kviklån, vil låneudbyderen normalt kræve dokumentation for indkomst, og det kan inkludere oplysninger om modtagelse af kontanthjælp.

Dette kan påvirke låneudbyderens beslutning om at godkende eller afvise låneansøgningen. Hvis man er afhængig af kontanthjælp som sin primære indkomstkilde, kan det være svært at opfylde låneudbydernes krav og betale lånet tilbage.

Vær forsigtig med kviklån som arbejdsløs

Jeg vil råde til at være forsigtig med at optage et kviklån, specielt når man er arbejdsløs. Disse lån har ofte høje renter og gebyrer, hvilket kan gøre det svært for dig at betale dem tilbage, især uden en fast indtægt. Det er vigtigt at du overvejer andre alternativer, inden du træffer en beslutning, der kan have alvorlige finansielle konsekvenser.

Mark Andersen
Direktør og grundlægger

Mark Andersen stiftede i 2018 siden Tjeklån.dk, og har mange års erfaring med finansielle produkter herunder kviklån og forbrugslån. Mark er en af Danmarks førende eksperter på lånesammenligning og udvikling af finansielle produkter.

Spørgsmål og svar

Kan man låne penge hvis man er på dagpenge?

Ja, det er muligt at låne penge, selvom man er på dagpenge, men långivernes vilkår kan være strengere, og det kan være sværere at få godkendt lånet.

Kan man låne penge hvis man ikke har et arbejde?

Ja, man kan låne penge uden et arbejde, men det kan være sværere at få godkendelse, og vilkårene kan være strengere. Derudover skal du kunne vise en form for indkomst, det kan være dagpenge, kontanthjælp eller fra SU. 

Author