Indholdsfortegnelse Table of content

Del på:

Facebook Twitter Linkedin

Står du og mangler penge til dit næste projekt, kan du som forbruger låne penge i banken. Prisen på et forbrugslån i banken afhænger af den enkelte låneudbyder. Men så sidder du måske og tænker, hvad koster det at optage et forbrugslån i banken?

Herunder finder du en oversigt over prisen på et forbrugslån i banken. Her er alt du skal vide.

Hvad koster det at låne penge i banken?

Når du skal optage et forbrugslån, kan du enten vælge et online forbrugslån eller i banken. Vælger du at gå ned i banken for at optage et forbrugslån, kan du ofte få en lavere rente end hos en online låneudbyder.

Prisen på et forbrugslån i banken afhænger af en række faktorer, som har indflydelse på lånets samlede omkostninger. Når du skal finde ud af, hvad det koster at låne penge i banken, har disse faktorer en indflydelse på prisen:

 • Lånets størrelse

 • Lånets løbetid

 • Om du vælger en fast - eller variabel rente

 • Bankens kreditvurdering af din privatøkonomi

 

Hvad koster det at låne penge i banken?

Som låntager er det en god ide at holde øje med lånets ÅOP, som står for de årlige omkostninger i procent. Lånets ÅOP indeholder rente, etableringsomkostninger og andre omkostninger, og angiver lånets reelle pris.

Det kan være en god ide at gøre brug af en låneberegner. Med en låneberegner kan du beregne den månedlige ydelse på dit ønskede lån, og finde ud af om du reelt har mulighed for at tilbagebetale lånet.

Når du har beregnet dit ønskede forbrugslån, kan du sammenligne lån. Det er en god ide at sammenligne lån, for at finde det bedste og billigste forbrugslån, som passer dig og dine lånebehov, og man kan fx gøre det med vores oversigt over forbrugslån.

Hvad koster det at låne 150.000 kr. gennem forbrugslån i banken?

Det er i dag muligt at låne 150.000 kr. hos en række velkendte låneudbydere, og det er af den årsag en god ide at undersøge prisen på lånet. Som forbruger har du mulighed for at optage billige forbrugslån i banken, dog afhænger det af en række faktorer.

Et forbrugslån på 150.000 kr. i banken varierer i pris hos de enkelte banker, dog bør du være opmærksom på lånets etableringsomkostninger, renter, gebyrer og øvrige omkostninger, inden ud vælger at underskrive låneaftalen.

Herunder er et eksempel på et forbrugslån på 150.000 kr, hvor alle omkostninger er inkluderet:

Lånebeløb

Rente

Stiftelsesomkostninger

Løbetid

Månedlig ydelse

150.000 kr.

5%

6.000 kr. 

4 år

3.593 kr. 

Et forbrugslån på 150.000 kr med en rente på 5% og etableringsgebyr på 6.000 kr., vil have samlede låneomkostninger på: 21.741 kr. for hele lånets løbetid. Det fulde tilbagebetalte beløb er derfor: 171.741 kr.

Ønsker du at beregne de månedlige ydelser på dit ønskede lån, kan det være en god ide at gøre brug af en låneberegner. Med en låneberegner kan du lynhurtigt beregne lånets pris, så du er sikker på, at kunne betale lånet tilbage.

Hvad koster det at låne 300.000 kr. i banken?

Som forbruger kan du i dag optage et forbrugslån på 300.000 kr. i banken, dog er det en god ide at undersøge prisen på lånet. For at finde det billigste forbrugslån i banken når du skal optage 300.000 kr., er der en række faktorer, som afgør lånets pris.

Prisen på et forbrugslån på 300.000 kr. i banken afhænger af den enkelte låneudbyder, dog bør du være opmærksom på lånets etableringsomkostninger, renter, gebyrer og øvrige omkostninger, inden ud vælger at underskrive låneaftalen.

Herunder er et eksempel på et forbrugslån på 300.000 kr, hvor alle omkostninger er inkluderet:

Lånebeløb

Rente

Stiftelsesomkostninger

Løbetid

Månedlig ydelse

300.000 kr.

4%

4.000 kr.

3 år

8.975 kr. 

Et forbrugslån på 300.000 kr. med en rente på 4% og et etableringsgebyr på 4.000 kr., vil have samlede låneomkostninger på: 23.110 kr. for hele lånets løbetid. Det fulde tilbagebetalte beløb er derfor: 323.110 kr.

Det kan være en god ide at beregne lånets månedlige ydelse ved at gøre brug af en låneberegner. Ved at gøre brug af en låneberegner kan du lynhurtigt beregne lånets pris, så du er sikker på, at kunne betale det lånte beløb tilbage.

Hvad koster det at låne 500.000 kr. i banken?

I dag kan du optage et forbrugslån i banken på 500.000 kr., og prisen afhænger hos den enkelte låneudbyder. Prisen på dit forbrugslån i banken afhænger af en række faktorer. Som forbruger har du i dag gode muligheder for at optage et billigt forbrugslån i banken.

Som forbruger kan du optage lån til forbrug i banken, hvor du ofte kan få de mest attraktive forbrugslån. Inden du optager lånet hos banken, bør du være opmærksom på etableringsomkostninger, renter, gebyrer og øvrige omkostninger.

Der findes mange låneudbydere på det danske lånemarked, og du kan af den årsag spare mange penge, når du låner pengene, ved at undersøge de nævnte faktorer.

Herunder er et eksempel på et forbrugslån på 500.000 kr, hvor alle omkostninger er inkluderet:

Lånebeløb

Rente

Stiftelsesomkostninger

Løbetid

Månedlig ydelse

500.000 kr.

4%

4.000 kr.

4 år

11.380 kr.

Et forbrugslån på 500.000 kr. med en rente på 4% og et etableringsgebyr på 4.000 kr., vil have samlede låneomkostninger på: 46.232 kr. for hele lånets løbetid. Det fulde tilbagebetalte beløb er derfor: 546.232 kr.

Det er en god ide at gøre brug af en låneberegner, så du kan beregne den månedlige ydelse på dit ønskede lån. Ved at anvende en låneberegner kan du derudover finde det bedste og billigste forbrugslån online, som passer dig og dine behov.

Hvad er renten på et Forbrugslån/Kassekredit i banken?

Renten på et forbrugslån i banken er en vigtig faktor, som kan afgøre prisen på dit forbrugslån eller kassekredit. Renten på et forbrugslån i banken afhænger af den enkelte låneudbyder, dog vil den ofte være op til 15%.

Renten på en kassekredit i banken afhænger af din bank og privatøkonomi, dog ligger renten typisk på mellem 3 - 15 %.

Når du skal låne penge, kan du ofte optage de billigste lån i banken. Her får du mulighed for at låne penge med en lav rente, stiftelsesgebyr og øvrige omkostninger. Det vil altså sige at du kan optage et forbrugslån uden at betale kassen for det.

Når du skal optage et forbrugslån, er det en god ide at kigge på lånets ÅOP, før du underskriver den endelige lånekontrakt. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og angiver lånets reelle pris.

For at få et forbrugslån i banken skal dit månedlige rådighedsbeløb som tommelfingerregel være på 6.700 kr., efter du har betalt alle dine faste udgifter. Du kan finde en oversigt over krav her.

Fordele og ulemper ved forbrugslån i banken

Skulle du få brug for at låne penge akut til en ny opvaskemaskine, uforudsete udgifter eller andet forbrug, kan du optage et forbrugslån i banken.

Det er vigtigt at du overvejer både fordele og ulemper, inden du vælger at optage et forbrugslån. Vi har gjort det nemt for dig, og du finder herunder en oversigt over fordele og ulemper ved et forbrugslån.

Fordele ved forbrugslån i banken

Når du skal optage et forbrugslån i banken, kan du opnå en række fordele. Først og fremmest vil du typisk få bedre lånevilkår hos banken, når det gælder låneomkostninger. Du får typisk den laveste rente i banken, som ofte giver en lav månedlig ydelse.

Det er en fordel at optage et forbrugslån, da du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet. Der er altså tale om lån uden sikkerhed.

Du kan derudover låne penge til dit forbrug, uden at skulle have en udbetaling. Et forbrugslån er en fleksibel låneform, hvor du selv kan vælge en lang - eller kort løbetid.

Med et forbrugslån i banken har du mulighed for at optage et lån efter dine behov. Du kan altså vælge at optage et mindre eller større lån alt efter dig og dine lånebehov. Herunder finder du liste over fordele ved forbrugslån i banken:

 • Nemt og hurtigt forbrugslån

 • Hurtig låneprocess

 • Fleksibel lånetype

 • Fleksibelt lånebeløb

 • Ingen sikkerhed

 • Ingen udbetaling

 • Ingen krav til låneformål

Ulemper ved forbrugslån i banken

Når du skal optage et forbrugslån i banken, kan der være en række ulemper. Først og fremmest tager låneprocessen ofte længere, end ved et forbrugslån hos en online låneudbyder.

Uanset hvor du optager et forbrugslån, er det en af dyreste lån, som du kan optage. Det er altså vigtigt at du optager et lån, som du har råd til, og altså kan betale de månedlige ydelser. Der kan forekomme tårnhøje gebyrer, hvis du ikke betaler lånet til tiden.

Herunder finder du liste over ulemper ved forbrugslån i banken:

 • Høje renter

 • Høj ÅOP

 • Høje samlede omkostninger

Author