TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Billån

Sammenlign billån og find en konkurrencedygtig løsning, der kan finansiere din næste bil

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

VÆRD AT VIDE NÅR DU SKAL KØBE NY BIL

I 2016 blev der solgt over 400.000 brugte biler i Danmark og 200.000 nye biler. Er du en af dem der står overfor at investere i en ny bil, så er du sikkert også på udkig efter en løsning til finansiering. Under bilkøbet kan man forhandle sig til en vis økonomisk besparelse, men der kan også være masser af penge at hente ved at sammenligne billån. Ligesom med kviklån eller forbrugslån, så kan priserne variere meget fra udbyder til udbyder, derfor kan det betale sig at undersøge markedet grundigt og indhente tilbud fra adskillige låneudbydere.

Hos TjekLån kan du finde billån med en løbetid på op til 15 år, men forventer du kun at bilen holder omtrent 10 år, så betyder det at du stadig vil betale af på lånet 5 år efter du har skilt dig af med bilen. Derfor bør lånets løbetid maksimalt stemme overens med hvor længe du regner med at beholde bilen.

Når du ønsker at foretage et billån, kan beløbet, som du gerne vil låne, spænde vidt. Dette afhænger helt og holdent af prisen på den bil, som du har brug for at kunne finansiere udbetalingen til. Et billån er således er et lån, der er øremærket en udbetaling på en bil, og det kan derfor ikke omsættes til andre køb. Når man skal foretage et billån kan lånet både benyttes til at købe brugte biler og en ny bil. Dette afhænger fuldstændigt af egne præferencer, og af hvilken bil man ønsker at købe. Ofte har mange fundet, den bil de gerne vil købe, før de vælger at optage et billån, det er nemlig ud fra bilens pris, at man ved, hvor stort billånet skal være, og dermed hvor mange penge man har behov for at låne. Lånebeløbet kan således svinge fra de mindre beløber og helt op til de helt høje tal, alt efter om bilen er brugt eller ny, og alt efter hvad bilen vil komme til at koste i udbetaling.

Billån

Lån penge til bil online

Her på siden har vi samlet flere forskellige udbydere, som kan tilbyde dig et lån til bil. Vi har både udbydere af almindelige forbrugslån samt udbydere, som specialiserer sig i at udlåne penge til køb af bil.

Forskel på billån og forbrugslån

En væsentlig forskel på billån og forbrugslån er størrelsen på lånet. Med et billån kan man sommetider låne op til 1.000.000 kr. til udbetalingen en ny bil. Løbetiden på et billån er derfor også typisk noget længere end på et almindeligt forbrugslån. 

HVAD ER DINE LÅNEMULIGHEDER?

Der kan være stor forskel på hvad et billån koster, alt efter om du snakker med et realkreditinstitut, pengeinstitut, en bilforhandler om eller du søger hos en online låneudbyder. Har du en ejerbolig med friværdi, kan du med fordel sætte den i pant for et billån. Dette vil typisk være et særdeles fordelagtigt lån og næsten altid den billigste måde at finansiere en bil på, så længe låneværdien ikke overstiger 80% af boligens friværdi.

Du kan også snakke med et pengeinstitut om et traditionelt banklån, men her vil prisen variere meget afhængig af dit kundeforhold med pengeinstituttet, hvis du er med i den rigtige fagforening eller medlemsorganisation kan der evt. være rabatfordele.

Et banklån afhænger også af din økonomiske situation og involverer en omfattende kreditvurdering samt en længere behandlingstid. Køber du bil hos en bilforhandler, så er det ofte muligt at optage lån direkte herigennem. Bilforhandleren modtager en provision for at formidle denne slags lån og tager typisk et større gebyr oveni beløbet. En sådan finansiering vil derfor ofte indeholde lave renter, men høje stiftelsesomkostningerne, men eftersom stiftelsesomkostningerne ikke er fradragsberettigede, kan en sådan bilfinansiering vise sig en dyrere løsning.

En sidste løsning er et online lån, der skiller sig ud ved både at være det hurtigste og nemmeste at etablere. Hos TjekLån kan du sammenligne nogle af markedets bedste og billigste online billån. Det er nemt at ansøge hos flere udbydere for dermed at modtage flere lånetilbud at vælge imellem.

 

HOLD FOKUS PÅ ÅOP

Det gør sig gældende for billån og andre lånetyper, at der er mange andre omkostninger forbundet med lånet end blot renterne. Mange stirrer sig nærmest blinde på rente og månedlige omkostninger, men der kan også være store stiftelsesomkostninger og administrationsgebyrer osv. Derfor anbefaler vi at du kigger på ÅOP, Årlige Omkostninger i Procent, der giver et samlet billede af, hvor dyrt det reelt er at have låne. Hvis renten er lav, men ÅOP er høj betyder det, at etableringsomkostningerne er høje og medvirker til at gøre lånet dyrt. Ved større beløb vil ÅOP typisk være lavere end ved mindre beløb. Jo lavere ÅOP er, jo billigere vil det samlede lån også være at betale tilbage. Vær opmærksom på at renter kan trækkes fra i Skat, men det kan gebyrer og etableringsomkostninger ikke.

 

PÅ UDKIG EFTER ET HURTIGT ONLINE LÅN

Når du kigger efter bil kan du være heldig at falde over drømmebilen, i sådanne tilfælde er det rart at kunne få bilfinansiering på plads hurtigst muligt. Med et online lån er du sikret lynhurtig behandlingstid og hurtig udbetaling, der gør dig i stand til at realisere din bildrøm og slå til inden andre købere. Det kan være svært at holde de langsigtede konsekvenser i tankerne når ansøgningsprocessen foregår nemt og hurtigt. TjekLån har udviklet en låneberegner, som du kan benytte til at få et klart overblik over, hvad dit lån kommer til at koste dig over hele løbetiden. Beregneren kan give dig gennemsigtighed over hvordan renter og løbetid vil påvirke din økonomi fremover. 

ANSØG VED ADSKILLIGE LÅNEUDBYDERE

Ethvert lån indeholder som udgangspunkt vejledende rentesatser, de endelige renter beregnes først når du personligt har ansøgt om et lån. Vores anbefalinger er at du søger om lån hos flere udbydere for dermed at få forskellige lånetilbud at vælge imellem. Når du ansøger giver du udbyderen adgang til dine senest indberettede oplysninger til det offentlige, herudfra foretager udbyderen en automatiseret kreditvurdering. På baggrund af denne kan udbyderen give dig et personligt tilpasset lånetilbud, hvor rentesatsen er justeret efter din privatøkonomi. Selvom du har ansøgt om et eller flere lån, så er du ikke forpligtet til et bestemt lån før du har accepteret det returnerede tilbud, og foretaget en digital signatur.

 

Hvorfor låne online?

Der er flere grunde til at man skal vælge et online billån frem for et traditionelt lån i banken. Det går hurtigere, når man låner penge online og man slipper for gammeldags papirarbejde, da alt bliver skrevet under med NemID og kan gøres hjemmefra. Desuden er det de færreste online låneudbydere, der blander sig i hvad du vil bruge de lånte penge til.
 

INDEN DU GENNEMFØRER HANDLEN

Køber du bil gennem en privathandel, er det vigtigt at sikre sig mod ubehagelige overraskelser. Derfor anbefaler vi at du, inden du handler, tjekker bilen på en nummerpladeopslagsservice som Tjekbil.dk, hvor du kan slå bilens nummerplade eller stelnummer op, og sikre dig mod problematiske forhold som eksempelvis restgæld i bilen eller kilometerfusk. Når du køber en brugt bil i en privathandel, er der naturligvis ingen reklamationsret, bilen købes som prøvet og beset. Derfor bør du sørge for at prøvekøre bilen omhyggeligt og bese bilen under gode lysforhold, hvor du kan give bilens ydre et grundig eftersyn. Forenede Danske Motorejere, bedre kendt som FDM, har udarbejdet en vejledende tjekliste til køb af brugt bil der gennemgår de vigtigste punkter du bør være opmærksom på. Med den i hånden er du sikker på ikke at glemme et vigtigt punkt.

 
 

BILLÅN

Mange mennesker går med en stor drøm om at købe en ny bil. Det kan være, at du lige nu går med planer om at købe din første bil, men det kan også være, at du leder efter en, der kan erstatte den gamle. Hvis du har fundet bilen, som du bare må eje, er der selvfølgelig nogle økonomiske aspekter, du er nødt til at have styr på for at se, om det kan lade sig gøre for dig.

Du skal selvfølgelig have styr på priser og vilkår for den bil, du ønsker at investere i, men der er altså også andre økonomiske aspekter, som spiller ind - såsom betaling før skat og efter skat, og om du overhovedet har råd til at investere i en ny bil. Det kan ofte være nødvendigt at optage et lån, når du skal ud at investere i en større ting som en nye bil.

Heldigvis er der mange muligheder for at finde et billigt billån online, men i forbindelse med at optage et lån, er der selvfølgelig også nogle nøglebegreber, du er nødt til at vide noget om. Det er nemlig ikke sikkert, at du er helt bekendt med, hvad fast eller variabel rente indebærer, eller hvad ÅOP før skat egentlig har af betydning. Derfor bør du læse med her, inden du optager et billån, hvis du har brug for hjælp til, hvad det egentlig er, der er godt at vide i forhold til at optage et billigt billån.Hvis du derfor er i gang med at investere i ny bil, men hurtigt har fundet ud af, at det simpelthen kræver, at du optager et billån, kan det anbefales, at du læser med her.

 

 
 

FAST OG VARIABEL RENTE

Når man optager et lån, uanset om det skal bruges til en ny eller ældre bil, er der ofte renter, der skal betales. En rente kan kort beskrives som en procentdel af den kapital, der skal tilbagebetales ved et lån. Det er altså et slags gebyr, der skal betales, udover det lånte beløb. Heraf vil du også støde på nøgletal såsom fast og variabel rente. En fast rente ligger sig meget op af sit navn. Her fastsættes renten nemlig fra lånets start. På den måde er du ikke i tvivl om, hvad du skal betale i rente fra start til slut gennem lånets løbetid, da en fast rente ikke ændrer sig. Her kan en variabel rente siges at være det modsatte af en fast rente. En variabel rente kan nemlig bevæge sig op og ned gennem lånets løbetid, så det kan variere, hvad du skal betale i rente. Det betyder, at du kan komme ud for at skulle betale mindre end først antaget, hvis renten falder, men det kan altså også være, at du skal betale mere, hvis renten stiger. Når du ser på de forskellige lån i forhold til renten, er det vigtigt, at du tænker dine egne behov med i dine overvejelser, og sørger for at undersøge, hvad det er for en rente, det potentielle lån har.

Hvis du for eksempel ønsker at kunne danne dig et klart overblik over dine samlede kreditomkostninger i forhold til lånet fra start og gennem hele lånets løbetid, er det et lån med en fast rente, du skal gå efter. Hvis du derimod gerne vil have muligheden for, at renten falder, er det måske mere en variabel rente, du skal gå efter. Renten er derfor et vigtigt nøgletal at se på, hvis du skal låne til bil. Dette gælder især i forhold til at kunne betale lånet tilbage samt finde det bedste billån, så du ikke ender i en situation, hvor du simpelthen ikke har midlerne til at tilbagebetale lånet. Det er derfor vigtigt, at du har helt styr på, hvad du skal betale i rente, og om det er en fast eller variabel rente, inden du skriver under på en låneaftale. Ved at have helt styr på dette kommer du ikke ud for nogle ubehagelige overraskelser, hvor renten er meget højere, end du egentlig troede.

Bedste billån

Det bedste billån for dig er ikke nødvendigvis det bedste billån for din nabo. Der kan være mange variabler, der spiller ind, når man skal låne penge. For eksempel har nogle udbydere af billån en inkluderet bilforsikring og andre har ikke. Det bedste lån er ofte det billigste, som medfølger flest goder og kan hjælpe dig med finansiering af din nye bil.
 

Hvad koster et billån?

Et billån sikrer dig ofte en attraktiv rente, fordi din bil bliver stillet som sikkerhed for lånet. Du kan vælge at låne hele beløbet eller en del af beløbet, hvis du selv har til eksempelvis udbetalingen. Prisen, på et billån, afhænger af hvor mange penge, du ønsker at låne.

 
 
 

 

LÆG ET BUDGET

En anden ting, der er god at gøre, inden du går ud og optager et lån til en ny bil, er at lægge et budget. På den måde kommer du til at få et godt overblik over, hvad det vil koste dig at optage et lån gennem hele lånets løbetid. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person, hvor mange midler man har til rådighed, og der vil altid være nogen, der tjener mere end andre.

Det kan være, at du er studerende og skal til at købe din første bil, men det kan også være, at du er mor til tre børn, som også skal forsørges. Det er din egen private situation, der spiller ind og påvirker dit budget, og derfor handler det også meget om at se indad. Det er nemlig kun dig selv, der ved, hvad du har indtægter og udgifter i hverdagen.

De fleste mennesker har erfaring med at lægge et budget, men ellers kan et budget kort beskrives som en oversigt over alle dine indtægter og udgifter. En nem og hurtig måde at lægge et budget på er simpelthen ved at trække sine udgifter fra sine indtægter, så man på den måde får et overblik over, hvad man har tilbage, når man har betalt for alle sine udgifter i måneden.

Det er vigtigt, at du kan betale et lån tilbage, så du ikke ender i nogen form for langvarig gæld.

Derfor er det helt essentielt, at du lægger et budget, inden du går ud og optager et billån, også selvom du selv synes, at du har fundet et megetbilligt billån. Ved at lægge et budget bliver du nemlig ikke lige pludselig overrasket, og du kommer til at have et klart overblik over din egen økonomi, så du stiller dig selv i den bedst mulige situation, når det kommer til at optage et billån.

 
 

FORDELE VED AT LÅNE PENGE ONLINE

Det kan som tidligere nævnt være nødvendigt at optage et lån, når du skal investere i en ny bil eller ældre bil. Dette afhænger selvfølgelig af bilens pris og dine egne midler. Men hvis du står i en situation, hvor du har brug for at optage et lån, er der mange fordele ved at optage et lån online. Hvis du for eksempel vil låne pengene i en dansk bank, såsom Jyske Bank, SparNord eller Lån og Spar bank, og du skal have et møde med din rådgiver, skal du ofte stille en form for sikkerhed for lånet.

Hvis du låner online, er det i de fleste tilfælde ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet. Dette er ofte en af grundene til, at online lån er blevet så populære. Der er simpelthen ikke nogen, der gør krav på at vide, hvad du skal bruge pengene til, og derfor kan du nemt og hurtigt låne penge online, og bruge lånet til lige præcis det, du vil.

Andre fordele ved at ansøge online, udover ikke at skulle stille sikkerhed, er også, at du får hurtigt svar. Ansøgningsprocessen er hurtig og enkel, hvorfor der er ikke de store udfordringer ved at komme i gang med at ansøge hos forskellige låneudbydere. I nogle tilfælde får du endda svar inden for 24 timer, så hvis du har fundet lige præcis den bil, du ønsker at investere i og slet ikke kan vente, så kan du med et online lån altså forvente at få hurtigt svar og have pengene på din konto inden for meget kort tid. Derfor er der også rigtig mange, der optager et hurtigt lån online, hvis de står og mangler penge lige nu og her. Det kan derfor godt betale sig at optage et lån online, så længe du har et overblik over din egen økonomi, så du ikke ender i en situation, hvor dine samlede kreditomkostninger er for høje og ikke kan betale lånet tilbage. Book møde hos din rådgiver, eller find rådgivning via private banking, hvis du ønsker at optage et lån i banken. Ellers er det bare med at komme i gang med at se efter dine muligheder blandt de mange låneudbydere her på siden og nyde godt af fordelene ved at optage lån online.

 

FIND DET BILLIGSTE BILLÅN

Når du skal ud at optage et lån, er det selvfølgelig vigtigt, at du går efter det lån, der er billigst og bedst kan betale sig. Der findes et hav af forskellige slags lån, og du kan både finde billån med eller uden udbetaling. Bilfinansiering uden udbetaling kan for eksempel være en god idé, hvis du ikke ønsker at bruge en masse penge fra din opsparing som udbetaling. Billånet uden udbetaling kan også være en fordel, hvis du allerede har en bil, men ikke har nok friværdi i den. Derfor er det også vigtigt, at du tænker over dine egne behov og gennemgår din egen økonomi og midler, inden du optager et hurtigt lån online. På den måde kan du få svar inden du optager et lån, så du kan gøre det med god samvittighed.

ÅOP er også et godt nøglebegreb at kigge på, når du skal til at sammenligne lån for at finde det billån, der vil være billigst for dig. De Årlige Omkostninger i Procent giver nemlig, som tidligere nævnt, et godt og reelt samlet billede af, hvor dyrt lånet vil være for dig i længden. Derfor er dette nøgletal også et godt sted at starte, når du skal finde det billigste lån. Her skal du dog være opmærksom på, at det kun er lovpligtigt at oplyse ÅOP før skat, men du bør sammenligne de forskellige lån på ÅOP efter skat, da det er disse tal der vil være de faktiske omkostninger for dig, der optager et lån.

Hvis du er en smule forvirret over de forskellige nøgletal og begreber, som du kan benytte dig af, når du skal finde det billigste billån, er der heldigvis hjælp at hente. Her på siden kan du finde en god og nem billånberegner, som altså hurtigt kan hjælpe dig med at beregne, hvor mange penge det vil koste for dig at tage et lån til en ny eller ældre bil. Beregn dit billån her på siden, og bliv meget klogere på, hvad du har af muligheder.

 

 

BEREGN DIT BILLÅN OG KØB DIN NYE BIL

Det er ikke alle, der ser fordele i at have et MasterCard guld, hvor man kan vente med at betale og få rentefri kredit i op til 45 dage. Derfor kan det være nødvendigt for mange at optage et billån til deres nye bil. Hvis du er en af dem, og du føler, at du efterhånden har fået godt styr på de forskellige nøgletal og begreber i forbindelse med at optage et billån, så er du efterhånden ved at være klar til at kigge blandt de mange forskellige låneudbydere, du kan finde her på siden. Hvis du netop er på udkig efter billigst låner, så kan du her på siden nemt danne dig et overblik over forskellige låneudbydere, og samtidig benytte dig af den smarte billånberegner.

Siden her beregner billån for dig, så du får hurtigt svar på, hvad du kan forvente, inden du optager et lån. Dernæst er det, som tidligere nævnt, en god idé at ansøge hos flere forskellige låneudbydere, så dine chancer for at blive godkendt til et lån bliver større. På den måde sikrer du dig, at du får mulighed for at låne penge. Derudover gælder det simpelthen om at bruge din sunde fornuft og lægge et budget, inden du begynder at låne penge, så du ved, hvad du kan forvente økonomisk gennem lånets løbetid. Det handler altså om at sørge for at undersøge alle sine muligheder, så du finder det billigste billån, uanset om det er med eller uden udbetaling. Ansøg online, og bliv kunde hos en af de billige låneudbydere, som du kan finde her på siden. Således kan du nemt og hurtigt optage Danmarks billigste billån og investere i din nye bil.

 

Bedste billån 2020

Det bedste billån lige nu - hvad er det? Her på TjekLån viser vi flere forskellige udbydere af billån. Det er meget individuelt, hvad der er det bedste lån. Vi viser dig for eksempel Diba Billån og Santander Billån, som begge har nogle fornuftige renter.

Billån beregner

Hos Tjek-Lån kan du finde og benytte vores sammenligningstjeneste til at undersøge markedet for billån. Når du benytter dig af sammenligningstjenesten, vil du modtage oplysninger om alle de billån på markedet, som matcher dine ønsker. Dermed vil du meget hurtigt og nemt, kunne danne dig et overblik over priser, løbetider, renter og gebyrer, samt hvilke lån der er mest fordelagtige for lige præcis dig og dine behov. Dermed er vores sammenligningstjeneste utrolig smart at benytte sig af, hvis lånemarkedet virker for uoverskueligt, og man ikke har lyst til at bruge tid på at undersøge hver eneste låneudbyder i bund fra den første til den sidste. Med sammenligningstjenesten vises med det samme alle de udbydere, der kan matche dine ønsker til et billån, og herfra kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de informationer, som du har brug for at kende til ved de forskellige lån.

Spørgsmål om billån 

🚗 Hvad er et billån?

Et billån er hvor du låner et givet beløb med hensigt på at betale en bil

🚗 Hvor meget kan jeg låne til en bil

Du kan låne fra 1000 kr. til 500.000 kr. til din drømme bil

🚗 Hvem kan låne til en bil 

For at kunne lån skal du opfylde følgende krav 

  • Minimum 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have fast indtægt 

Anmeldelser fra brugere

Anmeldt 4/5 ud af 302 kunde anmeldelser. Se alle anmeldelserne på TrustPilot.

Byens bedste overblik

5/5

Hvis man vil låne penge, så er det det bedste overblik man kan få her.

- af

De har altid gode tilbud der passer til…

5/5

De har altid gode tilbud der passer til folk's behov.

- af

Det er noget af det behageligste jeg…

5/5

Det er noget af det behageligste jeg har prøvet hidtil Super hjælpsom og forstående hvorfor man lige er nødt til at supplere lidt grundet indtrufne omstændigheder

- af
notifyImg

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)