Sådan tjener vi penge >

Mobiler på afbetaling juni

Få finansieret din næste mobiltelefon med en afbetalingsløsning

Opdateret 13. marts, 2024

Anbefalet i juni

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,49 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.037 kr. Samlede kredit omk.: 5.280 - 22.244 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.280 - 62.244 kr.
4,4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Du kan indfri lånet før tid
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Ingen månedlige gebyrer
 • God kundeservice
 • Bonusprogrammer
Ulemper
 • Du skal være min. 23 år gammel for at optage et lån
 • Mange muligheder, der kan skabe forvirring
 • Begrænset fysisk tilstedeværelse, kun online.

Bank Norwegian er en internetbaseret bank for private kunder. De sælger enkle ind- og udlånsprodukter. Ved hjælp af innovation og teknologi giver Bank Norwegian deres kunder de bedste løsninger til køb og brug af finansielle tjenester online.

Snarøyveien 36, 1364 Fornebu, Norge

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 12 måneder kr. Fast debitorrente: 22.51 % ÅOP: 24.99 % Max ÅOP: 24.99 % Månedlig ydelse: 934,96 kr. Samlede kredit omk.: 1.219,47 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 11.219,47 kr.
4,0
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Hurtigt svar og udbetaling (fra 45 min.)
 • Intet oprettelsesgebyr
 • Ingen behov for sikkerhedsstillelse.
 • Alt er digitalt - du skal ikke sende ét eneste dokument
 • Benyt den kredit du har brug for
Ulemper
 • Du skal være min. 22 år år for at ansøge
 • Høje renter og gebyrer sammenlignet med traditionelle banklån.
 • Korte tilbagebetalingsperioder, som kan skabe økonomisk pres.
 • Risiko for at komme ind i en gældsspiral, hvis lånet ikke tilbagebetales rettidigt.

Ferratum Denmark ApS er en online lånevirksomhed, som tilbyder lån på op til 50.000 kr. Ferratum tilbyder et produkt, de kalder for Ferratum Kredit, hvor man kan få kredit på op til 50.000 kr., som man kan bruge på lige præcis det, man har lyst til og bruge kreditten i det tempo du har lyst til. Afdrag udregnes ud fra den brugte kredit.

ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
4,3
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Gratis og uforpligtende sammenligningstjeneste
 • Én ansøgning - tilbud fra op til 13 velkendte banker
 • Mulighed for at sammenligne lån på mellem 5.000 - 400.000 kr.
Ulemper
 • Begrænsede kundeservice muligheder
 • Der formidles udelukkende tilbud fra de 13 banker som Digifinans samarbejder med

DigiFinans er en sammenligningstjeneste, der samarbejder med 11 af mest velkendte banker i Norden heriblandt Express Bank, Resurs Bank og Ferratum. DigiFinans gør det nemt at sammenligne lån for forbrugerne, som også har kvitteret DigiFinans med 4,6/5 stjerner på Trustpilot.

Bredgade 23B, 2. sal, 1260 København K

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Max ÅOP: 24,99 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.
4,5
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • En ansøgning - tilbud fra op til 21 banker på under 24 timer
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • Lendo kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd
 • Alle danske partnere er under tilsyn af Finanstilsynet
Ulemper
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 21 banker som Lendo samarbejder med
 • Risiko for overgæld.

Lendo blev grundlagt i 2007, og er i dag den største sammenligningstjeneste i Norge og Sverige. Lendo er ejet af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer DBA og Bilbasen. Lendo sammenligner gratis og uforpligtende lån fra op til 18 banker og långivere.

Gothersgade 8F, 1123 København K

7 ud af 10 får tilbud

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
4,6
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

Pris

Kundeservice

Fordele
 • Få op til 18 lånetilbud - med én ansøgning
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Mulighed for at samle dine lån og spare på renterne
 • LendMe har hjulpet over 200.000 danskere
 • Indfri lånet til enhver tid - uden ekstra omkostninger
Ulemper
 • Du vil kun modtage tilbud fra de 18 banker som LendMe samarbejder med
 • Udbetaling kan tage op til 3 hverdage - afhængig af udbyder

Lendme blev etableret i 2016 af tre fynske iværksættere Frederik Murmann, Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang, hvor de har haft en lang fortid i bankverdenen. Lendme er i dag er en låneudbyder sammenligning platform, hvor du med en ansøgning kan modtage tilbud fra op til 15 banker og långivere.

Carl Jacobsens Vej 16, ST, 2500 Valby

Derfor kan du trygt bruge Tjek-lån.dk til at finde dit næste lån

På Tjeklån arbejder vi dagligt på at give dig et overblik over dine lånemuligheder og sørge for at vise de nyeste og bedste lån. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser, renter, fordele og ulemper og dybdegående anmeldelser. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

Jubii Logo New (1)
Søndagsavisen
Finans Logo New (1)
Nordjyske Logo New(1) (1)
Jyllands Posten Logo New (1)
Indholdsfortegnelse

Drømmer du om en ny Iphone, den nye Samsung Galaxy eller en anden lækker model, findes der en række muligheder for at finansiere dit køb. Det kan være dyrt at købe mobil, og det kan derfor være svært at finansiere hele beløbet selv.

I dag kan du hos en lang række låneudbydere optage finansiering til dit køb af mobil på afbetaling. Du kan ansøge om en afbetalingsordning online eller hos den enkelte mobilforhandler.

Vi har lavet en oversigt over dine muligheder for at købe mobil på afbetaling, for at gøre processen nem og hurtig for dig som forbruger. Her er alt du skal vide om køb af mobiler på afbetaling.

Køb mobiler på afbetaling

Mobiler paa afbetaling

Mobiler paa afbetaling

Der findes i dag en lang række velkendte låneudbydere, som gør det muligt at købe mobiler på afbetaling. Nye og populære mobiler koster disse dage mange penge, og det kan derfor være attraktivt at dele betalingen op i små rater.

Som forbruger får du ofte fleksibilitet, så selv kan vælge din ønskede løbetid. Det vil sige at du kan købe mobil, og betale hele beløbet over den periode, som passer dig og din privatøkonomi.

Hos langt de fleste forhandlere kan du købe din nye mobil på afbetaling. Som forbruger kan du ofte optage et lån hos en låneudbyder, som de selv samarbejder med.

Derudover findes der en række alternativer, som gør det muligt at optage et billigt forbrugslån

Kan jeg købe telefon på afbetaling?

Som forbruger har du mulighed for at købe en ny telefon på afbetaling med flere finansieringsmuligheder hos en række låneudbydere. 

Når du køber din nye telefon hos forhandlere, kan du vælge om telefonen skal købes på afbetaling, eller om du vil betale det fulde kontante beløb.

Du kan også vælge at finansiere din nye mobiltelefon på afbetaling hos en online låneudbyder, som giver dig gode og fleksible lånevilkår.

Finansierer du en ny mobiltelefon hos en online låneudbyder, kan du ofte selv vælge lånebeløb og løbetid, så det passer din økonomi.

Vælger du at købe telefon på afbetaling hos en online låneudbyder, får du også mulighed for at spare penge. Vælger du at optage online lån til din nye telefon, slipper du for at være bundet til et mobilabonnement.

Hvor mange telefoner kan man købe på afbetaling?

Hos langt de fleste forhandlere er der fastlagt en grænse for, hvor mange telefoner, som hver kunde kan købe på afbetaling. Der vil ofte være fastsat en grænse over, hvor mange penge som du maksimum kan låne til nye mobiler.

Det er altså ofte prisen på de ønskede mobiler, der afgør, hvor mange du kan købe på afbetaling hos forhandleren.

Ønsker du at købe flere mobiler på afbetaling, kan du købe et ubegrænset antal, ved at optage et lån hos en online låneudbyder.

Der findes en lang række af online låneudbyder, som tilbyder lån uden sikkerhed, og hvor du ikke skal angive dit låneformål. Du kan altså låne penge, og bruge på dem på lige hvad du mangler penge til.

Mangler du flere mobiler til hele familien, dit arbejde eller andre formål, kan du undersøge dine muligheder for at købe mobiler og betale hele beløbet i mindre bidder her

Hvor mange telefoner kan man koebe

Hvor mange telefoner kan man koebe

Køb mobil på afbetaling rentefrit

Ønsker du at købe mobil på afbetaling uden renter, tilbydes denne afbetalingsordning hos nogle låneudbydere. Mange mobilforhandlere tilbyder ofte en afdragsordning, som er helt rentefri.

Vælger du at købe mobil på afbetaling uden renter hos en låneudbyder som Express Bank, opnår du ofte et billigere lån. Det vil ofte gøre det månedlige afdrag billigere, så du kan tilbagebetale din nye telefon, uden at det skal koste kassen.

På trods af at du undgår eventuelle renter, bør du stadig være opmærksom på de øvrige omkostninger.

Der kan forekomme høje etableringsomkostninger og øvrige gebyrer, og det er af den årsag en god ide at holde øje med lånets ÅOP

Hvor kan jeg købe telefon på afbetaling?

Du kan i dag købe en telefon på afbetaling hos en lang række velkendte forhandlere.

Køb Iphone, Samsung eller andre af de mest populære mobiler hos en række forhandlere, som i dag tilbyder køb af en ny mobil på afbetaling.

Som forbruger kan du købe en ny telefon hos din mobilabonnement-udbyder eller hos andre forhandlere, som ofte også sælger andet elektronik. I dag tilbydes der køb af mobiltelefoner på afbetaling hos næsten alle forhandlere.

Du kan i dag købe en mobil hos næsten alle forhandlere, og der er derfor mange muligheder at vælge imellem.

Derudover kan du vælge at optage et lån online til din næste mobil, som gør det muligt at købe en ny mobil på afbetaling alle steder. 

Hvor kan man koebe telefoner på afbetaling

Hvor kan man koebe telefoner på afbetaling

Kan man købe mobil på afbetaling i Elgiganten?

Hos Elgiganten kan du købe en ny og billig mobil på afbetaling. Elgiganten tilbyder finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, hvor der tilbydes en række løsninger.

Når du optager finansiering hos Elgiganten, kan du vælge mellem forskellige afbetalingsordninger. Vælger du at afbetale din mobil igennem Elgiganten, bør du undersøge dine muligheder grundigt.

Vælger du afbetaling af mobil hos Elgiganten, optager du et forbrugslån.

Som forbruger er det en god ide at undersøge dine muligheder grundigt, så du kan vælge det bedste og billigste forbrugslån

Kan man købe mobil på afbetaling i Power?

Du kan købe din nye mobil hos Power, som i dag sælger en række af de mest populære mobiltelefoner.

Ønsker du finansiering hos Power, kan du få en afdragsaftale hos Express Bank. Power kan altså tilbyde dig en mobil på afbetaling gennem Express Bank.

Når du låner det fulde beløb hos Power, vælger du at optage et Forbrugslån.

Det kan altså være en god ide at undersøge dine muligheder grundigt, for at vælge den bedste og billigste løsning, som passer dig og dine behov. 

Kan man købe mobil på afbetaling i Bilka?

Hos Bilka kan du købe en mobil på afbetaling, hvor der tilbydes finansiering i samarbejde med Express Bank. Når du optager finansiering gennem Bilka, svarer det til at optage et traditionelt forbrugslån.

Det er altid en god ide at undersøge dine muligheder grundigt, så du kan optage det bedste og billigste forbrugslån på det danske lånemarked.

Du kan finde en oversigt over de bedste låneudbydere her, så du kan sammenligne dine muligheder. 

Spørgsmål og svar

Hvor kan man købe mobil på afbetaling når man er i RKI?

Når du står registreret i RKI eller Debitor Registret, vil du med al sandsynlighed ikke blive godkendt til et køb af mobil på afbetaling. Det skyldes ofte, at du ikke har det nødvendige rådighedsbeløb, og at du står registreret som dårlig betaler.

Låneudbyderen løber altså en større risiko ved at låne dig penge, og du vil af den årsag næsten altid blive afvist. Det er altså svært at opnå afbetaling trods RKI, og du kan derfor være nødsaget til at købe mobilen kontant. 

Hvor kan man købe mobil på afbetaling uden abonnement?

Som forbruger kan du købe mobil på afbetaling uden abonnement hos en række forhandlere. Når du køber en mobil på afbetaling hos en forhandler, der også tilbyder mobilabonnementer, bliver du ofte bundet med et dyrt abonnement i flere måneder.

Ønsker du at købe mobiler på afbetaling uden abonnementer, kan du ofte gøre det hos større elektronikforhandlere. Det vil altså sige at du kan købe en mobil på afbetaling, og have abonnement hos den udbyder som du selv ønsker. 

Kilder:

Author

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu