TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Ferielån

Find det bedste lån til ferien - Ansøg i dag

  

Hvorfor ferielån?

Der kan opstå et tidspunkt i alle menneskers liv, hvor man drømmer om at gøre eller købe noget bestemt. Desværre kan det bare være svært at realisere sine drømme, hvis man ikke har økonomien til det. Nogle mennesker er så heldige at have en opsparingskonto, som kan hjælpe dem på vej, men det er langt fra tilfældet for alle. Det kan føre til, at man kan ende i en situation, hvor det er nødvendigt at låne penge, således man kan få råd til det, man drømmer om.

Er du rejselysten, og drømmer du om at tage på storbyferie i Europa? Eller måske du drømmer om at tage på en længere rejse rundt i Asien? De fleste mennesker har rejsedrømme, men for mange mennesker er økonomien desværre en forhindring i forhold til at realisere disse rejsedrømme. Hvis dit budget ikke rækker til at tage på ferie, kan du overveje at optage et ferielån. Uanset hvilken rejse du drømmer om at få råd til, kan et ferielån være med til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed, således du kan rejse, som du vil. Et ferielån optages online på samme måde som andre online forbrugslån, og det betyder, at når du ønsker at låne penge til en rejse, så kan du få udbetalt dit ferielån kort tid efter, du har ansøgt om lånet. Når du har brug for at låne penge lige nu og her, kan det være svært at have tålmodighed til at vente flere dage eller uger på at få godkendt et lån i banken. Den langsommelige proces ved et banklån er en af de primære grunde til, at det i dag er blevet mere populært blandt de danske forbrugere at optage online lån, hvor der er hurtig udbetaling. Overvejer du at optage et ferielån, så du kan rejse på ferie og få en pause fra den travle hverdag? Så læs med herunder, hvor vi har samlet alt det, du behøver at vide om ferielån.

Hvad er et ferielån?

Som navnet måske antyder, er et ferielån i al enkelthed et lån, der kan bruges til at finansiere din ferie. Et ferielån befinder sig i samme kategori som andre hurtige forbrugslån, som eksempelvis kviklån, minilån eller SMS lån. Et ferielån kan optages nemt og hurtigt, og idet ferielån er et lån uden sikkerhed, så behøver du ikke stå til ansvar for, hvad du ønsker at bruge dit lån til. Dermed blander låneudbyderen sig ikke i, hvad du vælger at bruge dit ferielån til, og det er altså helt op til dig selv, om du ønsker at bruge pengene på en storbyferie i Europa, en længere rejse til Asien eller blot til en sommerferie rundt i Danmark. Selvom låneudbyderen ikke blander sig i, hvad du bruger pengene til, så er det en god ide, at du undersøger de forskellige lån og sætter dig grundigt ind i lånebetingelserne, før du bare vælger det første og bedste ferielån, du finder. Når du ønsker at optage et ferielån, kan du som regel også selv bestemme, hvor stort et ferielån du ønsker. Dog skal du være opmærksom på, at ferielån oftest har en kort løbetid, så jo højere et beløb du låner, jo større bliver den månedlig ydelse i den periode, du skal tilbagebetale lånet. Derfor er det vigtigt, at du har økonomien til at tilbagebetale de samlede kreditomkostninger ved ferielånet inden for relativt kort tid.

Ferielån.jpeg

Hvad er det bedste ferielån?

Når du ønsker at låne penge til at rejse, er du naturligvis interesseret i at finde det bedste ferielån, som passer bedst til dine behov og til din økonomiske situation. Dog kan det være svært at afgøre, hvilket ferielån der er det bedste for dig, for der er så mange forskellige faktorer, som har betydning for, hvorvidt du har fundet det bedste og billigste lån. Når du skal finde det absolut bedste lån, kan det være en god ide at indhente lånetilbud fra flere banker, for på den måde kan du få det bedste tilbud på et ferielån. Hvis du undersøger lånemarkedet grundigt, før du vælger ét ferielån, kan du i virkeligheden spare penge. Jo flere penge du sparer på dit lån, jo mere ferie kan du så få for dine penge. 

For at finde det bedste lån, som kan opfylde dine behov, skal du være opmærksom på nogle forskellige lånevilkår. Blandt andet skal du være opmærksom på lånets rente, da ferielån som regel har en forholdsvis høj rente. Derudover skal du gøre dig overvejelser omkring, hvor mange penge du ønsker at låne til din ferie, fordi du hos nogle låneudbydere kan låne flere penge end hos andre låneudbydere. Yderligere skal du være opmærksom på lånets samlede kreditomkostninger i samspil med lånets løbetid, så du ved, hvor mange penge du skal afbetale hver måned, og hvor lang tid det tager at indfri din gæld. Alle disse ting har indflydelse på, hvilket lån der er det bedste og billigste for dig. Der er stor forskel på, hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde af ferielån samt, hvilke lånevilkår de har, og du kan spare en del penge ved at vælge det rette ferielån.

Hvordan optager jeg et lån?

En af fordelene ved et ferielån er den nemme og hurtige ansøgningsproces. Lån penge til din næste ferie og få udbetalt pengene på din konto inden for samme dag. Før du kan gå i gang med din låneansøgning, skal du blot være opmærksom på, at du opfylder kravene til ferielån. Herefter tager det ikke mere end ganske få minutter at ansøge om et ferielån, for du kan blot nøjes med at lave én ansøgning online, hvorefter du kan få tilsendt flere forskellige lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Når du har sendt din ansøgning afsted, vil låneudbyderne foretage en kreditvurdering af dig, hvor de på baggrund af ganske få oplysninger vil gennemgå din økonomiske situation. Herefter kan du få svar på, hvorvidt du har mulighed for at optage et ferielån. Hvis du modtager lånetilbud fra flere banker, kan du frit vælge, hvilken låneudbyder du ønsker at låne penge hos. Når du har godkendt dit lån, skal du hos de fleste låneudbydere underskrive ferielånet digitalt med dit NemID, hvorefter du får udbetalt pengene på din konto inden for meget kort tid.

Hvor stort et lån kan jeg få?

Når du ønsker at optage et ferielån, skal du gøre dig overvejelser omkring, hvor mange penge du ønsker at låne. Det kan nemlig få betydning for, hvilken låneudbyder der kan tilbyde dig det bedste ferielån, da låneudbyderne har forskellige grænser for, hvor mange penge du kan låne til din ferie. Hvor mange penge du kan låne, afhænger dog også af din økonomiske situation. Når låneudbyderne foretager en kreditvurdering af dig, vurderer de også, hvor mange penge du kan låne hos dem. Jo sundere og mere stabil økonomi, jo flere penge har du som regel mulighed for at låne. Dog vil stort set alle låneudbydere ikke låne dig penge, hvis du er registreret i RKI. Hos nogle låneudbydere har du mulighed for at låne mindre beløb, hvis nu du bare lige mangler et par tusinde kroner til din kommende ferie. Nogle låneudbydere giver dig også mulighed for at låne et lidt større beløb, eksempelvis 50.000-100.000 kroner, mens nogle få låneudbydere kan tilbyde dig et ferielån på op til 500.000 kroner, hvis du virkelig drømmer om den helt store rejse. Hvis du ønsker at låne mere end 500.000 kroner, vil vi anbefale dig at undersøge andre typer lån, som ikke har så høj en rente og så kort en løbetid.

Hvem kan ansøge om et ferielån?

Det tager ikke specielt lang tid at ansøge om et ferielån, men det kræver dog, at du opfylder nogle basale krav, før du kan ansøge om et ferielån. De fleste låneudbydere har nogenlunde de samme krav, men det er alligevel en god ide at undersøge alle krav hos de forskellige låneudbydere, før du sender en låneansøgning afsted. Hvis du gerne vil optage et ferielån, skal du være dansk statsborger, og så skal du have en dansk bankkonto, dansk adresse og dansk telefonnummer. Derudover skal du være mindst 18 år og have et aktivt NemID. Yderligere er det næsten umuligt at finde en låneudbyder, der vil tilbyde dig et ferielån, hvis du er registreret i RKI, da det er en indikation på, at du er en dårlig låntager, som ikke har penge nok til at tilbagebetale det samlet kreditbeløb i løbet af lånets løbetid. Hvis du først er havnet i RKI én gang, vil vi anbefale dig at fokusere på at komme ud af RKI, før du ansøger om et ferielån.

ferielaan.jpeg

Hvordan sammenlinger jeg låneudbyderne?

Når du er på jagt efter det bedste og billigste lån, som passer bedst til dine behov, så er det en god ide at sammenligne de forskellige ferielån hos de forskellige låneudbydere. Når du sammenligner ferielån hos forskellige låneudbydere, får du de bedste forudsætninger for at finde det ferielån, som passer bedst til dig. Da der er mange forskellige faktorer, du skal være opmærksom på, når du skal sammenligne lån hos forskellige låneudbydere, kan det være svært at vurdere, hvorvidt et lån er et godt og billigt lån. I den forbindelse vil vi anbefale dig at holde øje med ferielånets ÅOP, når du skal sammenligne lån. ÅOP står for Årlige omkostninger i procent, og derfor kan dette tal vise den samlede pris for lånet og heraf også, hvor stor en månedlig ydelse lånet vil give dig. Ved at kigge på ÅOP har du dermed større chance for at finde det billigste og bedste ferielån. Jo flere penge du sparer på dit lån, jo flere penge har du i sidste ende til den ferie, du går og drømmer om.notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)