Lån penge billigt online på Tjeklån

BILLIGE ONLINE LÅN - FÅ SVAR PÅ 1 MINUT

Hvor meget vil du låne?

Vi afsøger alle låneudbydere i Danmark og finder det bedste online lån til dig

Lån penge online - se alle udbydere

Billige online lån

Lån penge og vælg kun blandt de billigste online lån på markedet.

- Overvejer du et billig lån? Læs mere her -VEJEN TIL ET BILLIGT LÅN STARTER HER


At finde billige lån på egen hånd kan være svært at gribe an. Hvor starter man og hvem kan man stole på? TjekLån er et uafhængig sammenligningssite, der hjælper dig med at finde det bedste lån online til dit behov. Vores resultater inkluderer de mest konkurrencedygtige låneudbydere, som tilbyder billige lån til fordelagtige vilkår.

I søgefunktionen til venstre kan du indsnævre resultaterne i oversigten, så du kun ser de lån, der passer lige nøjagtigt til dit økonomiske behov og alder. Der er flere typer billige lån online til den laveste rente, også rentefrit lån, derfor bør du også klikke rundt på siden og undersøge priserne på de andre typer lån. Har du brug for et mere kortsigtet lån, kan du også kigge på vores kviklånSammenholder man de lån som online banker og traditionelle banker kan tilbyde, så er der nogle markante forskelle, som er gode at være opmærksomme på.

Ønsker du et lån på et samlet beløb fra en traditionel bank, må du først lave en aftale med en bankansat. Til mødet med banken vil du blive udspurgt om formålet med dit lån, banken vil lave et udførligt kredittjek af dig. Er bankens indstilling fortsat positiv, så vil de udfærdige de nødvendige lånedokumenter om din økonomiske situation , hvilket kan tage nogle dage. Når papirarbejdet er færdigt, så kan du vende tilbage til banken og underskrive, hvorefter pengene vil blive overført til din konto.

Med lån online er processen mindre kompliceret. Du ansøger om et lån online, udbyderen foretager et automatiseret kredittjek, og du vil efterfølgende modtage et lånetilbud ofte indenfor få minutter. Grundet nyere lovændringer fra årsskiftet, så er der en venteperiode på 48 timer, før du kan acceptere det returnerede lånetilbud.

I denne venteperiode er det forbudt for låneudbyderen at kontakte dig for at følge op på lånetilbuddet. Ønsker du fortsat at gennemføre lånet efter de 48 timer har passeret, så skal du selv henvende dig til låneudbyder, som herefter vil udbetale pengene.

Disse nye regler gælder kun de kortfristede lån og sker med henblik på forbrugerbeskyttelse, da man ikke ønsker, at online lån skal benyttes til at finansiere impulskøb.

ÅRSAGER TIL AT FINDE DIT LÅN ONLINE


Ser man forskellene mellem låneprocessen online i forhold til låneprocessen i en traditionel bank, så er det nemt at forstå, hvorfor online lån vinder stærkt frem i disse år. Med et lån online sikres du en hurtig svartid, hurtig udbetaling og alt sammen uden at skulle stille sikkerhed eller blive forhørt om formålet med dit lån.

Derfor er et lån online især en god løsning, hvis der opstår en pludselig og uforudset udgift, som du har akut behov for at udbedre. Det kunne være at du får en tandskade, der kræver omgående behandling, eller bilen går i stykker, og du har brug for et lån til at hjælpe med mekaniker regningen. Udover at kigge efter et billigt lån på TjekLån kan vi også henvise dig til vores partner Moremoney.dk

ER ONLINE LÅN ET BILLIGT LÅN?


Tidligere har traditionelle banklån været den billigere løsning, men selvom et online lån kan være dyrere, så kommer de dog med nogle fordele, som bank lån ikke kan konkurrere med.

Et online lån vil nok sjældent være danmarks billigste lån, men hvis du eksempelvis ønsker at undgå at blive udspurgt omkring formålet med lånet, eller hvis du har behov for en hurtig udbetaling, så kan det være merprisen værd. Er du alligevel fokuseret på at finde danmarks billigste lån, så bør du læse nedenstående afsnit: billige lån uden renter, og billig lån til studerende.

De traditionelle banker har været i krise de seneste 5 år, derfor har de i større og større grad smækket pengekassen i, og det bliver sværere og sværere at blive godkendt til et lån. Hvis de vurderer at din økonomiske sikkerhed ikke er så god, vil du måske blive tilbudt et lån med dyre renter og høje omkostninger.

Det er desværre ikke alle, som har den sunde økonomi bankerne elsker, det er derfor efterhånden kun bankernes virkelig gode kunder, der kan få et lån til en favorabel rente. Derfor er online lån for nogle forbrugere begyndt at overhale banklån som en billigere og bedre løsning.

HVAD SKAL DU KIGGE EFTER?


Når du søger et lån online, vil de helt præcise rentesatser for dit næste lån først blive endeligt fastsat, når du har et personligt udarbejdet tilbud fra udbyderen. Det er derfor vores anbefaling, at du søger lån hos mindst tre udbydere, da du efterfølgende vil modtage skræddersyede lånetilbud, hvorimellem du kan vælge det bedste til dit behov. Du er naturligvis i din fulde ret til at afvise tilbuddet, så længe du ikke har tilbagesendt et underskrevet eksemplar af låneaftalen.
billige lån
Når du skal undersøge omkostningerne forbundet med et lån, er det vigtigt at kigge på det som står med småt. Her er støder man på flere kryptiske begreber, du bør dog fokusere på det centrale begreb ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. Det er et samlet udtryk for, hvor meget lånet koster dig at have - inklusiv diverse udgifter - udtrykt i procent per år af lånebeløbet.

ÅOP indeholder bl.a. renter, renters rente, administrationsomkostninger og en lang række ellers uigennemskuelige engangsomkostninger såsom:

 • Stiftelsesprovision

 • Ekspeditionsgebyr

 • Tinglysningsafgift

 • Dokumentgebyr

 • Etc.ÅOP er altså et begreb, der i ét enkelt tal gør vidt forskellige lån sammenlignelige. Uden et centralt samlende begreb som ÅOP, så ville det være umuligt at sammenholde de forskellige lån, da de ville opkræve forskellige administrationsomkostninger.

Beregningsmetoden bag ÅOP betyder at jo kortere løbetid et lån har, jo højere vil ÅOP’en være. Dette skyldes at stiftelsesomkostningerne vejer tungere. Omvendt vil et længerevarende lån have en lavere ÅOP.

Traditionelle banklån kan være svære at blive godkendt til. Du bliver bedt om at stille sikkerhed, og de vil godkende formålet med lånet. Er du i stedet på udkig efter et billigt online lån, er du heldigvis bedre stillet.

De billige lån til forbrugeren tilbydes af online banker som eksempelvis Santander privatlån, Ikano Bank og Ekspres Banks lån, og derfor behøver du ikke stille nogen sikkerhed, og du vil heller ikke blive udspurgt om, hvad du skal bruge pengene til. Du kan med andre ord trygt ansøge om et lån Der er dog alligevel en række krav der gør sig gældende.


 • Du skal være fyldt 18 år

 • Du skal kunne bekræfte din identitet via NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen.

 • Du må ikke være registreret i RKI

 • Du skal helst have en fast indtægt.


Det gør sig gældende for at kunne indgå i en juridisk bindende kontrakt, at du skal være myndig. I aldersgruppen fra 18-25 år vil der desuden være et særligt begrænset udvalg af lånemuligheder, eftersom unge personer i netop denne aldersgruppe ofte har en ustabil indkomst og dermed udgør en større risiko for udlånerne. TjekLån har taget højde for dette ved at inkorporere en unik alders-filtrering i søgeresultaterne.

Du kan kun få billige online lån med NemID. Online låneaftaler benytter nemlig NemID til at bekræfte din identitet via en digital underskrift. På denne måde kan der ikke snydes med lånet herunder renten og gebyrerne, den årlig debitorrente og maks åop, og du er sikker på at ingen andre optager lån i dit navn.

Har du en fast og stabil indkomst, vil låneudbyderne kigge positivt på dette. Det skyldes at udbyderne vurderer, at du har et godt økonomisk råderum og dermed bedre kan betale lånet tilbage i rette tid. Fællesøkonomi med en ægtefælle er ligeledes medvirkende til at forbedre dine lånemuligheder og vil resultere i bedre tilbud med lavere rente.


Det hænder for de fleste, at de i perioder kan være økonomisk pressede. Har man været uheldig kan man være endt i RKI, Ribers Kredit Information, eller Debitor Registret. Dette betyder at man er mærket ‘dårlig betaler’, hvilket medfører at et stort antal låneudbydere lukker døren i. Derfor er det nær umuligt at få et RKI lån registreret.

Selvom enkelte udbydere gerne vil give dig et lån trods RKI, betyder det ikke at det er en god idé. Sådanne aftaler er nemlig præget af ekstremt høje renter og dermed kan en sådan aftale ødelægge en i forvejen skrøbelig økonomi. TjekLån har derfor valgt ikke at henvise til udbydere der tilbyde lån trods RKI.

Vores bedste råd er at du fokuserer på at betale de kreditorer, der har meldt dig til registret, så du hurtigst muligt kan blive slettet fra registret og vende tilbage til normale lånevilkår. Det er også vigtigt, at du har et fast arbejde.


Går du og overvejer at tage et lån, så bør du naturligvis overveje ganske nøje, hvor mange penge du ønsker at låne. Falder du over et godt lånetilbud, hvor du kan lån 15000 billigt, så bør du overveje, om du kan nøjedes med at låne 10000 kr.

Lånet skal dække dit aktuelle behov. Hvis dit behov er et billig lån 50000 kr., så skal du huske at undersøge vores side med forbrugslån, som er en lånetype, der er rettet mod større beløb.

Hvis du går og mangler flere penge mellem hænderne i hverdagen, så har vi en række råd der er værd at tage til overvejelse: • Gå dine udgifter igennem og se om du kan skære ned nogle steder. Undersøg om dine faste udgifter, såsom mobilabonnement eller bredbånd, kan findes billigere hos en anden udbyder. Du kan bruge en sammenligningsside som Tjekbredbaand.dk til at undersøge priser på internetabonnement.

 • Hvis du har høje udgifter til din bolig, så er det muligt, at du kan få økonomisk hjælp i form af boligstøtte.

 • Flytter du i ny lejebolig, så giver de fleste kommuner en økonomisk håndsrækning i form af et 5-årig rentefrit indskudslån.

 • Det kan være nemt at svinge dankortet uden at mærke pengene forsvinde fra kontoen, men du bør holde øje med dit forbrug. Tjek din netbank og se hvad/hvor du egentlig har brugt penge på det seneste. Måske var nogle af dine udgifter noget du kunne have undværet.

 • Lav madplan så du kan samle dine madindkøb. På den måde får du færre indkøbsture og udsætter ikke dig selv for så mange mulige impulskøb.BILLIG LÅN TIL STUDERENDE


Leder du efter billig lån til studerende, så bør du undersøge om det er muligt at lave et lån privat. Det kunne eksempelvis være et lån privat af en forælder, hvilket ofte er danmarks billigste lån.

Som studerende findes der heldigvis også mange andre muligheder. Et billig lån til studerende kunne også være et SU-lån. Denne lånemulighed er kun for dig som modtager SU og er under uddannelse.
billigt lån
SU-lån tildeles et år ad gangen. Du kan naturligvis selv bestemme hvilke måneder og hvor meget du vil have udbetalt. Er der beløb i din låneplan, som du ikke har fået udbetalt, skal du naturligvis ikke betale renter af dette beløb. Hvis du kvalificerer til et SU-lån, så har du også mulighed for at låne med tilbagevirkende kraft, så længe du har modtaget SU på samme uddannelsessted og studium.

Generelt kan siges at et SU-lån er præget af meget lave renter i løbet af studietiden, derefter vil forrentningen fortsætte indtil lånet er betalt tilbage.

Vil du vide mere om dine muligheder for et SU-lån, kan du læse mere på: http://www.su.dk/su-laan/


BILLIGE LÅN UDEN RENTER


Er du på udkig efter billige lån uden renter, så skal du være særdeles opmærksom på andre omkostninger forbundet med lånet. Umiddelbart kan et lån uden renter godt virke som danmarks billigste lån, men nogle udbydere hæver blot stiftelsesomkostninger og administrationsgebyr for at tjene penge på denne måde.

En anden form for billig lån uden renter er de såkaldte gratis lån, som nogle udbydere tilbyder til nye låntagere, det gør de i håb om at blive din foretrukne låneudbyder fremover. På den måde vil de ved næste lån gennem dem kunne tjene deres penge ind igen.

Ulempen ved et online lån er, at man betaler en højere pris, for de fordele man får. Ti gengæld kan man låne under ordnede forhold uden sikkerhed. Derfor er renter, stiftelsesomkostninger og samlede kreditomkostninger ofte højere end ved et traditionelt bank lån. Derfor er det vigtigt, at du er realistisk omkring lånet og din privatøkonomi, så du får et lån, du kan betale tilbage til tiden. Du skal også være opmærksom på at optage et lån uden eventuelle skjulte gebyrer, således du finder det lån som passer bedst til dig.

Ved at bruge vores låneberegner kan du få et overblik over størrelsen på dine afdrag nemt og hurtigt måned for måned. Det giver dig et realistisk billede af, hvilke forpligtelser der følger med et sådan lån.

Hvis du ikke kan betale lånet tilbage til tiden gennem lånets løbetid, vil der typisk blive lagt yderligere renter oveni lånet. Det betyder at du hurtigt kommer til at betale en høj ÅOP, derfor er det vigtigt, at du ikke tager et lån, du ikke kan betale tilbage rettidigt. Dette er vigtigt hvad enten det er et sms lån, hurtig lån, rentefri lån, lån uden sikkerhed eller billige forbrugslån du har optaget.

Inden du skriver under på et lån er det vigtigt, at du har lagt et budget, så du har overblik over, hvor mange penge du har til overs hver måned, og hvor meget du kan afdrage med hver måned. Har du brug for hjælp, er det en god ide at kontakte udbyderen af lånet direkte.

LÅN PENGEDer er flere muligheder for dig, hvis du går og overvejer, om du skal låne penge. Det er helt op til dig selv, om du vil lån penge privat, eller om du vil lån penge via et online forbrugslån. Det er dog kun den sidste mulighed, vi kan hjælpe dig med. Vi er specialister i online forbrugslån, kviklån, minilån, hurtiglån, og hvad de nu alle sammen hedder.

Så uanset hvad du skal lån penge til, kan vi hjælpe dig. Vi kan vise dig det lån, der passer bedst til dine behov, og du finder hurtigt ud af, hvor det er bedst at lån penge. Du kan bruge vores låneberegner til at finde ud af, hvordan dit kommende lån kunne komme til at se ud. Vi har desuden en masse artikler og begrebssider, hvor du kan læse meget mere om, hvad det vil sige at lån penge, og hvordan en låneprocess foregår. Bliv meget klogere på lån lige her.

Lån penge til hus
Lån penge til hus? Det kan du sagtens gøre uden om banken. Hvis du skal købe bolig, kan det godt være, at det er svært at finansiere, men du kan lån penge til udbetaling af hus her hos os. Vi har nemlig låneudbydere her på siden, som tilbyder lån helt op til 400.000 kr., som altså kan være et super godt tilskud til et boligkøb.

Lån penge til bil


Det er også muligt at lån penge til køb af bil her hos os. Vi har endda lavet en særskilt kategori, som hedder Billån, her på sitet. Her kan du se de lån, vi anbefaler til dig, som skal lån penge til bilkøb. Her har du mulighed for at låne alt lige fra 5000 kr., hvis du bare står og mangler det sidste til dit bilkøb, men du kan også låne 400.000 kr., som du eventuelt kan bruge på at købe en helt splinterny, stor bil.

Lån penge til ferie


Hos Tjek-Lån, er det også muligt at lån penge til ferie. Vi viser nemlig udbydere af online kviklån og forbrugslån. Det, der gør disse lån anderledes end et banklån er for eksempel, at de ikke har interesse i at vide, hvad du skal bruge lånet til. Derfor kan du altså nemt og hurtigt, lån penge til ferie, ved at tage et forbrugslån her på sitet.

Lån penge til det, du drømmer om


Med et online forbrugslån, kan du nemt og hurtigt låne penge til det, du drømmer om. Låneprocessen er gjort nem og hurtig, da det hele foregår online. Du bestemmer helt selv, hvad du vil bruge de lånte penge til. Om det er til køb af sommerhus eller motorcykel, om du skal på en jordomrejse, eller du bare har brug for lidt ekstra til at forsøde tilværelsen. Et forbrugslån er et lån til forbrug - og du kan bruge det til lige det, du har lyst til. Lån penge nu - klik her.

HURTIGERE END EN TUR I BANKEN


Når du benytter TjekLån til at finde dit næste lån, kan du vide dig sikker på, at hele processen går virkelig hurtigt. Vi har udvalgt de bedste og billigste lån på markedet og fælles for dem alle er, at du kan ansøge online og forvente en hurtig behandlingstid.

En af fordelene ved online lån er, at du ikke nødvendigvis behøver at stille sikkerhed for at tage et lån. Du skal ikke igennem et omfattende sikkerhedstjek og derfor er det nemmere at blive godkendt. Ansøgningsprocessen er ren digitalt og du kan underskrive med NemID fra hjemmets sikre rammer.

HVAD KAN ET ONLINE LÅN BRUGES TIL?


lån penge
Med et online lån er du selv herre over hvad du ønsker at bruge pengene til. Dette står i kontrast til behandlingen man får hvis man prøver at optage et traditionelt banklån. Her vil det første spørgsmål være om formålet med lånet og det kan være svært at få godkendt et lån til f.eks. rent forbrug.

Der findes forskellige typer af online lån, derfor er det vigtigt at være afklaret med hvor mange penge du har brug for, og til hvilket formål. Er det et midlertidig lån som f.eks. et kviklån, eller noget længerevarende, såsom et forbrugslån. Et online lån kan eksempelvis være en fordel hvis:


 • Man i en periode har en mindre indtjening end normalt

 • Til at erhverve forbrugsgode man har et umiddelbart behov for, eller hvor besparelsen evt. vil kunne overstige udgifterne til lånet

 • Man har et akut behov for penge til at udbedre skader inden disse forværres.Når du ansøger et lån via TjekLån stiller låneudbyderen ingen spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene på. Du er fritstillet til at bruge pengene på lige præcis det, du har lyst til. Denne form for økonomiske frihed finder man ikke med et traditionelt banklån, hvor du skal forklare, argumentere og have godkendt formålet med dit lån.BETAL TILBAGE TIL TIDEN


Når du tager et online lån skal du være opmærksom på, at renten kan være højere end ved et traditionelt banklån. Det betyder at du som låntager skal betale et forholdsvist stort beløb for at få de fordele der følger med et online lån.

Derfor skal du være opmærksom på at vælge et lån du kan betale tilbage i rette tid og kun indgå i en aftale du kan overholde. Vær opmærksom på lånets omkostninger, ÅOP, etableringsomkostninger, debitorrente og den månedlige ydelse. Jo hurtigere du betaler et lån tilbage, jo lavere vil lånets ÅOP være.

NÅR DU SKAL ANSØGE OM ET LÅN


Markedet for online lån indeholder mange nyere låneudbydere, hvis navne måske ikke vækker så stor genkendelse som de store banker. Der er dog ingen grund til at være bekymret, eftersom alle finansielle virksomheder i Danmark er under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet. Det er Finanstilsynets opgave at sikre der ikke bliver snydt med finansielle forretninger, derfor kan du trygt optage et lån hos det selskab, der giver dig det bedste tilbud, også selvom du måske ikke kender dem i forvejen.
låne penge

I søgemaskinen på TjekLån kan du frasortere de låneudbydere, som ikke er interessante for dig i din konkrete situation. Når du har fundet det rette lån for dig, er næste skridt at vælge mindst tre udbydere ud og sende ansøgninger afsted. Grunden til dette er at informationerne her på siden ikke er endeligt skræddersyet dit specifikke behov. Du vil derfor modtage forskellige tilbud fra forskellige udbydere, og kan trygt vælge det som har de laveste omkostninger.

KAN DU FÅ ET LÅN?


Der er nogle få krav man skal opfylde for at kunne optage et online lån:


 • Du skal være fyldt 18 år

 • Du skal kunne bekræfte din identitet med NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen

 • Du må ikke være registreret i RKI

 • Du skal gerne have en fast indtægtFor at kunne optage et lån skal du være myndig for at kunne binde dig juridisk. Du skal altså være min. 18 år. Eftersom de fleste unge på 18-19 år er under uddannelse eller har en lav indkomst, er udbuddet af finansieringsselskaber særligt begrænset for denne aldersgruppe. Den stramme kreditpolitik løsnes op for unge mellem 20-25 år, og +25 år er der ikke længere begrænsende aldersforhold.

Til den digitale ansøgningsprocessen skal du benytte NemID for at bekræfte din identitet og foretage en digital underskrift. Til gengæld kan du klare hele ansøgningsprocessen online og slipper for at stille i banken og besvare omfattende spørgsmål.

Har du tidligere haft problemer med at overholde betalingsfrister, kan du være blevet registreret i skyldnerregistret. Mange låneudbydere stiller krav om, at du ikke må være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret. Det er ikke rart at være registreret som dårlig betaler, men er skaden sket, kan du blive slettet fra registret ved at betale de kreditorer, der har meldt dig som dårlig betaler.

I ansøgningen bliver du bedt om at dokumentere din indkomst. Har du en fast og stabil økonomi, vil dette forbedre dine chancer hos udbyderne der vurderer, hvorvidt du har økonomisk råderum til at tilbagebetale lånet. Har du fællesøkonomi med en ægtefælle, forbedres dine muligheder og du vil kunne låne mere og under bedre vilkår.5 stars

Hurtigt svar på
ansøgning

5 stars

Find billigste lån i
Danmark

5 stars

Låneudbydere samlet
ét sted