Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Vivus - Er det bedst og billigst?

Vivus er en online låneudbyder, som tilbyder en kredit på op til 12.000 kr. Nye kunder kan få en kredit på op til 6000 kr. med 50 % rabat på renten i 30 dage.

Vivus har en trustscore på 5 på Trustpilot baseret på mere end 3000 anmeldelser.

Forretningsidé

Vivus.dk har været aktiv siden 2012 og har i dag over 100.000 kunder i Danmark. Virksomheden beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Vivus ejes af  varemærket 4finance, som er en internationale låneudbyder, som tilbyder lån og kreditter til privatpersoner. 4finance har afdelinger i 17 forskellige lande i verden og mere end 5 millioner kunder i alt.

Produkter

Hos Vivus kan du låne op til 12.000 kr. Du kan låne fra 100 kr. og op til 12.000 kr., og som ny kunde kan du få en kredit på op til 6000 kr. med 50 % rabat på renten i 30 dage. Du får pengene på 1 minut.

Om at låne hos Vivus

Du kan låne hos Vivus i fire lette trin. Først ansøger du på hjemmesiden ved at indtaste det ønskede kreditbeløb og ønsket første betalingsdato. Derefter udfylder du din ansøgning og underskriver med NemID. Så afventer du svar på din ansøgning, hvilket kommer indenfor få sekunder, og så ved du med det samme, om din ansøgning er godkendt eller ej.

Du får pengene med det samme, hvis ansøgningen er godkendt. Sidste trin er blot at betale lånet tilbage eller indfri kreditaftalen. Det gør du på din profil på Vivus.dk.

Når du ansøger om et lån fra Vivus bliver der foretaget en kreditvurdering på dig, for at sikre, at du er i stand til at betale et lån tilbage. Du skal være fyldt 20 år for at låne hos Vivus, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser