TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Vivus - Er det bedst og billigst?

Vivus er en online låneudbyder, som tilbyder en kredit på op til 12.000 kr. Nye kunder kan få en kredit på op til 6000 kr. med 50 % rabat på renten i 30 dage.

Vivus har en trustscore på 5 på Trustpilot baseret på mere end 3000 anmeldelser.

Forretningsidé

Vivus.dk har været aktiv siden 2012 og har i dag over 100.000 kunder i Danmark. Virksomheden beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Vivus ejes af  varemærket 4finance, som er en internationale låneudbyder, som tilbyder lån og kreditter til privatpersoner. 4finance har afdelinger i 17 forskellige lande i verden og mere end 5 millioner kunder i alt.

Produkter

Hos Vivus kan du låne op til 12.000 kr. Du kan låne fra 100 kr. og op til 12.000 kr., og som ny kunde kan du få en kredit på op til 6000 kr. med 50 % rabat på renten i 30 dage. Du får pengene på 1 minut.

Om at låne hos Vivus

Du kan låne hos Vivus i fire lette trin. Først ansøger du på hjemmesiden ved at indtaste det ønskede kreditbeløb og ønsket første betalingsdato. Derefter udfylder du din ansøgning og underskriver med NemID. Så afventer du svar på din ansøgning, hvilket kommer indenfor få sekunder, og så ved du med det samme, om din ansøgning er godkendt eller ej.

Du får pengene med det samme, hvis ansøgningen er godkendt. Sidste trin er blot at betale lånet tilbage eller indfri kreditaftalen. Det gør du på din profil på Vivus.dk.

Når du ansøger om et lån fra Vivus bliver der foretaget en kreditvurdering på dig, for at sikre, at du er i stand til at betale et lån tilbage. Du skal være fyldt 20 år for at låne hos Vivus, og du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.Anmeldelse fra bruger

Anmeldt 4.2/5 ud af 317 kunde anmeldelser. Se alle anmeldelserne på TrustPilot.

Byens bedste overblik

5/5

Hvis man vil låne penge, så er det det bedste overblik man kan få her.

- af

De har altid gode tilbud der passer til…

5/5

De har altid gode tilbud der passer til folk's behov.

- af

Det er noget af det behageligste jeg…

5/5

Det er noget af det behageligste jeg har prøvet hidtil Super hjælpsom og forstående hvorfor man lige er nødt til at supplere lidt grundet indtrufne omstændigheder

- af
notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)