Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Santander Privatlån - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til lån fra Santander

Santander Privatlån er et produkt fra Santander Consumer Bank i Danmark, som er en del af den spanske virksomhed Banco Santander. Virksomheden blev grundlagt i 1857. Santander Consumer Bank har en førende position på markedet for billån og forbrugsfinansiering i Danmark. Desuden er de specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Banco Santander har over 190.000 medarbejdere verden over, og over 125 millioner kunder i mere end 40 lande. Santander Consumer Bank Danmark blev etableret i 2007 og har i dag mere end 250 ansatte og hovedkontor i Hvidovre.

Produkter

Hos Santander kan du få et Santander Privatlån, hvor du kan låne fra 10.000 kr. og helt op til 100.000 kr. Renten starter fra 9,95%. Du kan selv vælge dit lånebeløb og din ønskede løbetid på lånet, når du starter din låneansøgning på hjemmesiden. Du kan med det samme se, hvad du kommer til at betale på lånet, da låneberegneren automatisk viser dig ÅOP, kreditomkostninger etc.

Du kan både tage et Privatlån og et Privatlån Plus fra Santander. Et privatlån Plus giver dig mulighed for at låne nogle større beløb end et almindeligt privat lån.

Om at låne hos Santander Privatlån

Du kan låne fra 10.000 kr. og op til 100.000 kr. med et Santander Privatlån. Renten starter fra 9,95%, og du får pengene udbetalt indenfor 2 dage. Det eneste du skal bruge, når du vil tage et Privatlån fra Santander er dit NemID. Det hele foregår elektronisk. Den rente, du får tilbudt på dit lån afhænger af den kreditvurdering, de laver på dig og din økonomi. Hvis I er to personer, som ansøger sammen, bliver kreditvurderingen - og dermed renten - som regel bedre.

Du skal ikke stille noget i sikkerhed for at få et Santander Privatlån. Du kan betale af på lånet via Betalingsservice, så du ikke skal tænke på at lave en overførsel hver måned. Du har desuden altid mulighed for at indfri lånet, hvis du på et tidspunkt får mulighed for det, og det koster ikke noget. Hvis du er registreret i RKI, kan du ikke tage et lån hos Santander Privatlån.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser