TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Sambla - Er det billigst og bedst?

Sambla er et svensk lånebroker opstartet i 2014. Siden har de udvidet til andre lande i Norden. De tilbyder at samle forskellige lånetilbud, og præsenterer derefter dig for det bedste lån. Du slipper altså at undersøge forskellige bankers lånetilbud, og lader Sambla gøre arbejdet for dig. Nemmere bliver det ikke. 

Lån penge nemt og hurtigt

Sambla tilbyder muligheden for at låne penge nemt og hurtigt. Når du har ansøgt om lån, vil du modtage svar inden for ét minut, hvis altså dit lån er blevet tildelt. Tilbuddene fra bankerne eller andre låneudbydere vil derefter rulle ind. Det kan variere hvor hurtigt du får pengene ind på kontoen alt efter bank eller låneudbyder. Men med dit NemID kan du hurtigt godkende lånet direkte på din telefon. Afhængigt af hvilket lånetilbud du accepterer og om det er på en hverdag, kan der gå alt i mellem få timer eller et par hverdage til du har pengene på din konto. Det er helt op til dig hvad du bruger pengene på og hvornår du bruger dem. Det kan være en nem løsning til uforudsete udgifter, hvor du slipper for et økonomisk pres. Det er kan også være du bare gerne vil have lidt flere penge på lommen. Det er helt op til dig og du skal ikke redegøre for hvad du bruger pengene på. 


Det er dog helt op til dig om du vælger at optage lånet eller ej. Samblas service er nemlig helt uforpligtende og har kun til formål at give dig et overblik over bedste lånemuligheder med de bedste lånebetingelser. Lånet er først bindende i det du vælger at underskrive det med NemID. Desuden er Samblas mange servicer helt gratis, så du har intet at miste ved at indsende en låneansøgning.


Saml dine lån hos Sambla

Det kan være en rigtig god ide at samle dine lån, uanset om du har mange eller få. At have flere forskellige lån, betyder nemlig flere forskellige renter. Alt efter lånetype, kan nogle renter være ualmindeligt høje eller have skjulte omkostninger. Det kan for eksempel være diverse gebyrer og fakturagebyrer. Derudover kan det være fordelagtigt at samle dine lån i forhold til din samlede kreditvurdering. Når du samler dine lån forbedrer du nemlig din kreditvurdering, hvilket betyder at du får endnu bedre lånevilkår i fremtiden. Det er desuden helt gratis at samle dine lån, når du optager et lån igennem Sambla. Det lyder måske lidt bagvendt, at du kan spare penge ved at låne penge, men den samlede besparelse ved at samle din lån, kan være så stor at det altså kan betale sig at låne penge. 


Hvem kan låne af Sambla?

For at oprette et lån gennem Sambla, skal du være mindst 18 år, du skal have boet i Danmark i mindst ét år, en månedlig indkomst på 10.000 DKK, og du må ikke være registreret i RKI. Alle Samblas låneudbydere sætter en individuel rente på låneansøgningen. De tjekker dine økonomiske forhold, lånets størrelse og længden af tilbagebetalingsperioden. Sambla kan derfor ikke på forhånd sige, hvilken bank eller låneudbyder, der tilbyder det bedste lån med laveste rente. Derfor er det nødvendigt at foretage en lånesammenligning, for at finde frem til bedste lånetilbud. Når du søger lån gennem Sambla, udarbejdes der kun en kreditrapport hos UC, selvom du får op til 35 forskellige lånetilbud fra deres låneudbydere. Overholder du ovennævnte krav kan du hurtigt og nemt låne op mod 500.000 DKK. 


Alternativt kan du ansøge om lån med en medansøger. På den måde kan du øge dine chancer for at få tildelt et lån og få en endnu lavere rente

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)