TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Paymark Finans - Er det billigst og bedst?

Paymark Finans er en online låneudbyder, hvor du som privatperson kan låne penge til lige netop det, du har brug for og lyst til.

Står du og mangler penge til noget bestemt lige nu og her? Hos Paymark Finans kan du låne op til 150.000 kr. til lige netop det, som du har lyst til. Hos Paymark Finans kan du låne til alverdens ting, det er kun dig, dine drømme og din fantasi, der sætter grænserne. Hos Paymark Finans får du muligheden for at udleve det og købe det, som du mangler, og det er til en variabel rente. Så ved du altid, hvad du har at gøre med og skal af med, når du går i gang med også af betale tilbage og dermed afdrage på den gæld, som du har optaget hos långiveren.

Sådan låner du penge hos Paymark Finans

Hos Paymark Finans får du en sikkert og trygt lån uanset, hvor meget du ønsker at låne. Du kan dog maks låne op til 150.000 kr., som du kan bruge, lige som du ønsker og til at indfri dine drømme eller hvad det end må være, du har brug for. Når du vil ansøge om et lån hos Paymark Finans, skal du udfylde et ansøgningsskema på deres hjemmeside. Det gør du trygt og sikkert med dit NemId, og ud fra din ansøgning vil de behandle den og lave en kreditvurdering af dig og din situation. Herefter beslutter de, om du kan låne de penge, som du har ansøgt om. Hvis du ansøger inden for deres normale åbningstider, vil du kunne regne med et svar på din ansøgning inden for en time. Når du har fået svar på din ansøgning, vil du få pengene på din konto inden for 1-2 hverdage, som du har ansøgt og modtaget svar, hvis altså du godkender ansøgningen med dit NemId. Hvis du foretrækker en fysisk kontrakt, vil du modtage pengene, når kontrakten er fremme hos Paymark Finans med posten. Du kan altså relativt hurtigt ansøge om et lån på op til 150.000 kr., få svar og modtage pengene, som du så kan bruge samme dag til netop det, du har lyst til. Paymark Finans har pligt til at spørg om, hvad du skal bruge pengene til - men dog skal du heller ikke stille nogen sikkerhed i lånet. Når du låner penge så hurtigt, kan du derfor nemt og hurtigt få god plads i din økonomi til det, du mangler, hvilket kan give tryghed og ro. Inden du låner penge, er det altid en god ide at danne dig et overblik over din økonomiske situation. Du skal kunne afdrage på det lån, som du optager, og derfor er det en god ide at lægge et budget for, at du kan finde ud af, hvor meget du kan afdrage til din långiver om måneden. Du skal derfor nøje overveje og finde ud af, hvor meget du har plads til at undvære hver måned, efter du har optaget lånet, da du skal afdrage på lånet igen.

Afdrag og rente

Når du optager et nyt lån, vil du altid blive mødt af en rente og en månedlig ydelse, som du skal betale til din långiver for i sidste ende at tilbagebetale lånet. Når du låner penge, vil der næsten altid løbe renter på lånet. Hos Paymark Finans får du en variabel rente. Derfor kan du hele tiden være sikker på, hvad du i sidste ende ender med at have afdraget på din gæld. En variabel debitorrente mellem 9,90 - 19,56 % er det, du får hos Paymark Finans, når du bliver godkendt til et lån. Det er forskelligt, hvordan man gerne vil og kan afdrage på den optagede gæld. Ved at lægge et budget kan du nemt finde ud af, hvilken afdragsordning som vil passe bedst ind i din økonomi. Det er altid vigtigt at huske på, at et lån er nemt og hurtigt at optage, men man skal også huske på, at det skal tilbagebetales igen. Derfor skal du finde ud af, hvor meget du kan afdrage hver måned, indtil dit lån er betalt helt ud igen. Det er både rarest for din långiver men i høj grad også for dig selv, så du ikke ender med at tage et lån, som du ikke kan betale tilbage, eller som vil gøre din økonomi meget stram efterfølgende. Hos Paymark Finans tilbyder de dig op til 120 måneder til, at du kan tilbagebetale din gæld. Du har altså maks 120 måneder til at betale maks 150.000 kr. tilbage. Kontantlånsaftalen kan uden ekstra omkostninger indfries til enhver tid, selvom du for eksempel har valgt 120 måneder til at afdrage på din gæld. Selvom du vælger en bestemt afdragstid, kan du selvfølgelig afdrage hurtigere, hvis din økonomi pludselig tillader det. Det afhænger af, hvor meget du låner, og hvor lang din afdragsperiode er. Der er altså flere forskellige muligheder for at optage et lån af forskellige størrelse, men også afdragstiden kan være forskellig og afhængig af din økonomiske situation. Det er nemlig vigtigt, at du har råd til at låne pengene i den forstand, at du skal kunne afdrage på din gæld og sørge for, at din økonomi og din hverdag stadig hænger fornuftigt sammen.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)