TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Nova Finans

Det online lånemarked er fyldt med udbydere, som gerne vil låne dig penge, men der kan være stor forskel på, hvor høje omkostningerne er ved de forskellige lån. Derfor er det vigtigt, at du finder en god låneudbyder, når du skal låne penge. 

Nova Finans samarbejder med BasisBank A/S. Ansøger du et lån hos Nova Finans, er det således Basisbank, som låner dig pengene.  

 

Hvor meget kan jeg låne?  


Vil du ansøge om et lån hos Nova Finans, er det naturligvis væsentligt at vide, hvor mange penge du kan låne. Det er muligt at optage lån med varierende beløb, men Nova Finans tilbyder højst lån på 75.000 kr.  
Når du skal optage et lån, starter du med at sende en låneansøgning. Herefter vil du modtage et lånetilbud fra Nova Finans, og på den måde kan du se, hvor mange penge det er muligt for dig at låne. Det kan nemlig være forskelligt fra person til person alt efter, hvordan din økonomiske situation ser ud.  

Hurtig ansøgningsproces 

Hos Nova Finans kan du forvente meget hurtig service. Pengene vil nemlig blive overført til din NemKonto, 10 minutter efter lånet er blevet godkendt. Ansøgningen er nem at udfylde, og du vil få svar direkte. Når du godkender din ansøgning, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID. 
Står du i et akut pengebehov, er det enormt dejligt, at pengene hurtigt tikker ind på din konto. Det er dog vigtigt, at du husker at tænke dig om. Selvom det kan være smart at låne penge hos Nova Finans, må du sikre dig, at du ikke foretager et impulskøb, som du senere vil fortryde.  

Du skal ikke stille sikkerhed 

Optager du et lån hos Nova Finans, er der ingen krav om, at du skal stille sikkerhed. At stille sikkerhed betyder, at du sætter nogle af dine værdifulde genstand i pant for lånet. Det kan for eksempel være dit hus eller din bil.  
Kan du ikke betale lånet tilbage, vil de emner, som du har stillet som sikkerhed, blive solgt på auktion, og låneudbyderen vil få pengene for salget. At stille sikkerhed er således en garanti for, at låneudbyderen kan få sine penge tilbage, hvis du misligholder lånet.  
Da du ikke skal stille sikkerhed ved et lån hos Nova Finans, sparer du dels tid i ansøgningsprocessen, da du ikke skal tage stilling til dette aspekt, men det giver dig også frihed til at låne, selvom du ikke har den store formue.  

Brug dine penge som du vil 

Optager du et lån hos Nova Finans bliver der ikke stillet spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene på. Derfor er det muligt for dig at låne penge til lige, hvad du har lyst til. Dette aspekt sikrer naturligvis en høj grad af frihed, men det lægger også et vist ansvar på dine skuldre.  
Optager du impulsivt et lån, kan det nemlig være, at du senere vil fortryde din handling. Da der ikke er nogle, der stiller spørgsmål, står du selv for at tænke dig om en ekstra gang, inden du låner.  

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)