Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Nordisk lån - Er det billigst og bedst?

Her kan du se de billigste alternativer til Nordisk lån:

Nordisk Lån er en dansk låneudbyder, som tilbyder lån fra 10.000 kr. og op til 75.000 kr. Nordisk Lån samarbejder med Basisbank A/S. Nordisk lån er en forholdsvis ny låneudbyder på det danske lånemarked - men er stadig en låneudbyder med masser af erfaring, fordi det er en del af Basisbank, som er en af de bedst etablerede banker i Danmark. Basisbank A/S har hovedsæde i København SV.

Nordisk lån Forretningsidé

Nordisk lån har kunden i fokus. Det er nemt og enkelt at ansøge om et lån fra Nordisk Lån, og det er det fordi det skal være nemt at være kunde. Der bliver arbejdet for, at du hurtigst muligt får svar på din låneansøgning samt at pengene udbetales hurtigst muligt.

Produkter

Hos Nordisk Lån kan du låne fra 10.000 kr. Og helt op til 75.000 kr. Du kan vælge din ønskede løbetid, når du ansøger - og den kan være fra 12 måneder og helt op til 72 måneder lang. Du bruger dit NemID, når du ansøger om et lån fra Nordisk lån. Dette er med til at gøre, at låneprocessen bliver kortere, og der derfor går kortere tid for at du modtager lånet.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et lån hos Nordisk Lån. Ansøgningen er først bindende, når låneaftalen er underskrevet. Du har desuden 14 dages fortrydelsesret på dit lån.

Om at låne hos Nordisk Lån

Når du ansøger om et lån fra Nordisk Lån udfylder du blot den online låneansøgning og underskriver med NemID. Hvis du ansøger inden for åbningstiderne får du svar på ansøgningen i løbet af maksimalt 15 minutter. Hvis din ansøgning godkendes modtager du pengene senest dagen efter, at lånet er godkendt.

For at låne penge hos Nordisklån skal du være fyldt 18 år. Du skal have fast bopæl i Danmark, have fast arbejde med en indkomst over 150.000 kr. om året. Du må ikke være registreret i RKI. Når du ansøger om et lån bliver der automatisk lavet en kreditvurdering på dig.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser