Sådan tjener vi penge >

Mybanker - Få hjælp til at finde din nye bank

Opdateret 05. marts, 2024
Mybanker Logo
4
Lånebeløb 10.000 - 15.000.000 kr.
Lånetid 5 - 30 år
Pålydende rente 3,2 - 7 %
Oprettelsesgebyr 0 - 0 kr.
 • Ansøg flere på en gang
 • Gratis tilbud
 • Realkredit fra 19 banker
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 310.000 kr.Løbetid: 240 måneder kr. Variabel debitorrente: 4,22 % ÅOP: 4,22 % Månedlig ydelse: 1901 kr. Samlede kredit omk.: 146.185 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 456.185 kr.
Bedste alternativer
1699624219003980
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 8,49 - 20,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,49 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.037 kr. Samlede kredit omk.: 5.280 - 22.244 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.280 - 62.244 kr.
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 25.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Mybanker

Mybanker startede i 2000 som den første sammenligningstjeneste for finansielle tjenester og produkter

Mybanker har i dag udviklet sig til en fintech virksomhed der sammenligner bankens tilbud til dig som låntager

Mybanker er en af danmarks første fintech virksomhed på det finansielle marked

Mybanker startede i 2000, som den første sammenlignes tjeneste for de danske bankkunder og låntagere. Mybanker har siden udviklet sig til en af danmarks første fintech virksomhed på det finansielle marked, hvor de hjælper dig med at sammenligne mange typer af lån, og derudover også med at skifte og finde den bedste bank for dig. 

Mission

Mybanker er en fintech virksomhed, der markedsfører sig med at de bygger bro mellem borger, samfund og sektor. Mybanker giver dig mulighed for at sammenligne dine bank muligheder, for at finde den bank der passer dine behov bedst når det gælder alt fra billån til boliglån. 

Mybanker har en mission, om at give danskerne forståelse for de snørklede bankbegreber såsom: ÅOP, så man kan forstå sin økonomi, så de kan investere deres penge korrekt. Dette har Mybanker gjort i over 20 år, og ønsker at fortsætte dette i fremtiden. 

Produkter

Mybanker tilbyder idag dig et produkt, der gør det muligt at sammenligne alle dine muligheder når det kommer til at finde et lån, bank eller andre finansielle produkter der vedrører dig som forbruger. Du kan gennem Mybankers sammenligningstjeneste finde det forbrugs-, samle- eller billån der passer dig og dine behov bedst, og derudover har Mybanker over 20 års erfaring med at hjælpe private kunder finde den bedste bankløsning. 

Som låntager eller søgende efter andre bankprodukter, er Mybanker en god mulighed for at få hjælp til at finde den bedste løsning gennem deres sammenligningstjeneste. Mybanker har et produkt, der dermed giver dig mulighed for at finde det bedste finansielle bankprodukt der passer til dig og din økonomi. 

Review af Mybanker

Låneinformation
Rente

3,2

- 7

%

Lånebeløb

10.000

- 15.000.000 kr.

Tilbagebetaling

5

- 30

år

Lånetyper

Forbrugslån, Samlelån, Billån

Alder

18 år

Oprettelsesgebyr

0 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

3,24

- 7,23

%

Medansøger

Muligt

Sådan ansøger du ved Mybanker

 • Ansøg

Udfyld en nem og hurtig ansøgning på deres hjemmeside. 

 • Afvent svar

Mybanker indhenter de bedste tilbud fra banker der matcher dine behov. 

 • Få pengene udbetalt

Vælg det tilbud eller bank der passer dig bedst. 

Hvordan vurderer TjekLån Mybanker

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Mybanker  inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på deres hjemmeside, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Mybanker, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Mybanker som udbyder. 

4
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

2,5

Pris

5,0

Kundeservice

3,5

Website

3,0

Fleksibilitet

3,5

Kundetilfredshed

3,5

Tilgængelighed

Skal du i kontakt med Mybanker, er kundeservice blot tilgængelige via telefon eller mail. Derudover er åbningstiderne kun i hverdagene, og  det kan dermed være svært at få hjælp af en medarbejder i weekenderne, du kan dog altid sende en mail. 

Ønsker du at finde hjælp på Mybanker.dk, kan du blot finde en FAQ ved at skrive det ind som søgeord i søgefunktionen øverst i højre hjørne. Når du derefter har fundet siden frem, kan du finde svar på en række generelle svar, der for nogen kan virke for overordnet og upræcist ift. helt konkrete spørgsmål såsom ÅOP spænd på dere udbydere. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet virker det for besværligt og uoverskueligt at finde svar på sine spørgsmål, og har du ikke mulighed for at kontakte kundeservice telefonisk, kan det være svært at regne ud at du er nødsaget til at søge efter dere FAQ på hjemmesiden. Derudover virker svarene for generelle, og det kunne være brugbart med svar på mere konkrete spørgsmål, som mange sidder med i løbet af en låneprocess. 

For mange kunne det dertil være brugbart med åbningstider i weekenderne, når det gælder om at få hjælp over telefonen, og evt. udvide tiderne i hverdagene hvor Mybankers kundeservice for mange lukker i løbet af deres arbejdstimer. 

Stjerner: 2,5/5

Pris

Når du anvender Mybanker som sammenligningstjeneste, er det helt gratis, men så tænker du nok hvordan tjener Mybanker så penge?

Mybanker tjener penge, ved at være mellemmand mellem dig som forbruger og bankerne på markedet. Bankerne betaler Mybanker penge for at tilbyde deres produkt til dig, som dermed gør det attraktivt for både banken og Mybanker at du modtager det bedste bud, da banken får kontakt til kunden, og Mybanker tjener penge ved at føre kunder til bankerne. 

Mybanker er gratis at anvende, og som sammenligningstjeneste er dette forholdsvis standard sammenlignet med andre lignende tjenester. 

Tjeklåns Vurdering: Mybankers sammenligningstjeneste er gratis  at anvende, og du kan derfor roligt anvende deres produkt, ude at frygte at skulle betale kassen for at finde den bedste løsning for dig og din økonomiske situation.

Stjerner: 5/5

Kundeservice

Skulle der opstå spørgsmål i løbet af ansøgningsprocessen, sidder der i dag mange dygtige medarbejdere der er klar til at hjælpe dig.

Mybanker tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon

 • Mail

Hos Mybanker kan du blot finde en FAQ, ved at søge i søgefeltet efter den. Derudover er den indsat som en artikel, og giver kun svar på overordnede og få spørgsmål. Mybanker tilbyder kundeservice over telefonen på tlf. 70 20 72 32 eller sende en mail på info@mybanker.dk. 

Mybanker har adresse på Hauser Plads 32, 1127 København K.

Kundeservice sidder klar telefonisk alle hverdage fra kl. 9:00 - 16:00

Tjeklåns Vurdering: Hos Mybanker er det svært at finde FAQ frem, og man er helt nødsaget til at søge efter den for at finde den. Derudover tilbydes der blot kundeservice via telefon og mail, hvor modsat en lang række konkurrenter ikke tilbydes en chat funktion, som kan være brugbar for mange kommende eller nuværende kunder. 

Når det gælder åbningstider, kunne der også være plads til forberedelse, hvor man på nuværende tidspunkt har finde åbnisgntider i hverdagene, hvor det dog kunne være tiltrængt med kundeservice i weekender, dog kan du altid sende en mail. 

Stjerner: 3/5

Hjemmeside

Tager man et kig på Mybanker.dk, virker designet pænt og moderne. Men når det gælder brugervenlighed kan det hurtigt blive forvirrende, med mange knapper og undersider, som kan gøre hele besøget uoverskueligt. 

Ønsker du at finde svar gennem deres FAQ, skal du søge i søgefeltet for overhovedet at finde den frem, og du får derudover blot svar på en række af de mest basale spørgsmål. Derudover har man valgt at placere en masse artikler over hele siden, og du kan derfor også finde det overvældende at gå igennem siden, da den kan virke overfyldt og proppet med tekst.

Tjeklåns Vurdering: Overordnet er Mybanker.dk en flot hjemmeside, som dog til en grad glemmer at inddrage brugervenlighed. Det er for besværligt at finde frem til deres FAQ, og for mange kan det blive helt umuligt at finde den, hvis man ikke får tænkt på at søge efter den. 

Når man kommer ind på startsiden, finder du et hav af artikler og andre informative rubrikker. Dette kan for nogen virke som en god mulighed for at læse op på den finansielle verden, men for mange kan det også virke overvældende og uoverskueligt at der er presset så meget tekst ind på en side. 

Stjerner: 3/5

Fleksibilitet

Når det gælder Mybankers produkt, er sammenligningstjenesten helt gratis at anvende, og den kan bruges til mange forskellige slags lån og andre bankprodukter. Derudover har du også mulighed for at søge med fleksible lånebeløb og en løbetid, der gør det brugbart for de fleste forbrugere. 

Du får også fleksibilitet, når det gælder deres aldersgrænse, og du kan til stor fordel for mange unge anvende deres tjeneste fra du er 18 år gammel. Du har derudover også mulighed for at tilføje en medansøger, som kan give dig bedre mulighed for at blive godkendt og få en bedre pris, da du derfor står stærkere. 

Når det gælder kundeservice, kan du som kunde finde manglende fleksibilitet, da du blot kan kontakte kundeservice via. telefon eller mail, som modsat mange konkurrenter er få kontakt kanaler. Derudover kan mange finde åbningstiderne korte i hverdagene, og i weekenderne holder de lukket, hvor du kun har mulighed for at sende en mail. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet får du fin fleksibilitet hos Mybanker, dog er der mest at finde når det gælder deres sammenligningstjeneste. Skal du sammenligne dine lånemuligheder, får du stor værdi hos Mybanker, med mange fleksible muligheder for at tilpasse din ansøgning dine behov. Når det gælder kundeservice derimod, er der plads til forbedring, som kan gøre det mere fleksibelt for forbrugeren. 

Stjerner: 3,5/5

Fordele og Ulemper ved Mybanker

Fordele:

 • Med en enkelt ansøgning kan du få tilbud fra mange forskellige låneudbydere
 • Fleksibel mulighed for at fastlægge lånebeløb efter dine behov
 • Du skal være min. 18 år for at anvende deres sammenligningstjeneste 

Ulemper:

 • Oprettelsesgebyret kan blive dyrt

Spørgsmål og svar om Mybanker

Hvordan ansøger man hos Mybanker?

 • Ansøg

Udfyld en nem og hurtig ansøgning på deres hjemmeside. 

 • Afvent svar

Mybanker indhenter de bedste tilbud fra banker der matcher dine behov. 

 • Få pengene udbetalt

Vælg det tilbud eller bank der passer dig bedst.

Hvem kan ansøge hos Mybanker?

Du kan låne fra 25.000 kr. til 500.000 kr.

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu