TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


MoreBanker - Få op til fire lånetilbud med blot én enkelt ansøgning

Hos MoreBanker.dk kan du sammenligne lånetilbud fra flere forskellige banker. Det er super nemt og bekvemt for dig, der ønsker at gøre låneprocessen så nem og hurtig som muligt. Med en ansøgning hos MoreBanker slipper du nemlig for selv at skulle indhente tilbud fra flere forskellige udbydere - de gør det nemlig for dig.

Når du ansøger om et lån hos MoreBanker, indtaster du dine personlige oplysninger og oplysningerne om det lån, du ønsker at tage. Når du har sendt ansøgningen afsted, kan du sætte dig godt til rette og vente på svar fra op til fire forskellige banker, som MoreBanker samarbejder med. Disse banker er Basisbank, Resurs Bank, LånLet og Express Bank - og der kommer løbende flere samarbejdspartnere til.

Find det bedste lånetilbud i tre lette trin

MoreBanker.dk gør det nemt for dig at lave din låneansøgning, så du hurtigt kan få gode og relevante lånetilbud, der passer til dig. Ansøgningsprocessen foregår i tre enkle trin:

Lav en gratis ansøgning

I din ansøgning skal du vælge det ønskede lånebeløb, den ønskede låneperiode - også kaldet lånets løbetid og dine personlige oplysninger. Når du har indtastet disse oplysninger, kan du med det samme se det estimerede månedlige afdrag på lånet, så du hurtigt får en idé om, hvad lånet vil koste dig. Derefter skal du blot indtaste din e-mail og dit telefonnummer, så du kan kontaktes, når vi har de bedste lånetilbud til dig. 

Modtag uforpligtende lånetilbud

More Banker samarbejder lige nu med fire af de største banker på lånemarkedet: Express Bank, Resurs Bank, BasisBank og LånLet. Det er disse fire banker, der modtager din låneansøgning og derefter sender uforpligtende lånetilbud til dig, som du kan vælge imellem.

Vælg det lån, der passer bedst til dig

Når du har modtaget lånetilbud fra de forskellige banker, er det tid til at sammenligne. Her kan du se på, hvilket lån, der alt i alt kommer til at være det billigste lån for dig - og så kan du vælge dette. Det er også vigtigt at huske, at du ikke er forpligtet til noget som helst, før du har sendt en underskrevet låneaftale tilbage til den bank, du vælger. Så du kan roligt tage dig god tid til at sammenligne de lånetilbud, du modtager.

Hvem kan ansøge om et lån hos MoreBanker?

Hos MoreBanker kan du ansøge om lån i alle størrelsesordener - mellem 25.000 kr og helt op til 500.000 kr. For at lave en låneansøgning hos MoreBanker skal du være fyldt 18 år, fordi det kræver, at du er myndig og råder over din egen økonomi, før du kan optage et privat lån. Du skal desuden være registreret i det danske folkeregister med en fast bopæl i Danmark samt en fast indtægt. MoreBanker viser ikke lån trods RKI, og du må derfor ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI, hvis du vil optage et lån via MoreBanker eller hos én af de banker, de samarbejder med.

Hvem er MoreBanker?

MoreBanker ejes og drives af et team fra Aarhus med mange års erfaring med formidling af forbrugslån og online lån til danskerne. De står bag nogle af de største lånesites og sammenligningstjenester i Danmark, og nu vil de gøre det endnu nemmere for danskerne at finde de bedste lånetilbud, der passer til forbrugernes individuelle behov. Derfor har de lanceret tjenesten MoreBanker, hvor forbrugerne kan få flere lånetilbud med én ansøgning, og dermed sammenligne lånene for at finde det bedste og billigste lån, der passer til deres egne ønsker og behov.

MoreBanker er opmærksom på, at renten på privatlån kan variere meget, afhængigt af, hvilken bank, man ser på. Derfor kan man spare mange penge ved at sammenligne de forskellige lån - og det hjælper MoreBanker dig med, så du ikke skal sammenligne alle udbyderne på egen hånd. Du slipper for en tur i banken og for at lave alt det hårde arbejde, der ligger i at sammenligne flere forskellige låneudbydere.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)