Sådan tjener vi penge >

MoreBanker - Få op til fire lånetilbud med blot én enkelt ansøgning

Hos MoreBanker.dk kan du sammenligne lånetilbud fra flere forskellige banker. Det er super nemt og bekvemt for dig, der ønsker at gøre låneprocessen så nem og hurtig som muligt. Med en ansøgning hos MoreBanker slipper du nemlig for selv at skulle indhente tilbud fra flere forskellige udbydere - de gør det nemlig for dig.

Opdateret 20. februar, 2024
Morebankertransparent (1)
4,2
Lånebeløb 10.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,6 - 20,95 %
Oprettelsesgebyr 0 - 0 kr.
 • Få tilbud fra 7 banker
 • Få svar med det samme
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder Etabl.omk.1250 kr. Variabel debitorrente: 7 % ÅOP: 4,11 - 21,77 % Månedlig ydelse: 11,61 kr. Samlede kredit omk.: 51.830 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 151.830 kr.
Bedste alternativer

Er Morebanker ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

1699624219003980
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 8,49 - 20,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 7,49 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.037 kr. Samlede kredit omk.: 5.280 - 22.244 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.280 - 62.244 kr.
Digifinans Logo (1)
Lånebeløb 25.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 3,49 - 19,95 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 120 måneder kr. Variabel debitorrente: 3,55-19,95 % ÅOP: 4,57-20,6 % Månedlig ydelse: 1.086-1.856 kr. Samlede kredit omk.: 19.165-122.738 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 119.165-222.738 kr.
Saverium Logo
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 2,95 - 24,99 %
Mere info
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Indholdsfortegnelse

Om Morebanker

Morebanker blev grundlagt af Mark Andersen, der har mere end 15 års erfaring med online business, økonomi og marketing

Morebanker drives af et team i Aarhus, Danmark

Morebanker samarbejder i dag med 5 af de mest veletablerede banker i Danmark og Norden.

Morebanker.dk blev grundlagt af Mark Andersen der har mere end 15 års erfaring med online business, økonomi og marketing hos bla. Tv3 og Jyllands-Posten. Mark Andersen startede Morebanker med en vision om at matche låntagere, med låneudbydere der kan leve op til den enkelte forbrugers behov.

Når du ansøger om et lån hos MoreBanker, indtaster du dine personlige oplysninger og oplysningerne om det lån, du ønsker at tage. Når du har sendt ansøgningen afsted, kan du sætte dig godt til rette og vente på svar fra op til fire forskellige banker, som MoreBanker samarbejder med. Disse banker er Basisbank, Resurs Bank, LånLet og Express Bank - og der kommer løbende flere samarbejdspartnere til.

Mission

Morebanker blev grundlagt med den vision og mission, at skabe en sammenligningstjeneste der gør låneprocessen nem og enkel fra de største og mest veletablerede banker i Danmark og resten af Norden. Du kan gratis og uforpligtende lave en ansøgning på Morebanker.dk, og få indhentet lånetilbud fra 5 banker og låneudbydere. Derudover har du også mulighed for at ansøge, om at få samlet alle dine lån et sted via et samlelån. 

Produkter

Morebanker er en sammenligningstjeneste, og har mulighed for at afsende en enkelt ansøgning og modtage tilbud fra op til 5 banker. Hos Morebanker har du mulighed for at ansøge om et lånebeløb på mellem 4.000 - 500.000 kr., på alle de 6 typer af lån: Forbrugslån, Privatlån, Banklån, Refinansiering, Kviklån og Billån.

Som låntager har du mulighed, for at vælge en løbetid på mellem 1 - 12 år.  Ansøgningsprocessen tager et par enkelte minutter, og derefter vil du modtage det første lånetilbud efter bare 1 minut. Ud fra de enkelte udbyderes kreditvurdering af dig som låntager, vil lånet variere i pris. 

Review af Morebanker

Låneinformation
Rente

3,6

- 20,95

%

Lånebeløb

10.000

- 500.000 kr.

Tilbagebetaling

1

- 15

år

Lånetyper

Forbrugslån, Privatlån, Banklån, Kviklån, Billån

Alder

18 år

Oprettelsesgebyr

0 - 0 kr.

Indfri før tid

Muligt

ÅOP

4,11

- 21,77

%

Medansøger

Muligt

Sådan ansøger du ved Morebanker

Ansøg

Ansøg hurtigt og nemt om lån online, ved at vælge lånebeløb, løbetid og låneformål, helt gratis og uforpligtende. Udfyld din ansøgning, det tager få minutter. Derefter indhenter Morebanker tilbud fra op til 5 långivere.

Sammenlign

Du får tilbud fra op til 5 af de største og mest veletablerede banker på det danske og nordiske lånemarked, så du nemt kan sammenligne dine personlige tilbud. 

Vælg

Vælg det bedste og billigste tilbud der matcher dine behov bedst. 

Hvordan vurderer TjekLån Morebanker

Her kan du se hvordan Tjeklån har vurderet Morebanker inden for kategorierne tilgængelighed, pris, kundeservice, hjemmeside og fleksibilitet. 

Hos Tjeklån har vi baseret vores vurderinger på baggrund af oplysninger angivet på Morebanker.dk, og egne vurderinger baseret på forskellige faktorer der spiller ind for de enkelte kategorier. Derudover har vi gjort brug af sammenligninger med konkurrenter og andre udbydere, hvorpå vi har kigget på hvad de kan tilbyde inden for samme låntyper.

Vi har gennem research af Morebanker, afprøvet diverse aspekter såsom låneprocessen, kundeservice og hjemmesidens brugervenlighed. Udfra dette har vi under vores informative tekster, angivet en kort vurdering efterfulgt af et antal stjerner. Dette har vi gjort for at fremhæve vores generelle oplevelse og sammenligning med konkurrenterne, der giver dig som forbruger et kort og professionelt indblik i Morebanker som udbyder. 

4,2
Tjek-lån rating

Tilgængelighed

4,0

Pris

4,5

Kundeservice

4,0

Website

4,0

Fleksibilitet

4,0

Kundetilfredshed

4,5

Tilgængelighed

Morebanker er overordnet meget tilgængelige, og du har gode muligheder for bla. at komme i kontakt med kundeservice. Skal du i kontakt i hverdagene, tilbyder Morebanker åbningstider mellem kl. 9:00 - 16:00. Du kan derudover kontakte Morebanker på telefon, chat og mail, og skulle du dermed ikke finde tid i hverdagene til de to førstnævnte kontaktmuligheder kan du frit sende en mail i weekenden. 

Tjeklåns Vurdering:  Som kunde hos Morebanker, kan du nemt og hurtigt komme i kontakt med kundeservice, dog holder den direkte kontakt lukket i weekender, der gør det vanskeligt hvis du ikke kan finde tid i hverdagene. 

Stjerner: 4/5

Pris

Prisen på et lån formidlet gennem Morebanker, kan variere i pris, og med de mange lånetilbud som du kan modtage, har du god mulighed for at finde den perfekte løsning til dig. Hos Morebanker indhentes der lån med et rentespænd på mellem 3,60 - 20,95 %, og med ÅOP spænd på mellem 4.11 - 21,77 %, der kan dermed forekomme varierende priser, alt efter de enkelte bankers tilbud. 

Bankerne konkurrerer om at give dig det bedste tilbud, og der kan dermed i mange tilfælde indhentes billigere tilbud gennem Morebankers sammenligningstjeneste. Vælger du selv at kontakte banker og låneudbydere individuelt selv, kan du gå glip af billigere tilbud, da låneudbyderne ikke er i direkte konkurrence på samme vis som gennem en sammenligningstjeneste som Morebankers. 

Tjeklåns Vurdering: Morebanker formidler lån fra op til 5 banker, der dermed kan variere meget i pris. Men Morebankers sammenligningstjeneste er gratis og uforpligtende, og du bør derfor anvende det som et godt redskab, der i mange tilfælde kan danne et overblik over dine muligheder, og evt. indhente det bedst mulige lån til dig. 

Stjerner: 4,5/5

Kundeservice

Skulle du sidde med nogle spørgsmål i løbet af låneprocessen, sidder der i dag dygtige medarbejdere klar til hurtigt at hjælpe dig. 

Morebanker tilbyder kundeservice på disse kontaktmuligheder:

 • Telefon

 • Mail

 • Chat 

På Morebanker.dk kan du klikke på knappen “Kundeservice” øverst på hjemmesiden, der viderefører dig ind på deres hjælpeside side, hvor du kan klikke dig videre ind til deres FAQ, der svarer på en række generelle spørgsmål, eller du kan komme i direkte kontakt med en medarbejder. Skal du i direkte kontakt med en medarbejder, kan du kontakte Morebanker telefonisk på tlf. 70 90 70 77 eller sende en mail på Info@morebanker.dk. 

Morebanker har adresse på Vestergade 48H, 8000 Aarhus C.

Kundeservice sidder klar alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00.

Tjeklåns VurderingSom forbruger har du gode muligheder for at komme i kontakt med kundeservice, der kan kontaktes på 3 kanaler. Morebanker tilbyder en chatfunktionen på deres hjemmeside, der giver dig mulighed for at få svar på dine spørgsmål hurtigt, med en kort svartid. Det kunne være tiltrængt med åbningstider i weekenderne, hvis du nu ikke skulle finde tid i hverdagene, dog kan du altid sende en mail. 

Stjerner: 4/5

Hjemmeside

Morebanker.dk er en brugervenlig og informativ hjemmeside, der gør låneprocessen nem og lærerig. Sidder du med spørgsmål om hvad forskellen på “Pålydende rente” og “Debitorrente”, kan du med et enkelt klik på deres FAQ finde svar på en række spørgsmål i forbindelse med din forståelse af et lån og dets termer og begreber. 

Skal du i gang med at ansøge, kunne det ikke være nemmere med Morebankers “Click and Swipe” skema. Skulle der opstå et spørgsmål, mens du allerede har udfyldt alle felter, kan du roligt klikke på chatfunktionen i nedre højre hjørne, så du dermed ikke skal forlade dit færdige ansøgningsskema og starte processen om igen. 

Tjeklåns Vurdering: Overordnet har Morebanker skabt en flot og brugervenlig hjemmeside, der indeholder en række brugbar information. Selve ansøgningsprocessen er nem og overskuelig, og ønsker du et overblik over dit godkendte lån, kan du logge ind på øverste højre hjørne, for at se dine lån og vilkår. Skal du bruge Morebankers FAQ, kan spørgsmålene og svarene dog virke generelle, og med et manglende svar på selve Morebankers produkt. 

Stjerner: 4/5

Fleksibilitet

Morebanker er en fleksibel sammenligningstjeneste, da du kan anvende den helt gratis og uforpligtende. Derudover har du som låntager også en fleksibilitet ift. lånebeløb, løbetid og låneudbydere, hvor du kan ansøge om mellem 4.000 - 500.000, og vælge en tilbagebetalingsperiode på mellem 1 - 12 år uanset lånets størrelse, og samtidig indhente tilbud fra op til 5 af de største og mest veletablerede låneudbydere i hele Danmark og Norden. 

Skal du i kontakt med Morebanker, er du givet 3 muligheder(Telefon, chat og mail), der gør det fleksibelt at finde tid til at kontakte kundeservice. Dog kunne det være nyttigt med åbningstider i weekenden, så du også har mulighed for at komme i kontakt med en medarbejder direkte hvis det bøvler med at finde tid i hverdagen, dog kan du altid sende en mail. 

Tjeklåns VurderingOverordnet har Morebanker gjort låneprocessen fleksibel og nem, hvor du har mange muligheder når det gælder lånebeløb, løbetid og udbydere. Kunderservice er derudover et godt eksempel på fleksibilitet, der med enkelte justeringer kunne skabe perfekte rammer for dig som kunde. 

Stjerner: 4/5

 • En ansøgning - tilbud fra op til 5 af de største og veletablerede banker i Norden
 • Ansøg på få minutter
 • Gratis og uforpligtende låneformidling
 • Morebanker kan hjælpe dig med at indhente bedre lånetilbud, end du nødvendigvis kan på egen hånd.
 • Udbetaling på bare 1 - 2 hverdage
 • Du kan udelukkende kun modtage tilbud fra de 5 banker som Morebanker samarbejder med

Spørgsmål og svar om Morebanker

Hvordan ansøger man hos Morebanker?

Ansøg

Ansøg hurtigt og nemt om lån online, ved at vælge lånebeløb, løbetid og låneformål, helt gratis og uforpligtende. Udfyld din ansøgning, det tager få minutter. Derefter indhenter Morebanker tilbud fra op til 5 långivere.

Sammenlign

Du får tilbud fra op til 5 af de største og mest veletablerede banker på det danske og nordiske lånemarked, så du nemt kan sammenligne dine personlige tilbud. 

Vælg

Vælg det bedste og billigste tilbud der matcher dine behov bedst. 

Hvem kan ansøge hos Morebanker?

Som ansøger hos Morebanker skal du som minimum opfylde enkelte generelle krav:

 • Minimum 18 år gammel
 • Fast bopæl i Danmark i Danmark
 • Have en fast indtægt
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret. 

Udfyld og modtag din låneansøgning helt uforpligtende

E-mail*

Telefonnummer

Fortsæt uden indtastning af e-mail

ansøg Ansøg nu