TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Lendo - Er det billigst og bedst?

Lendo er en sammenligningstjeneste for lån, der giver danske forbrugere mulighed for nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra en række banker og långivere.


Andre lån


Køb lige det du drømmer om med Lendo

De fleste mennesker går nok og har en fjern drøm om et eller andet stort. Om det er en rejse til den anden side af jorden, en udbygning af dit hus eller en flot ny bil, er der ofte én ting, der holder os tilbage – pengene. Når du så får fortalt, at du bare kan tage et lån, bliver det ikke nødvendigvis meget lettere, med alle de forskellige banker og långivere, der er at vælge imellem. Med Lendo sammenligner de priserne på lån for dig, så du selv slipper for besværet. 

Hvorfor skal du vælge Lendo?

Som sagt kan det være et bøvl uden lige at manøvrere sig igennem junglen af långivere og banker, der alle er villige til at låne dig penge. Du skal virkelig ind og nærlæse nogle af de enkeltes hjemmesider for at gennemskue, hvad de egentlig tilbyder sammenlignet med alle de andre. Der er dog enorm stor forskel på de renter og lån, der tilbydes af de forskellige virksomheder. Derfor er der også rigtig mange penge at spare ved at sammenligne de forskellige lånetilbud. Lendo indhenter tilbud fra op til fem forskellige långivere og giver en overskuelige sammenligning over de forskellige renter og vilkår ved de forskellige tilbud. Lendo er helt gratis at bruge, og du kan heller ikke få et bedre tilbud ved at gå direkte til banken og ansøge om lån. Derfor er Lendo et oplagt valg for dig, der ikke kan overskue hele forarbejdet, da de gør det hele for dig. 

Du skal blot opfylde nogle enkelte krav

Klart de fleste kan ansøge om lån gennem Lendo, da du kun skal opfylde nogle enkelte krav for at kunne ansøge om lånet. Først og fremmest kræves det, ligesom ved alle andre långivere, at du er fyldt 18 år og er myndig, når du søger om lånet. Derudover skal du have en årlig indkomst på minimum 100.000 kroner, hvilket er relativt lavt, hvis du har en fast indkomst. Ikke mindst må du ikke være registreret som dårlig betaler i enten RKI eller Debitor Registret. Disse krav er fastsat af Lendos samarbejdsbanker og -långivere og er altså også dem, der vurderer, hvorvidt den enkelte ansøger er kvalificeret til at få godkendt lånet. 

Sådan gør du helt praktisk

At ansøge om et lån gennem Lendo er meget simpelt, og du behøver bestemt ikke være nogen computerhaj for at kunne finde ud af det. Først og fremmest skal du vælge, hvor mange penge lånet skal dreje sig om. Du kan ansøge om at låne alt mellem 10.000 og 300.000 kroner, så du kan låne penge til lidt af hvert. Dernæst skal du vælge, hvor lang en løbetid lånet skal have, og her kan du vælge alt mellem et og 12 år. Her skal du selvfølgelig overveje både lånets størrelse, men også hvor mange penge du har råd til at betale tilbage hver måned – jo kortere tilbagebetalingstid, jo billigere er lånet i renter. Især hvis lånet er relativt småt, kan det være rentabelt at have en kortere tilbagebetalingstid. Du skal også vælge, om du vil samle dine eksisterende lån under ét, hvilket også ofte kan betale sig. 

Når du har valgt disse faktorer, skal du blot indtaste dine oplysninger som blandt andet CPR, hovedformål med lånet og månedlig indkomst, og så får du svar senest 24 timer senere. 

Få udbetalt op til 300.000 inden for få døgn

Når du er fast besluttet på at købe noget, og du skal til at tage et lån for at få råd til det, gider du ikke vente flere uger på at få pengene – du vil have det lige her og nu. En ansøgning om lån gennem Lendo tager kun fem minutter at lave, og herefter går der som sagt højst 24 timer, inden du får svar, og ofte går det meget hurtigere end det. Hvis lånet bliver godkendt, sendes du videre til den specifikke bank eller långiver, og de udbetaler så pengene til din konto. Oftest går der en til to dage, før pengene står på din bankkonto, men det afhænger af hvilken bank, du tager lånet hos.  

Yderligere information om Lendo

Desuden skal det siges, at hvis du pludselig har mulighed for at betale hele eller dele af lånet tilbage, kan du altid kontakte din långiver og få det ordnet. Hvis du tager et lån gennem Lendo vil det enten være fra Basisbank, Express Bank, Fellow Finance, L’EASY, Nordea eller Resurs Bank.

De fleste spørgsmål, der kan dukke op, når du skal tage et lån, er beskrevet her og på Lendos hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål, eller har brug for en uforpligtende samtale om at tage et lån, kan du kontakte Lendo på 70 50 00 10. Det er også her, du skal ringe og have hjælp, hvis du vil ændre noget i dit lån.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)