Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


LendMe - Er det billigst og bedst?

LendMe blev grundlagt i foråret 2016 af tre stiftere, som fik idéen til at lave et lånesite, hvor man lader bankerne komme til sig selv. Det betyder, at man på Lendme søger om flere forskellige lån på én gang og derefter vælger det lånetilbud, man synes er bedst og billigst.

LendMe er en Fintech (Financial Technology) virksomhed, som har kontor ved Christianshavn Kanal i København. Virksomheden er en del af Copenhagen Fintech Lab.

Forretningsidé

Idéen bag Lendme hedder “Lån smart, og lad bankerne komme til dig”. De tre stiftere af Lendme havde lang erfaring i banksektoren, hvorfor de har lavet et site, der gør det lettere for forbrugerne at indhente det bedste lånetilbud og samtidig spare tid og penge. Hos LendMe får man flere lånetilbud ud fra én ansøgning - i stedet for at skulle ansøge ved hver låneudbyder. Med andre ord lader man bankerne konkurrere om at give det bedste tilbud.

Produkter

LendMe samarbejder med en række forskellige banker, og du kan derfor få flere forskellige lånetilbud ved blot at sende en enkelt ansøgning afsted. På LendMe.dk kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Du har også mulighed for at justere på din ønskede løbetid på lånet, så du kan få det lån, der passer dig bedst.

Om at låne hos LendMe

Det er helt gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning hos Lendme. Du indtaster de ønskede oplysninger på deres hjemmeside; ønsket lånebeløb, løbetid, personlige oplysninger osv. Herefter modtager du tilbud fra de forskellige banker, som Lendme har samarbejde med, for eksempel Basisbank, Ekspres Bank, Nordea m.fl. Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du i ro og mag vælge det tilbud, du synes er bedst. Dermed har du sparet tid, fordi du ikke selv skulle ansøge hos de forskellige banker, og penge, fordi du kan vælge det billigste tilbud.

For at låne hos LendMe skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have dansk CPR-nummer, NemID og e-Boks.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser