TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

LendMe - Er det billigst og bedst?

LendMe blev grundlagt i foråret 2016 af tre stiftere, som fik idéen til at lave et lånesite, hvor man lader bankerne komme til sig selv. Det betyder, at man på Lendme søger om flere forskellige lån på én gang og derefter vælger det lånetilbud, man synes er bedst og billigst.


Andre lån


LendMe er en Fintech (Financial Technology) virksomhed, som har kontor ved Christianshavn Kanal i København. Virksomheden er en del af Copenhagen Fintech Lab.

Forretningsidé

Idéen bag Lendme hedder “Lån smart, og lad bankerne komme til dig”. De tre stiftere af Lendme havde lang erfaring i banksektoren, hvorfor de har lavet et site, der gør det lettere for forbrugerne at indhente det bedste lånetilbud og samtidig spare tid og penge. Hos LendMe får man flere lånetilbud ud fra én ansøgning - i stedet for at skulle ansøge ved hver låneudbyder. Med andre ord lader man bankerne konkurrere om at give det bedste tilbud.

Produkter

LendMe samarbejder med en række forskellige banker, og du kan derfor få flere forskellige lånetilbud ved blot at sende en enkelt ansøgning afsted. På LendMe.dk kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 300.000 kr. Du har også mulighed for at justere på din ønskede løbetid på lånet, så du kan få det lån, der passer dig bedst.

Om at låne hos LendMe

Det er helt gratis og uforpligtende at lave en låneansøgning hos Lendme. Du indtaster de ønskede oplysninger på deres hjemmeside; ønsket lånebeløb, løbetid, personlige oplysninger osv. Herefter modtager du tilbud fra de forskellige banker, som Lendme har samarbejde med, for eksempel Basisbank, Ekspres Bank, Nordea m.fl. Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du i ro og mag vælge det tilbud, du synes er bedst. Dermed har du sparet tid, fordi du ikke selv skulle ansøge hos de forskellige banker, og penge, fordi du kan vælge det billigste tilbud.

For at låne hos LendMe skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have dansk CPR-nummer, NemID og e-Boks.

LendMe

LendMe så dagens lyst for første gang i 2016, da de tre stiftere fik idéen om at lave et lånesite, hvor man med blot én enkelt ansøgning kan få lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere på markedet. Denne idé blev til virkelighed og resulterede i LendMe’s tjeneste. Nemlig at du som kunde kan nøjes med at udfylde én ansøgning og dermed få lånetilbud fra flere forskellige relevante udbydere af lån, så du hurtigt og nemt kan finde det lån, du gerne vil tage.

Det er 100 % helt gratis at gøre brug af LendMe’s sammenligningstjeneste, hvor du modtager flere lånetilbud, som du kan sammenligne og vælge imellem. LendMe samarbejder nemlig med flere forskellige banker og andre finansieringsselskaber, så du får så mange, relevante lånemuligheder som muligt, når du gør brug af deres tjeneste.

Lendme

Få lånetilbud fra flere banker med én enkelt ansøgning


LendMe vil sikre alle deres kunder fuldstændig gennemsigtighed på lånemarkedet. Og med det mener de, at de kæmper for, at alle låntagere har ret til at kunne sammenligne priser og vilkår fra forskellige banker og låneudbydere for at finde det lån, der passer allerbedst til den enkelte kundes ønsker og behov.

Stifterne af Lend Me har alle arbejdet lang tid i banksektoren på det danske marked. Og det var her idéen til LendMes tjeneste opstod. De mente nemlig, at det var svært at gennemskue markedet for lån, og at der manglede en tjeneste, som kunne hjælpe forbrugerne med dette - og dermed opstod LendMe. På Lend Me får du det fulde overblik over dine lånemuligheder - blot med én enkelt låneansøgning. 

Du skal lave en ansøgning hos Lend Me, fordi de har mere end 1400 tilfredse kunder på Trustpilot og er én af Danmarks største og bedste låneformidlere. Det er desuden her, du får tilbud fra flest online banker med blot én ansøgning.

Hvem kan låne penge hos LendMe?

Da det ikke er LendMe selv, der udbyder lån, er det ikke helt til at give et konkret svar på, hvem der kan låne hos LendMe. Men der er dog stadig en række krav, som gør sig gældende hos de fleste udbydere, som LendMe samarbejder med - og disse krav er:

  • Du skal være fyldt 18 år for at du kan få et online lån. Man skal være 18 år og myndig for at kunne optage et lån - bankerne kan derfor sikre sig, at man er i stand til at betale tilbage.
  • Du må ikke være registreret i RKI, Debitor Registret eller andre steder, hvor dårlige betalere registreres.
  • Du skal have fast indkomst, dansk CPR-nummer og en dansk folkeregisteradresse.

Hos LendMe kan du få tilbud på lån med et lånebeløb i mange forskellige størrelser. Du kan låne fra 10.000 kr og helt op til 300.000 kr. Du kan selv indtaste din ønskede løbetid på lånet, eksempelvis en løbetid 6 år, som svarer til 72 måneder. Så kan du altså selv være med til at bestemme, hvordan dit lån skal stilles op og hvilke vilkår, du er interesseret i. Når du ansøger om lån hos Lend Me skal du huske at indtaste din e-mail adresse, så du kan modtage de relevante lånetilbud.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)