TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Leasy Minilån - Er det billigst og bedst?

Et Minilån fra L’easy er et lille forbrugslån, som du kan bruge til det, du har lyst til. Du kan låne mellem 10.000 til 50.000 kr., og du får hurtigt svar på din ansøgning. Når du tager et Leasy Minilån kan du selv være med til at skræddersy din løsning, så den passer til dig og din personlige økonomi.

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor der sidder en masse dygtige medarbejdere klar til at give dig service, hjælp og rådgivning.

Så let er det at låne hos Leasy Minilån

Står du i en situation, hvor du har brug for ekstra penge så hurtigt som muligt? Her kan et Leasy minilån være behjælpeligt. Med Leasy minilån kan du få hurtigt svar på din ansøgning om at låne penge og herved finde ud af, om dit lån skal være et Leasy minilån. Til enhver tid uden omkostninger kan du søge om at låne et beløb på alt mellem 10.000 og 50.000 kr, så du kan se, hvad et Leasy minilån kan tilbyde dig af forskellige muligheder. Da du kan regne med at få svar hurtigt efter din ansøgning om lånet, giver det dig en god mulighed for at låne penge når det brænder på, og når du har brug for ekstra penge hurtigst muligt. Et Leasy minilån kan uden ekstra omkostninger indfries til enhver, så hvis blot du er fyldt 21 år, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning om et lån hos Leasy minilån afsted. Når du skal ansøge om dit næste lån, skal du blot bruge dit nemid, og maksimumbeløbet på 50.000 kr. kan indfries til enhver tid, efter at din ansøgning er gået igennem, og du bruger pengene helt som du vil. Nemmere bliver det ikke at tage et lån. 

Leasy minilån giver dig overblik

Hos Leasy minilån kan du let og enkelt få et godt overblik over hvilket samlet beløb der skal betales tilbage for lånet. Beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr, så du får altså på den måde et grundigt overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste i alt, når pengene er betalt tilbage. De angivne beregninger er baseret på udgifterne, som du kommer til at betale for det hele. Det gør hele processen for lånet langt mere overskuelig at begive sig ud i for dig som låner, end de fleste forbinder det at låne penge med. Du kan tilmed selv være med til at bestemme, hvordan din tilbagebetaling af Leasy minilånet skal komme til at forløbe. Du kan nemlig vælge enten at betale tilbage i løbet 24 til 120 måneder. Desuden har du mulighed for betaling via homebanking. Leasy minilånet giver dig altså mulighed for i høj grad at låne penge gennem en proces, som du selv har muligheden for at være inde over. Den mulighed oplever rigtig mange lånere at være glade for. Så kan den enkelte, der vil låne penge, nemlig planlægge sin tilbagebetaling ud fra egen indkomst.

Produkter og lånebeløb

Med et Leasy Minilån kan du låne fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Du kan selv justere din ønskede løbetid; fra 24 måneder og op til 120 måneder. Det er altså et lån, som er forholdsvist hurtigt ude af verden igen.

Om at låne hos LEASY Minilån

For at låne penge hos Leasy Minilån skal du være fyldt 21 år. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal desuden have en fast indtægt, som kan dokumenteres. Der bliver foretaget en kreditvurdering på dig, når du ansøger, som er med til at bestemme de forskellige krav og renter for lånet. Du underskriver med NemID.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)