TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Leasy Minilån - Er det billigst og bedst?

Et Minilån fra L’easy er et lille forbrugslån, som du kan bruge til det, du har lyst til. Du kan låne mellem 10.000 til 50.000 kr., og du får hurtigt svar på din ansøgning. Når du tager et Leasy Minilån kan du selv være med til at skræddersy din løsning, så den passer til dig og din personlige økonomi.

Leasy har hovedkontor i Odense, hvor der sidder en masse dygtige medarbejdere klar til at give dig service, hjælp og rådgivning.

Hvem er Leasy?

Leasy er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1985. I starten havde virksomheden udelukkende fokus på at sælge og udleje produkter til de danske forbrugere, hvor det primære fokus lå på teknikprodukter som eksempelvis hårde hvidevarer, fjernsyn og andre digitale enheder. Sidenhen har Leasy udvidet deres forretning til også tilbyde forbrugslån til privatkunder. Leasy har mere end 30 års erfaring, og derfor er de eksperter i at give den bedst tænkelige service og rådgivning.

Hos Leasy er det et vigtigt kriterium, at det skal være nemt og hurtigt at låne penge. Derfor tager det ikke mere end få minutter at udfylde en låneansøgning, og du får svar på din ansøgning indenfor ganske kort tid. Desuden blander Leasy sig ikke i, hvad du ønsker at bruge dit lån til, så du behøver ikke at stille nogen sikkerhed for lånet. Hvis dit lån bliver godkendt, kan du få udbetalt pengene til din konto meget kort tid efter, at du startede ansøgningsprocessen. Hos Leasy er det nemt at sende en uforpligtende låneansøgning, for du er ikke forpligtet til at godkende det lånetilbud, du får tilsendt. Det er først, når du underskriver en eventuel låneaftale med dit NemID, at du accepterer og godkender dit lån. Hos Leasy er det også en fordel, at du selv kan være med til at bestemme betingelserne for dit lån. Du kan blandt andet selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån og deraf også, hvor høj en månedlig ydelse du ønsker på dit lån. Dermed kan du med et lån hos Leasy selv være med til at tilpasse dit lån, således lånet passer bedst til dig og din personlige økonomi.

Hvilke lånekrav er der ved Leasy?

Når du ønsker at låne penge hos Leasy, er der nogle ganske få lånekrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at låne penge. Disse lånekrav indbefatter blandt andet, at du skal være minimum 21 år, du skal kunne dokumentere din indtægt, og så må du ikke være registreret i RKI. Når du er fyldt 21 år, vil du blive betragtet som værende mere ansvarsfuld i forhold til din økonomi, og du skal kunne dokumentere din indtægt, således Leasy kan være sikker på, at du har råd til at tilbagebetale dit lån. Desuden er det vigtigt, at du ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor Registret, for hvis du er registreret i RKI, vil du blive betragtet som en dårlig betaler, der ikke er ansvarsfuld nok til at tilbagebetale de penge, du skylder. Når du sender din låneansøgning afsted, vil Leasy kontrollere, at du opfylder de simple lånekrav, og så vil de foretage en kreditvurdering af dig, som er med til at afgøre lånebeløbet og renten for lånet.

Hvilke lånebeløb og lånetyper tilbyder Leasy?

Hos Leasy kan du kun optage forbrugslån, og du har mulighed for at optage et kontantlån eller et minilån. Med et kontantlån fra Leasy kan du låne fra 10.000 kr. og op til 150.000 kr., mens du med et minilån fra Leasy kan låne fra fra 10.000 kr. og op til 50.000 kr. Fælles for begge typer lån er altså, at lånebeløbet skal være på mindst 10.000 kr. Uanset om du ønsker at optage et kontantlån eller et minilån, så vil du få et lån med en variabel rente, som ligger på 9,90-19,56%. Den variable rente for lige netop dit lån bliver fastsat, når Leasy foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi. Når du ønsker at låne penge hos Leasy, kan du også selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, og du kan selv justere den ønskede løbetid, således det passer bedst til din økonomiske situation, og så du har råd til at betale den månedlige ydelse, som dit lån kræver. Hos Leasy har du mellem 24 og 120 måneder til at indfri dit lån, så du kan selv være med til at bestemme, hvor mange penge du ønsker at betale af på lånet hver måned. Hvis du har et højt lånebeløb og en kort løbetid, vil din månedlig ydelse være høj, hvorimod din månedlig ydelse vil være lavere, hvis du har en længere løbetid og et lavere lånebeløb. Det er dog altid bedst at komme af med sin gæld så hurtigt som muligt. 

Så let er det at låne hos Leasy Minilån

Står du i en situation, hvor du har brug for ekstra penge så hurtigt som muligt? Her kan et Leasy minilån være behjælpeligt. Med Leasy minilån kan du få hurtigt svar på din ansøgning om at låne penge og herved finde ud af, om dit lån skal være et Leasy minilån. Til enhver tid uden omkostninger kan du søge om at låne et beløb på alt mellem 10.000 og 50.000 kr, så du kan se, hvad et Leasy minilån kan tilbyde dig af forskellige muligheder. Da du kan regne med at få svar hurtigt efter din ansøgning om lånet, giver det dig en god mulighed for at låne penge når det brænder på, og når du har brug for ekstra penge hurtigst muligt. Et Leasy minilån kan uden ekstra omkostninger indfries til enhver, så hvis blot du er fyldt 21 år, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning om et lån hos Leasy minilån afsted. Når du skal ansøge om dit næste lån, skal du blot bruge dit nemid, og maksimumbeløbet på 50.000 kr. kan indfries til enhver tid, efter at din ansøgning er gået igennem, og du bruger pengene helt som du vil. Nemmere bliver det ikke at tage et lån. 

Leasy minilån giver dig overblik

Hos Leasy minilån kan du let og enkelt få et godt overblik over hvilket samlet beløb der skal betales tilbage for lånet. Beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr, så du får altså på den måde et grundigt overblik over, hvor meget lånet kommer til at koste i alt, når pengene er betalt tilbage. De angivne beregninger er baseret på udgifterne, som du kommer til at betale for det hele. Det gør hele processen for lånet langt mere overskuelig at begive sig ud i for dig som låner, end de fleste forbinder det at låne penge med. Du kan tilmed selv være med til at bestemme, hvordan din tilbagebetaling af Leasy minilånet skal komme til at forløbe. Du kan nemlig vælge enten at betale tilbage i løbet 24 til 120 måneder. Desuden har du mulighed for betaling via homebanking. Leasy minilånet giver dig altså mulighed for i høj grad at låne penge gennem en proces, som du selv har muligheden for at være inde over. Den mulighed oplever rigtig mange lånere at være glade for. Så kan den enkelte, der vil låne penge, nemlig planlægge sin tilbagebetaling ud fra egen indkomst.

Om at låne hos LEASY Minilån

For at låne penge hos Leasy Minilån skal du være fyldt 21 år. Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Du skal desuden have en fast indtægt, som kan dokumenteres. Der bliver foretaget en kreditvurdering på dig, når du ansøger, som er med til at bestemme de forskellige krav og renter for lånet. Du underskriver med NemID.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)