Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Lånebanken - Er det billigst og bedst?

Hos Lånebanken kan du låne op til 50.000 kr. uden at stille sikkerhed. Du kan ansøge med det samme, og du får hurtigt svar. Lånebanken er en del af Spar Nord Bank A/S og har hovedkontor i Skive.

Produkter

Hos Lånebanken kan du låne fra 5.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Du kan vælge en løbetid fra 12 måneder og helt op til 60 måneder, når du ansøger om et lån. Hos Lånebanken kna du nemt og hurtigt ansøge online - du kan underskrive med NemID og får udbetalt pengene på din NemKonto. Lånebanken er en del af Sparxpres, som er en del af Spar Nord Bank A/S, og derfor er virksomheden under tilsyn af Finanstilsynet.

Om at låne penge hos Lånebanken

Når du skal låne penge hos Lånebanken er der nogle få krav, du skal leve op til. Du skal være mindst 18 år gammel for at låne her. Du skal have en årlig indkomst på mindst 125.000 kr., og så må du ikke være registreret i Debitorregistret eller RKI. Der bliver lavet en kreditvurdering på dig, når du ansøger, så Lånebanken kan være sikker på, at du lever op til kravene.

Når din låneansøgning er godkendt bliver pengene overført til din NemKonto samme dag, som du underskriver låneaftalen. Du har dermed pengene til din disposition efter cirka 3 hverdage. Det er muligt at tilkøbe en økonomisikring hos Sparxpress, så du er sikret, hvis du mister din faste indtægt imens du betaler af på lånet.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser