TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Folkelånet - Er det billigst og bedst?

Folkelånet tilbyder dig en kredit på minimum 3.000 og maksimum 25.000 kroner. Det er et 100% online lån, så når du har adgang kan du altid gå ind og optaget et lån.

  1. Hjem
  2. Låneudbydere
  3. Folkelånet
Lånebeløb 10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling 3 - 3 år
Rente/år 12.5-12.5%
Oprettelsesgebyr 11 %
Alder 21 år
ÅOP 24,93 %
Pengene udbetales indenfor 1 dag Fleksibel afbetaling Op til 50.000 kr. med lav rente
Ansøg nu

Eksempel: Samlet kreditbeløb: 10.000 kr.Løbetid: 36 måneder Etabl.omk.1100 kr. Fast debitorrente: 12,5 % ÅOP: 24,93 % Max ÅOP: 24,93 % Månedlig ydelse: 384 kr. Samlede kredit omk.: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 13.836,07 kr.
Bedste alternativer

Er Folkelånet ikke hvad du søger? Tag et kig på et udvalg af vores andre låneudbydere nedenfor, eller gå tilbage til det samlede overblik over alle vores udbydere her

Lånebeløb
10.000 - 500.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 12 år
Rente/år
3,6 - 20,95 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 50.000 kr.Løbetid: 84 måneder Etabl.omk.1500 kr. Variabel debitorrente: 3,60 - 20,95 % ÅOP: 4,40 - 22,06 % Månedlig ydelse: 773 kr. Samlede kredit omk.: 9.178 - 50.000 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 59.178 - 100.000 kr.
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Tilbagebetaling
2 - 10 år
Rente/år
9,9 - 19,56 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 20.000 kr.Løbetid: 84 måneder kr. Variabel debitorrente: 9,9 - 19,56 % ÅOP: 12,66 - 22,92 % Månedlig ydelse: 353 – 454 kr. Samlede kredit omk.: 9.629 – 18.134 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 29.629 – 38.134 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. og baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger skal være min. 21 år, opfylde kriterier for samlet kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI.
Lånebeløb
5.000 - 400.000 kr.
Tilbagebetaling
1 - 15 år
Rente/år
4,99 - 18,99 %
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
Se flere lån

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubii

Anmeldelser

Folkelånet er dit online lån. Hos Folkelånet.dk kan du låne fra 3000 kr og op til 25.000 kr. og få pengene med det samme. Folkelånet er 100% danskejet og er en del af virksomheden Finans 247 ApS, som også ejer lånevirksomhederne KasseKreditten.dk og MiniFinans. Finans 247 ApS er registreret hos Finanstilsynet. Desuden er virksomheden medlem af Dansk Kredit Råd, hvilket er med til at sikre, at du som kunde får så sikker en låneaftale som muligt. 

Det er nemt og hurtigt at låne penge hos Folke lånet. Folkelånet tilbyder et dansk lån til personer med dansk CPR-nummer. For at kunne låne penge hos Folkelånet må du desuden ikke være registreret i RKI. 

Hos Folkelånet har du som låntager mulighed for at låne fra 3000 kr og helt op til 25.000 kr. Du ansøger helt enkelt online, og du kan vælge dit ønskede lånebeløb på forsiden af folke lånets hjemmeside. 

Folkelånet har en fremragende score på 4,5 ud af 5 stjerner på Trustpilot. 96% af Folkelånet Trustpilot anmeldelser er på enten 4 eller 5 stjerner. Dette viser altså bare endnu en gang, at Folkelånet er til at stole på og vil det aller bedste for alle deres kunder. 

Om at låne penge hos Folkelånet

Når du ansøger om at låne penge hos Folkelånet, foretager de en helt gratis kreditvurdering af dig. Dette gør de for at finde frem til den kredit, som passer helt perfekt til dig. Denne kreditvurdering hjælper også dig som kunde med at fravælge andre lån, som har høje renter og gebyrer, og du undgår dermed også at stå i en situation, hvor du har taget et lån, som er svært at betale tilbage. 

Folkelånet tager hånd om deres kunder, og de foretager den her kreditvurdering af dig som kunde, netop fordi det er vigtigt for dem, at du ikke låner flere penge end du er i stand til at betale tilbage. Mads Dahlerup, som er medstifter af Finans 247 har udtalt, at kunderne hos Folkelånet har den højeste prioritet, og det er vigtigt for dem, at der er gennemsigtighed i både virksomheden og låneprocessen. 

Hos Folkelånet mener de, at det er et stigende problem, at forbrugerne tager korte, små kreditter til uforudsete udgifter og derefter kommer til at stå i et uoverskueligt lån, som er svært at betale tilbage. Det ønsker de nemlig at ændre på, og blandt andet derfor foretager de en kreditvurdering af alle kunder inden de giver dem lov til at låne.

Der er en række krav, som du som låntager skal opfylde for at få lov til at låne penge her. For at låne penge hos Folkelånet Danmark skal du som sagt være dansk statsborger. Du skal altså have et dansk CPR-nummer samtidig med at du skal have en dansk adresse, som er registreret i det danske folkeregister. Det er også et krav, at du er fyldt 21 år før du tager et lån. Hos Folke Lånet mener de nemlig, at man er ansvarlig nok til at låne penge, når man er 21 år gammel. På det tidspunkt har man nemlig styret sin egen økonomi i 3 år - som udgangspunkt - og man bør derfor have en god forståelse for penge og økonomi generelt. 

Du kan låne penge hos Folkelånet hvad enten du er studerende eller i fast arbejde. Det har som sådan ingen betydning, om du er det ene eller det andet. Blot du “består” den kreditvurdering, som Folkelånet foretager på dig. 

Når du ansøger om et lån hos Folkelånet.dk kommer der ingen spørgsmål omkring, hvad du skal bruge penene til. Det er derfor ikke nødvendigt, at du kan forklare, om du har haft en uforudset udgift til eksempelvis noget, som er gået i stykker, om du vil bruge pengene på en ny bærbar computer eller om du bare gerne vil låne penge til  at tage på ferie eller lignende. Så længe du bliver godkendt i kreditvurdering til at låne penge, kan du bruge pengene på lige netop det, som du har lyst til. 

I og med, at der foretages en kreditvurdering af dig inden du får godkendt lånet, betyder det også, at du ikke kan låne penge hos Folke Lånet, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.. Hvis du er registreret i RKI, er der stor sandsynlighed for, at du ikke kan betale tilbage, og derfor tilbyder folke lånet.dk ikke noget lån trods RKI. 

I henhold til den lov, der blev vedtaget 1. maj 2017 er det et krav at alle de kunder, som ønsker at tage et forbrugslån skal kunne dokumentere deres indkomst. Derfor skal du som ansøger give samtykke til e skat, når du ansøger hos Folkelånet. 

Hvordan optager man et lån hos Folkelånet?

Låneprocessen hos Folkelånet er nærmest så nem som den kan blive. Du starter på hjemmesiden med at vælge dit ønskede lånebeløb - som kan være alt imellem 3000 kr og 25000 kr. Når du har indtastet dette, udfylder du resten af låneansøgningen. Dette kan også gøres online. Når Folkelån har modtaget din ansøgning går der ikke længe før det godkendes - såfremt du også består kreditvurderingen. Når lånet er godkendt, vil du få pengene udbetalt til din NemKonto. Pengene udbetales inden for få minutter. Du underskriver låneaftalen med NemID, og derfor er folkelånet altså et lån, som er 100 % sikkert, og samtidig super nemt og hurtigt. 

Når du optager et lån bruger du som sagt NemID til at underskrive samt at give adgang til e-skat. Dette gør også, at der ikke er andre, der kan tage lån i dit navn. NemID er nemlig 100 % sikkert, og det er kun dig, der kan bruge det og underskrive en låneaftale i dit eget navn. Med reglen om at man skal give adgang til e skat er det blevet endnu mere sikkert at tage et lån og dermed låne penge online.

Hvad koster det at låne penge hos Folkelånet?

Når du indtaster dit ønskede lånebeløb på hjemmesiden, kan du automatisk se, hvad du kommer til at betale i renter, gebyrer mm. på lånet. Du kan altså med det samme se din kommende månedlig ydelse. Løbetiden på et lån fra Folkelånet ligger fast på 12 måneder, og derfor kan du automatisk se lige præcis hvad du kommer til at betale i månedlige omkostninger for lånet. 

Hos folkelånet kan du låne penge uden at stille sikkerhed. Det vil altså sige, at du ikke behøver sørge for at stille nogle af dine personlige ejendele i sikkerhed for, at du kan betale lånet tilbage. Altså koster det dig ikke ekstra på denne måde. 

Vær opmærksom på, at det kan være dyrt at tage et lån, hvis du ikke kan betale tilbage rettidigt. Et misligholdt lån kan koste mange penge. Eksempelvis kommer der et rykkergebyr på 100 kr., hver gang du modtager en rykker, fordi du ikke har betalt tilbage på dit lån. Derudover kommer der naturligvis renter på misligholdt gæld, som du skal være opmærksom på. Så det kan altså godt betale sig at holde sig på måtten, når det kommer til at betale af på sin gæld.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)