Lån penge billigt online på Tjeklån
TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Ferratum - Er det billigst og bedst?

Ferratum Denmark ApS er en online lånevirksomhed, som tilbyder lån på op til 20.000 kr. Ferratum tilbyder et produkt, de kalder for Ferratum Kredit, hvor man kan få kredit på op til 20.000 kr., som man kan bruge på lige præcis det, man har lyst til.

Forretningsidé

Ferratum prioriterer kunderne først, fordi de ved, at kunderne har behov for at låne penge hurtigst muligt. Det er også derfor de har meget fokus på kundeservice - som har åbent alle hverdage 9-20 og 10-14 om lørdagen.

Produkter

Ferratum tilbyder kreditprodukter til privatpersoner. Det produkt, der tilbydes hedder Ferratum Kredit. Det kan variere i debitorrenter og vilkår alt efter hvem der låner og hvor meget der lånes. Med ferratum Kredit får man lav rente og fuld fleksibilitet. Man kan lån 20.000 kr. Hos Ferratum. Man kan også tage et minilån eller mikrolån, som de kalder det på 1500 kr., som er det mindste, man kan låne hos Ferratum.

Om at låne penge hos Ferratum

Med lånet Ferratum Kredit kan man låne fra 1500 og op til 20.000 kr. Man får en lav rente og der er intet oprettelsesgebyr. Hvis man kan betale hele lånet tilbage indenfor 30 dage er lånet gratis. Man ansøger om lån hos Ferratum via deres online låneformular. Man får hurtigt svar på låneansøgningen, og der får man også af vide, hvor meget man kan få lov til at låne. Derefter skal man bare godkende lånet med NemID. For at låne penge hos Ferratum skal man være mindst 23 år gammel - og myndig. Man skal desuden have et dansk CPR-nummer, og så må man ikke være registreret i RKI eller lignende. Man skal også have et mobilnummer og en e-mail adresse.

notifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser