TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Facit lån

Facit Lån er et helt nyt lån, som bringer et hav af fordele med sig. Facit lån er oprettet i samarbejde med Facit Bank, det er sikkert og nemt, og har en lang række fordele. 

Først og fremmest kombinerer lånet en lang løbetid på mellem 24 til 120 måneder med et højt lånebeløb på op til 200.000 kroner. Derudover har lånet en lav debitorrente på 9,90 % til 19,56 %. 


Du kan optage et Facit Lån til lige netop det, du drømmer om, samtidig med, at den lange løbetid, og lave debitorrente bibeholdes. Du får samtidig hurtigt svar på din ansøgning, og pengene bliver sat ind på din konto få dage efter, at lånet godkendes. 

Kan jeg ansøge om et Facit lån?
Ansøgningsprocessen er hurtig og simpel, og det hele foregår online. Men der er en række krav, du skal opfylde, før du kan ansøge om lånet. Først og fremmest kan du ikke optage et Facit Lån, hvis du er registreret i RKI. Derudover kræver lånet, at du skal: 

  • Være fyldt 21 år
  • Have fast bopæl i Danmark
  • Have en fast indtægt
  • Kunne bekræfte din identitet med NemID, som også bruges til at underskrive låneaftalen.

Opfylder du kravene skal du blot udfylde en online formular - få dage efter er pengene indsat på din konto, og du kan bruge dem på lige netop det, du har lyst til. 

Hvor meget kan jeg låne?
Med Facit Lån kan du låne mellem 10.000 og 200.000 kroner. Det præcise lånebeløb vurderes ud fra en kreditvurdering. Du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, og derfor kan de realisere både din rejsedrøm og møblering af din nye lejlighed. 


Du kan når som helst vælge at betale lånet ud, og derefter vil din binding til lånet, afbetaling og renter ophøre. 


Nemt og sikkert i samarbejde med Facit Bank
Facit Lån er oprettet i samarbejde med Facit Bank. Facit Bank ønsker, at lånet skal være både nemt og sikkert, og derfor være tilgængeligt for alle, der ønsker at låne penge til nye projekter. 


Facit Lån har altid åben for nye låneansøgninger, men har du brug for at kontakte Facit Banks kundeservice kan det gøres alle dage fra kl. 8:00-18:00. Du kan kontakte kundeservice på telefon 63113900 eller på mail facitbank@facitbank.dk.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)