TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån


Cashper - Er det bedst og billigst?

Cashper er en international online låneudbyder, der har kunder i store dele af Vesteruopa. Cashper er særligt kendt for stor kundetilfredshed, samt at være en låneudbyder, der fokuserer på gennemsigtighed i låneprocessen. I det følgende kan du læse mere om Cashper, og hvad de kan tilbyde. 

Lån op til 20.000 med hurtig udbetaling

Hos Cashper kan du låne mellem 2.000-20.000 kroner. Ligegyldigt hvilket lånebeløb, du vælger, vil du have pengene på din konto efter kort tid - oftest helt ned til en time efter, du er blevet godkendt. Når du ansøger om lånet, vil et valideringsværktøj godkende dig til lånet, hvilket blandt andet er grunden til at ansøgningsprocessen gåt så hurtigt. Når du er godkendt, skal du blot underskrive med NemID for at få pengene udbetalt til din konto. Du slipper således helt for besværligt papirarbejde. 

Løbetiden for Cashpers lån er kun på 3-6 måneder, og der er derfor ikke tale om lange, uoverskuelige løbetider, der får det til at føles som om lånet aldrig bliver betalt af. Er du interesseret i en meget lav månedlige ydelse, fordi det er muligt med en løbetid på flere år, er Cashper således ikke den rigtige låneudbyder for dig. 

Anmelderrost og prisvindende

Cashper er kendt for både at være en anmelderrost og prisvindende låneudbyder. På TrustPilot har de 4.5 stjerne, hvilket anses som en “fremragende” bedømmelse samlet set. Den er da også væsentligt højere end mange af deres konkurrenters. Kunderne har blandt andet fokus på den gode kundeservice, og at udbetalingen foregår meget nemt og hurtigt. Derudover har Cashper vundet flere kundetilfredsheds awards i Tyskland og ligger i top to som bedste mindre lån i Tyskland. 

Gennemsigtighed er vigtig

Generelt fokuserer Cashper meget på gennemsigtighed, og at der ikke er nogen skjulte gebyrer, når du optager lån hos dem. Den månedlige ydelse, som låneberegneren viser på deres hjemmeside, er det, du vil komme til at betale. Der er ikke pludselig en uforudset administrationsafgift eller lignende, der dukker op ud af det blå. Det er desværre ikke altid givet, at online låneudbydere er 100 % transparente med de gebyrer, der hører med til lånet, og dette er således en stor fordel ved at vælge Cashper. 

Kundeservice, der altid står klar til at hjælpe

Som nævnt få Cashper generelt ros for deres kundeservice. Det er muligt at få fat på deres support alle hverdage mellem 09:00-17:30, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med din låneaftale. Det er også muligt at skrive en e-mail, som besvares indenfor 24 timer. Det er altså nemt at kontakte Cashper, hvis der opstår problemer, hvilket skaber en tryghed for dig, der skal låne. 

Krav til ansøger

Kravene til at låne hos Cashper ligner dem, du finder hos mange andre udbydere. Du skal være over 18 år gammel for at stifte lån, og så må du ikke være registreret i RKI. Derudover skal du have dansk adresse og telefonnummer samt en dansk bankkonto. Slutteligt skal du i ansøgningen kunne fremvise et bevis på en nogenlunde stabil økonomi for at blive godkendt. 

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)