Sådan tjener vi penge
  1. Hjem
  2. Spørgsmål og svar
  3. Hvad koster det at låne 400.000?

Hvad koster det at låne 400.000?

Prisen for dit lån afhænger af, hvad du ønsker at låne penge til samt hvor meget du vil låne, hvilken rente du kan få samt hvor lang en løbetid du ønsker på lånet. Prisen for et lån på 400.000 kan altså variere rigtig meget på baggrund af disse faktorer.

Et lån på 400.000 kr er i den største størrelsesorden på lånemarkedet, og det er typisk denne størrelse man låner til køb af eksempelvis bil, hus eller sommerhus. Hvis du vil finde ud af hvad ydelsen på dit lån er kan du gøre brug af vores låneberegner. Låneberegneren på TjekLån kan nemlig vise dig meget konkret, hvad du skal betale i månedlige ydelser i løbet af dit lån. Den kan for eksempel vise, at et lån på 400.000 kr med en rente på 5 % og en løbetid på 8 år som udgangspunkt vil koste omkring 490.000 kr.


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)