Lån penge billigt online på Tjeklån

Vi er til for at hjælpe

Rigtig mange danskere får på et tidspunkt, i løbet af deres liv, brug for at optage et forbrugslån. Det er også en super nem løsning, hvis du har brug for penge her og nu. Det kan eksempelvis være til et nyt køkken, til en reparation af bilen eller noget helt tredje. Noget af det farlige ved at tage et forbrugslån er mangel på viden om emnet. Derfor tror vi på, hos Tjeklån, at tiden er kommet til større gennemsigtighed og et bedre overblik over markedet.

Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig. Vi ønsker at give dig præcise informationer, så det bliver nemt for dig at finde det lån, som passer bedst til dine behov - og naturligvis til den lavest mulige rente. Vi vil, på sigt, gerne være den førende onlineportal til at sammenligne forbrugslån.

VI bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke nødvendigvis hele markedet.

Hvem er Tjeklån?

Vi undersøger, optimerer og opdaterer hele tiden vores database, for at skabe overblik og sikre gennemsigtighed på markedet. På den måde skaber vi et optimalt overblik over de bedste lån på markedet. Det giver dig en fair sammenligning af de præcise forbrugslån, som du er interesseret i. Din brugeroplevelse er rigtig vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at levere de mest komplette sammenligninger. Derfor har vi også valgt at gøre vores sammenligningsside gratis, for dig, at benytte.

Vores passion er at hjælpe danskerne med at træffe velinformerede beslutninger. Det gør vi ved at give dig alle nødvendige informationer, så du kan træffe det rigtige valg i ro og mag.

Vores side giver dig mulighed for at indtaste dit ønskede lånebeløb og din alder. Derefter afsøger vi markedet for dig, og præsenterer de lån, som matcher dine specifikke søgekriterier. Du har mulighed for efterfølgende at klikke dig videre, og udfylde en låneansøgning hos den pågældende låneudbyder - nemt og enkelt.

Vi vil gerne gøre det nemt og overskueligt for dig at træffe et valg. Derfor tilbyder vi også spændende artikler på vores blog, en dybdegående gennemgang af de forskellige udbydere på markedet samt en forklaring på de vigtigste ting, som du bør kende til, inden du optager et lån. Således er vi dedikeret til at hjælpe dig med at spare tid og penge.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån. Vi tjener penge på at formidle låneansøgere til låneudbydere på markedet.

Teamet bag

Tjeklån er drevet og ejet af Admill. Admill er en mindre og hastigt voksende online iværksætter-virksomhed. Vi er bosiddende i hjertet af Aarhus, og i dag råder vi over 10 forskellige sammenligningssites. Flere af disse sites er faktisk blandt de mest besøgte i Danmark.

Vi tilbyder en lang række sammenligningstjenester indenfor flere produktomårder. Markederne, for de pågældende produktområder, bliver konstant overvåget af os her hos Admill, og dermed kan vi tilbyde ét samlet overblik over det væld af muligheder som eksisterer på markederne i dag.

Vi arbejder passioneret for at sikre dig de bedste sammenligninger på markedet, og derfor lancerer vi løbende nye tjenester. Vi vil nemlig sikre os, at vi giver dig de absolut bedste sammenligninger på markedet.

Helt konkret ejer Admill Aps:

  • Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet
  • Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet
  • Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser
  • Moremoney.dk - Giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån
  • Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser
  • Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement
  • Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån
MARK ANDERSEN
MARK ANDERSEN
Direktør
KENNETH ANDERSEN
KENNETH ANDERSEN
Partner
CHRISTOFFER HUBERTZ
CHRISTOFFER HUBERTZ
Partner

Hold kontakten

Admill ApS
Klostergade 56C
8000 Aarhus C
Tlf.: 69663800
Mail: info@admill.dk
CVR: 39423367

csr-maerket logo

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten finans nordjyske soendagsavisen jubiinotifyImg
logo

Indtast din e-mail og modtag andre billige lånetilbud fra os:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser