TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Om os (TjekLån)

Rigtig mange danskere får på et eller andet tidspunkt i løbet af deres liv brug for at optage et forbrugslån. Et forbrugslån er en super nem løsning, hvis du har brug for penge her og nu. Det kunne for eksempel være, at du har brug for at låne penge til et nyt køkken, til reparation af bilen eller noget helt tredje. Dog er det de færreste, der har den nødvendige viden om emnet forbrugslån. Derfor tror vi, hos TjekLån, på, at tiden er kommet til, at der skal være større gennemsigtighed og overblik over markedet af forbrugslån og online lån i Danmark.

TjekLån vil gøre det så nemt som muligt for dig at finde netop det lån, der passer til dig. Vi vil give dig præcise informationer om dine muligheder, så det bliver nemt for dig at finde det lån, der passer bedst til dine behov - og naturligvis til den lavest mulige rente. Dette gør vi, fordi det er en del af vores mission og vision.

TjekLåns mission
Vi vil matche forbrugerne med de bedste udbydere af online forbrugslån, skabe gennemsigtighed på lånemarkedet og sørge for, at forbrugerne kan få et overblik over deres lånemuligheder.

TjekLåns vision
Vi ønsker på sigt at blive den førende onlineportal til sammenligning af forbrugslån.

Vi undersøger, optimerer og opdaterer konstant vores database for at skabe overblik for forbrugerne og sikre gennemsigtighed på hele markedet, hvad enten det gælder forbrugslån, kviklån, samlelån eller noget helt fjerde. Vi har nemlig samlet flere forskellige lånetyper, så du altid har mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til dig. Det gør vi for at give dig en fair sammenligning af alle de lån, der kunne være relevante for dig, og som du er interesseret i.

Din brugeroplevelse er meget vigtig for os, og vi bestræber os altid på at levere de mest komplette sammenligninger og det bedste overblik over lånemarkedet. Derfor har vi også valgt at gøre vores sammenligningsside gratis for dig at benytte.

Hvem er TjekLån?

TjekLån ejes og drives af virksomheden Admill ApS, som har hovedkontor i Aarhus C. Vores mission er at levere sammenligningstjenester, som kan matche forbrugerne med de bedste og mest relevante udbydere af den service eller det produkt, forbrugeren er på jagt efter.

Admill står bag en række af Danmarks største og mest veletablerede sammenligningstjenester:

TjekLån er reklamefinansieret

VI bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for forbrugslån i Danmark.

TjekLån modtager penge for at formidle kunder til låneudbyderne. De lån som vises på siden er derfor reklamefinansierede.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån.

TjekLåns samarbejdspartnere

TjekLån samarbejder med en række af de bedste online banker i Danmark, men udover det samarbejder vi også med flere af de førende affiliate netværk på markedet.

Adservice

AdService er Nordens førende affiliate-netværk. Vores samarbejde med AdService er med til at skabe forbindelser mellem os hos TjekLån og nogle af de største, bedste og mest attraktive online banker, der er på markedet. Dette samarbejde er med til at give os muligheden for at kunne tilbyde forbrugerne en omfattende oversigt over mulighederne på lånemarkedet.

Digital Advisor

Digital Advisor hjælper hver dag både små og store, danske virksomheder med at få det bedst mulige udbytte af online markedsføring. Digital Advisor hjælper TjekLån med at få nye kunder og samtidigt give den bedst mulige service til de kunder og besøgende, vi har i forvejen.

AdTraction

AdTraction står for resultatorienteret og pålidelig affiliate marketing. Sammen med AdTraction arbejder vi på at få skabt et stort og bredt netværk af samarbejder med de bedste låneudbydere på markedet. De hjælper os med at holde vores database up to date, så vi kan sikre forbrugerne den gennemsigtighed, vi har lovet.

Anmeldelser af TjekLån

TjekLån har i skrivende stund opnået en score på 4,5 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vi er utroligt stolte af. Her kan du se et udpluk af de mange positive anmeldelser, vi har fået med på vejen.

“Tilfreds bruger. Portalen virker perfekt. Ikke for mange mails, ikke for få, helt igennem professionelt drevet.”
- Erik Bonde

“Super god service, nemt og overskueligt med masser af muligheder.”
- Jakob

“De har altid gode tilbud, der passer til folks behov.”
- Helene Pedersen

“Rigtig mange gode valgmuligheder og fin behandling.”
- Lillian Frydkjær

Vores team

MARK ANDERSEN - Direktør
MARK ANDERSEN

Mark Andersen er direktør og grundlægger af Admill Aps, som står bag TjekLån.dk samt en lang række af andre sammenligningstjenester. Mark har mere end 15 års erfaring med salg, økonomi og digital marketing hos flere af landets største virksomheder, blandt andet Jyllands-Posten og TV3.

Mark grundlagde Admill ApS i 2017, og siden da er virksomheden vokset til at råde over mere end 20 forskellige sammenligningstjenester i flere forskellige brancher. Mange af siderne er i dag blandt de førende i deres felt. Især sammenligning af lån er én af Marks - og Admills - spidskompetencer.

Læs Mark Andersens fulde biografi lige her.

KENNETH ANDERSEN - Partner KENNETH ANDERSEN
CHRISTOFFER HUBERTZ - Partner
CHRISTOFFER HUBERTZ

Hold kontakten

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
Denmark
CVR: 39423367

Kontakt os direkte på
Mail: info@admill.dk
Tlf: +45 44 11 07 43

Kilder til yderligere information om penge

Hvis du gerne vil læse yderligere om penge og økonomiske forhold kan vi anbefale dig at læse mere på disse sider:

Finanstilsynet

Nationalbanken

Den Europæiske Centralbank
Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)