Sådan tjener vi penge

Om Tjeklån

Tjeklån er en af Danmarks største sammenligningssider indenfor forbrugslån, hvor vi forsøger at give danskerne det bedste overblik over lånemulighederne på det online lånemarked.

Tjeklån er ejet og drevet af Admill Aps, som har hovedsæde i Aarhus. Admill driver flere sammenligningssider, som hver især er nogle af de største indenfor sammenligning af internet, bredbånd, a-kasser og priser på el aftaler.

Vi undersøger, optimere og opdatere hele tiden vores database, for at skabe det bedste overblik over mulighederne for lån.

Brugeroplevelsen er første prioritet

Hos Tjeklån bestræber vi os på, at skabe den nemmeste og mest brugervenlige løsning til de personer, som gerne vil optage et online lån, uanset om det er til bilen eller til en ferie.

Hos Tjeklån samarbejder vi med flere store online banker, som hver især tilbyder forbrugerne lån, bankerne er udvalgt nøje og er under regulering fra finanstilsynet, hvilket sikre låntager at lånet ikke løber løbsk med renter og gebyrer.

Din brugeroplevelse er meget vigtig for os, og vi bestræber os altid på at levere de mest komplette sammenligninger og det bedste overblik over lånemarkedet. Derfor har vi også valgt at gøre vores sammenligningsside gratis for dig at benytte.

Illustration 1.svg

Tjeklåns mission og vision

mission
Mission

Vores mission er, at være danskernes foretrukne onlineportal, til sammenligning af forbrugslån.

vision
Vision

Vores vision er, at hjælpe forbrugeren med at finde de bedste udbydere af online forbrugslån, ved at skabe gennemsigtighed lånemarkedet samt skabe et nemt og brugervenligt overblik over mulighederne for lån.

Hos TjekLån har vi den opfattelse, at det skal være nemt at få penge til et ønsket behov, for 
alle skal have råd til at kunne opnå deres drømme. 
Vi tror på, at vi kan hjælpe forbrugeren til at finde det rigtige lån, ved at skabe større gennemsigtighed på lånemarkedet.

Vi undersøger, optimerer og opdaterer konstant vores database for at skabe overblik for forbrugerne og sikre gennemsigtighed på hele markedet, hvad enten det gælder forbrugslån, kviklån, samlelån eller noget helt fjerde. Vi har nemlig samlet flere forskellige lånetyper, så du altid har mulighed for at finde den løsning, der passer bedst til dig. Det gør vi for at give dig en fair sammenligning af alle de lån, der kunne være relevante for dig, og som du er interesseret i.

Tjeklån Facebook 

Tjeklån Youtube 

Admill LinkedIn 

Tjeklån Trustpilot

Tjeklåns historie

Tjeklån blev stiftet tilbage i 2017 af Mark Andersen, Kenneth Andersen og Christoffer Hubertz, Mark er i dag adm. direktør og står for den daglige drift i Admill og herunder Tjeklån. 

Tjeklån har lige siden begyndelsen, samarbejdet med store online banker og sørget for,at forbrugeren nemt og gnidningsfrit kan navigere på lånemarkedet, som om noget er en jungle at finde rundt i. 

I dag arbejder mere end 10 medarbejdere kontinuerligt på, at opdatere og forbedre TjekLån, så forbrugeren altid vil få det mest opdaterede overblik, uden forbehold.

Tjeklån har gennem tiden udviklet sig fra at være en lille webside med relativt få typer lån, guides og information, til at være en af de førende websider til at få økonomisk viden, især når intentionen er at få mere information omhandlende lån, renter og udbydere af lån.

Tjeklån anmeldelser

TjekLån har i skrivende stund opnået en score på 4,1 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vi er utroligt stolte af og vi bruger alt kritik til at forbedre vores service, så vi er altid glade for en anmeldelse, uanset om du vil rose eller give os konstruktiv kritik.
Her kan du se et udpluk af de mange positive anmeldelser, vi har fået med på vejen. 

Anmeldt 4.1/5 ud af 325 kunde anmeldelser. Se alle anmeldelserne på TrustPilot.

5/ 5

Byens bedste overblik

Hvis man vil låne penge, så er det det bedste overblik man kan få her.

5/ 5

Det er noget af det behageligste jeg…

Det er noget af det behageligste jeg har prøvet hidtil Super hjælpsom og forstående hvorfor man lige er nødt til at supplere lidt grundet indtrufne omstændigheder

Tjeklåns team

Mark Andersen 
linkedin

CEO og Co-founder

Mail: Mark@tjeklaan.dk 
Telefon: +45 44 11 07 43

Om Mark

“Jeg er overordnet ansvarlig på Admill forretningen. Jeg elsker at skabe resultater og understøtte medarbejderne i deres udvikling” 

Mark har siden 2017 stået i spidsen for Tjeklån.dk, der siden 2017 er vokset til at blive et af Danmarks førende sammenligningssider for lån med over 250.000 brugere i 2020. Marks mål med hjemmesiden var at give forbrugerne en enkel og hurtig måde at sammenligne deres muligheder på og finde frem til de billigste lån på markedet.

Mark har mange års erfaring i arbejdslivet og har siden siden 2003 haft en række forskellige stillinger inden for salg, key account management, digital marketing og affiliate marketing hos flere af landets største virksomheder, herunder Adservice A/S, TV3, eBay og Jyllands-Posten.

KasperOttosenlinkedin

Kasper er ansvarlig for SEO på TjekLån og andre af Admills sammenligningstjenester. Han står orverodnet for at sikre at Tjeklån er synlig for brugerne når de har brug for os. Derudover arbejder han meget med konceptudvikling, så brugerne får en god oplevelse når de besøger Tjeklån.
Mail: Kasper@tjeklaan.dk 
Telefon: +45 44 11 07 43

Joakim Rørup linkedin

Joakim er ansvarlig for betalt annoncering gennem sociale medier på TjekLån, og sørger for at Tjeklån eksponeres for brugere som kunne have interesse i at benytte Tjeklåns sammenligning af lån. Joakim er desuden også ansvarlig for Tjeklåns nyhedsbrev.
Mail: Joakim@tjeklaan.dk
Telefon: +45 44 11 07 43

Anders Lange linkedin

Anders er Google Ads specialist og står derfor for alle Google ads kampagner. Derudover er Anders forhandler og sikre et godt samarbejde med udbyderne. 
Mail: Anders@tjeklaan.dk
Telefon: +45 44 11 07 43

Kenneth Andersen linkedin

Bestyrelsesmedlem
Mail: Kenneth@tjeklaan.dk
Telefon: +45 44 11 07 43

Christoffer Hubertzlinkedin

Bestyrelsesmedlem
Mail: Christoffer@tjeklaan.dk
Telefon: +45 44 11 07 43

Tjeklån har flere forfattere som skriver indholdet på siden. For at se hvem der skriver indholdet, kan du gå til forfattersiden.

Vil du ringe til os?

Blot giv os et kald mellem 9-16 alle hverdage, undtagen helligdage.

Telefon: +45 44 11 07 43 

Hvordan tjener vi penge?

VI bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor forbrugslån. Vi har valgt at håndplukke et udvalg af forbrugslån, så vores sammenligning afspejler derfor ikke det samlede marked for forbrugslån i Danmark.

Tjeklån bestræber sig på at gøre lånemarkedet mere transparent overfor forbrugeren. Vi dækker et bred felt af låneudbydere og holde brugeren ajour med det nyeste data. Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser indenfor internet. Tjeklån tilbyder ikke selv lån og er kun en sammenligningsside til at hjælpe forbrugeren med at træffe det rigtige valg.

Hos TjekLån samarbejder vi med udbyderne af online lån i Danmark, hvor vi tjener provision for at videreformidle kunder til udbydere af lån. Dette foregår igennem affiliate marketing, hvor Tjeklån sammenligner lån for brugeren, sådan at de nemmere kan navigere på lånemarkedet og dermed spare penge, samtidigt med at Tjeklån hjælper udbyderne med at drive mulige kunder  
Når du som kunde klikker på en udbydere, registreres det, at du er kommet igennem vores side og vi modtager et mindre beløb for denne henvisning.

Vi er udelukkende en sammenligningsside, og udbyder derfor ikke selv lån.

Illustration 2.svg

TjekLåns samarbejdspartnere

På TjekLån forsøger vi at partnere op med alle udbydere af online lån der findes i Danmark. Udbuddet varierer ofte, men der er generelt et bredt udvalg af udbydere med forskellige rentesatser, krav til lånetager og omkostninger. Du kan herunder se et udpluk over udbydere vi har samarbejde med:

For at læse mere om vores samarbejdspartnere kan du klikke her

Affiliate partnere information

Adservice

AdService er Nordens førende affiliate-netværk. Vores samarbejde med AdService er med til at skabe forbindelser mellem os hos TjekLån og nogle af de største, bedste og mest attraktive online banker, der er på markedet. Dette samarbejde er med til at give os muligheden for at kunne tilbyde forbrugerne en omfattende oversigt over mulighederne på lånemarkedet.

Digital Advisor

Digital Advisor hjælper hver dag både små og store, danske virksomheder med at få det bedst mulige udbytte af online markedsføring. Digital Advisor hjælper TjekLån med at få nye kunder og samtidigt give den bedst mulige service til de kunder og besøgende, vi har i forvejen.

AdTraction

AdTraction står for resultatorienteret og pålidelig affiliate marketing. Sammen med AdTraction arbejder vi på at få skabt et stort og bredt netværk af samarbejder med de bedste låneudbydere på markedet. De hjælper os med at holde vores database up to date, så vi kan sikre forbrugerne den gennemsigtighed, vi har lovet.

Tjeklån ejes af Admill

TjekLån ejes og drives af virksomheden Admill ApS, som har hovedkontor i Aarhus C. 
Admill ApS blev grundlagt den 1. April 2018 af Mark Andersen, Kenneth Andersen og Christoffer Hübertz Christensen. Vores mission er at levere sammenligningstjenester, som kan matche forbrugerne med de bedste og mest relevante udbydere af den service eller det produkt, forbrugeren er på jagt efter.

TjekLån har i skrivende stund opnået en score på 4,5 ud af 5 mulige stjerner, hvilket vi er utroligt stolte af. Her kan du se et udpluk af de mange positive anmeldelser, vi har fået med på vejen.

Admill projekter

Admill Aps tilbyder ikke kun låne sammenligning, men også mange andre services som du kan finde i listen herunder:

Tjek-laan.dk - giver forbrugerne overblik over lånemarkedet

Tjekbredbaand.dk - hjælper dig med at spare penge på dit internet

Findmaaltidskasse.dk - Få inspiration til din næste måltidskasse og sammenlign priser

Moremoney.dk - Giver dig én samlet oversigt over de billigste forbrugslån

Tjekakasse.dk - Få et samlet overblik over priser og betingelser ved de forskellige a-kasser

Mobilabo.dk - Find det billigste mobilabonnement

Elberegner.dk - Find den billigste elaftale, og undgå

Pengepartner.dk - Få overblik over markedets billigste kviklån

Find-gaven.dk - Hundredevis af gaveidéer og masser af inspiration til køb af gave

Clarafinans.dk - Find et online lån til som passer til dit låneformål

Dine-penge.dk - Sammenlign priser på forbrugslån

Skiftforsikring.dk - Spar mange penge på at skifte forsikringsselskab

Find-internet.dk - Se hvem der leverer internet på netop din adresse

Tjeklån data sikkerhed

www.tjek-laan.dk, er ejet og administreret af Admill ApS. Tjeklån er en sammenlignings hjemmeside for lån og tilbyder derfor ikke økonomisk hjælp eller ydelser selv. Tjeklån tjener på penge på affiliate marketing i samarbejde med vores partnere på lånemarkedet i Danmark. Tjeklån kan derfor ikke være ansvarlig for priser og renter som er vist på siden, da dette blot er vejledende.

Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os ved Tjeklån. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, er du velkommen til kontakte os. 

Du kan læse hele vores privatlivspolitik her.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Cookiedeklaration

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Klik her for at læse mere om vores cookiepolitik.

Det er muligt at fravælge at indgå i en række af forskellige annoncenetværk. Find oplysninger og listen her.

Søger du mere information om privatlivspolitik, vilkår, cookies og/eller dine rettigheder kan du besøge Admill.dk

Kontakt os

Admill ApS
Vestergade 48H
8000 Aarhus C
info@admill.dk
+45 44 11 07 43
CVR: 39423367

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik