TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Nye lån 2020

Trenden er billigere og bedre - Se de nyeste lån her og find dit næste lån allerede i dag

LÆS MERE OM AT TAGE ET LÅN HER PÅ SIDEN

NYE LÅN PÅ VEJ I 2020 - TRENDEN ER BILLIGERE OG BEDRE

Danmarks marked for online lån har det rigtig godt, der kommer hele tiden nye lån i Danmark og nye lånemuligheder. Den hårde konkurrence om kunderne betyder at mange låneudbydere har måtte sænke priserne og presse renter, gebyrer og omkostninger helt i bund. Hvis du skal ud og låne penge i 2020, er du altså ganske godt stillet. Der er tilkommet ikke bare et nyt lånefirma i Danmark, men op til flere. Derfor har TjekLån valgt at samle alle de spændende nye lån og kviklån i Danmark, der er kommet til i 2020 på en dedikeret side for nye lån nettet.

De nyeste lån 2020

Vi har her på TjekLån samlet en oversigt over nye lån i 2020, fordi vi ved, at mange har interesse i at se de aller nyeste lån. Trenden på lån ændrer sig hele tiden, så derfor er det også smart at holde sig opdateret med hensyn til de nye lån i Danmark.
 

Hvilket lån skal man vælge i 2020?

Det er svært at sige, hvilket lån man bør vælge i 2020. Det er nemlig svært at sige, at én type lån er bedre end en anden. Den bedste lånetype, for dit vedkommende, afhænger af din specifikke økonomiske situation. 

 Spørgsmål og svar 

✔️Hvordan finder jeg de nyeste lån?

Du kan finde alle de nye og attraktive lån på markedet ved at klikke her

✔️Hvor ofte kommer der nye lån på markdet?

Låne markedet i Danmark er kendetegnet ved, at der ofte kommer nye lån. Der går typisk mellem 1-3 måneder mellem hvert nye lån.

✔️Hvem kan optage de nye lån?

Følgende kriterier skal være opfyldte:

- Minimumsalder 18 år

- Fast bopæl i Danmark

- Du må ikke være registreret i RKI

- Du skal have en fast indtægt 

AFDRAGSFRI PERIODER OG NYE LÅN I DANMARK

Hvis du er på udkig efter nye quicklån 2020 eller nye sms lån 2020, så kan et lån med en afdragsfri periode måske også være interessant. Det er vigtigt at forstå, at med et afdragsfrit lån, så udskyder man blot tilbagebetalinger, dermed er det vigtigt, at du har pengene klar når det rentefri lån udløber. Oftest kan selv vælge, hvor mange afdragsfrie måneder, du har behov for. Der er også forskel på, om det enkelte lån tilbydes med fast eller variabel rente. Med fast rente er du sikker på, at ydelsen ikke stiger undervejs i tilbagebetalingsperioden. Omvendt betaler man ofte en merpris for den sikkerhed der ligger i en fast rente i hele lånets løbetid og den samlede tilbagebetaling vil i mange tilfælde være lidt højere.

Selv om du ikke er ny låner hos en bestemt udbyder, så vil du alligevel opleve styrkede vilkår i 2020. Flere udbydere har bl.a. introduceret rentefri- og afdragsfri perioder på helt op til 90 dage! Og for alle gælder det, at der ikke er nogen krav om sikkerhed for lånet. Denne type lån er bl.a. for personer i akut pengenød, der er sikre på, at deres økonomiske lavvande bare er midlertidig og snart vil ende. Det kunne eksempelvis være en studerende der ved at vedkommende efter endt uddannelse vil komme til at tjene penge og få vendt sin økonomiske situation. Derfor er det også en fordel for kunden, at langt de fleste lån kan indfries til enhver tid.

 

 

 
 

GRATIS LÅN

En tendens man især ser i 2020 er flere gratis lån. For et nyt lånefirma i Danmark er dette en udbredt strategi. Disse omkostningsfrie lån tilbydes derfor oftest af nye udbydere, der vil erobre markedet ved at tilbyde første lån helt uden omkostninger, uden renter og med gratis oprettelse. Dvs. du kan reelt låne gratis, hvis du vel at mærke betaler rettidigt tilbage. Beløbet er ofte et mindre beløb, der skal tilbagebetales med en kortere frist. Det kan siges at være en god handel for begge parter. Gennem traditionelle kanaler kan man opleve nye lån på vej i langt tid, men med nye lån nettet kan udbyder få mulighed for at vise hvilken service de kan levere og hvor hurtigt låntager kan få hjælp til en problematisk situation.

Hvad betyder gratis lån?

Et gratis lån betyder selvfølgelig ikke, at man får "gratis penge". Et gratis lån betyder bare, at man ikke skal betale renter på sit lån. Ofte fungerer det på den måde, at man låner et mindre beløb med en kort løbetid (typisk en måned eller mindre) og skal betale beløbet tilbage inden for denne løbetid. Hvis man gør det, er lånet gratis, hvilket betyder, at man ikke skal betale renter på lånet.
 
 

Er nye lån bedre?

De nye lån på markedet er ofte bedre og billigere end de "gamle" lån. Det er de fordi der er en del konkurrence på markedet, og låneudbyderne derfor har meget fokus på at holde renter, gebyrer og andre omkostninger nede, således at de får flest mulige kunder.         

 

 

TL (56).jpg

ÅRSAGER TIL AT FINDE NYE LÅN PÅ NETTET

Med et traditionelt banklån vil du skulle booke en tid i en bankfilial, mødes med en bankmand og forklare til hvilket formål du skal bruge et lån. Baseret på dine oplysninger vil banken foretage et grundigt kredittjek og vurdere risikoen forbundet med at udlåne til dig. Altså deres chance for at få pengene igen. Et traditionelt banklån er altså en lang og besværlig proces. Derfor er det ikke overraskende at markedet for online lån har fået stor popularitet de seneste år. Med et online lån sikres du lynhurtig behandlingstid, hurtig udbetaling og bliver generelt mødt af ganske få krav. Du slipper også for at forklare formålet med dit lån og du skal ikke stille sikkerhed for lånet hverken i form af hus eller bil. Denne form for lån uden sikkerhed oplever pt. en stor popularitet. Det kan især vise sig en nem løsning, hvis der opstår en uforudset udgift ganske pludseligt, det kunne f.eks. være at bilen går i stykker sidst på måneden eller du får en tandskade der kræver omgående behandling.

 

 

Skal jeg vælge et nyt lån?

Du skal vælge et nyt lån, hvis du gerne vil have et billigt lån. Det er dog billigst, hvis du kun har brug for at låne et mindre beløb over en kortere periode. Du kan være heldig at få et nyt gratis lån, hvis du kun skal låne et par tusinde og kan betale tilbage inden for kort tid.

 

HVILKE KRAV SKAL DU OPFYLDE?

Der eksisterer nogle ganske få krav ifm. en individuel kreditvurdering, som du skal opfylde for at komme i betragtning til et online lån:

  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal være i stand til at bekræfte din identitet med NemID dvs. underskrive med NemID

  • En fast indtægt og sund økonomi er en fordel

  • Du må ikke være registreret i RKI

For at kunne tage et online lån skal du være fyldt 18 år. Det skyldes at du ikke kan underskrive en juridisk bindende kontrakt før du er myndig. Af hensyn til en lavere og ofte mere ustabil indkomst, vil der være et mindre udvalg af låneudbydere at vælge mellem for unge mellem 18-25 år. Dette har TjekLån taget højde for ved at udvikle en unik alders-filtrering, der kun viser tilgængelige lånemuligheder ud fra brugerens alder. Da låneansøgning og underskrift af efterfølgende lånetilbud foregår online, er det et krav, at du kan bekræfte din identitet med NemID. På den måde kan der ikke snydes med lånet og andre vil ikke kunne optage lån i dit navn.

Nem ID sikrer også en hurtig og smidig godkendelsesproces, så du kan få hurtig svar. Når du sender en låneansøgningen videregives dine oplysninger til udbyderen, som vil foretage en vurdering af din økonomi. Har du en fast og stabil indtægtskilde vurderes dette positivt som en øger chance for at betale lånet tilbage. Jo sundere økonomi, jo bedre lånepriser vil du blive tilbudt. Disse beregninger er baseret på din indtægt og dine løbende udgifter.

 

TL (123).jpg

 

 

Hvornår kan det betale sig at lægge lån om?

Det er værd at overveje at lægge dit lån om, hvis du kan se en økonomisk fordel i det. Omvendt kan du også overveje at lægge dit lån om, hvis din økonomiske situation har ændret sig. Typisk er der to årsager til, at folk ønsker at lægge et lån om. Den ene grund er at man befinder sig i en situation, hvor man har brug for luft i den daglige økonomi. Eksempelvis kan man befinde sig i en situation, hvor man har brug for flere penge til rådighed her og nu. Hvis det er tilfældet, så kan man eksempelvis skifte til et afdragsfrit lån eller oprette et nyt lån med en længere løbetid. Det anden grund er, at man ønsker at betale mere af på lånet. Hvis det er tilfældet, så kan man skifte fra lån med afdragsfrihed til lån med afdrag. Man kan også oprette et nyt lån, som har en kortere løbetid. 

 

 

ER DU REGISTRERET I RKI?

Det hænder for de fleste at man kan komme igennem perioder med dårlig økonomi. Er du gået hen og blevet meldt til RKI, Ribers Kredit Information, kan det desværre vise sig svært at optage et lån. RKI er et register for dårlige betalere og findes dit navn heri, så vil enhver låneudbyder være meget betænksom omkring at udlåne penge til dig. Dette skyldes at de vurderer, at der er en stor risiko for ikke at få pengene igen, da du tidligere har haft svært ved at betale.

Når dette er sagt, så findes der dog enkelte udbydere, der alligevel gerne vil låne dig penge trods RKI. Alle disse udbydere tilbyder dog særdeles ufordelagtige lån med ekstremt høje renter, en høj ÅOP før skat og dyre stiftelsesomkostninger. Et sådan lån kan derfor være katastrofalt for dig, som allerede har en sart økonomi. TjekLån har derfor valgt ikke at henvise til udbydere, der udbyder lån trods RKI.

I stedet anbefaler vi, at du fokuserer på at betale din gæld til de kreditorer, der i første omgang har meldt dig til RKI. På den måde kan du hurtigst muligt blive slettet fra registret og optage fremtidige lån under mere almindelige lånevilkår. En fremgangsmåde kan være at få samlet din gæld eet sted, således at du har et samlet kreditbeløb hos et lånefirma og dermed kan overskue dine samlede kreditomkostninger og den samlede månedlige ydelse på lånet. Tjek om du er registreret i RKI ved at logge ind med NemID her

 

NÅR DU ANSØGER OM LÅN

De renter som er angivet på TjekLån er vejledende. Når du indsender en låneansøgning vil udbyderen foretage et automatiseret kredittjek, og give dig et skræddersyet lånetilbud med individuelt tilpassede renter. Sig du ja til tilbuddet, går der ikke længe inden pengene overføres til en pengeinstitutkonto. På grund af denne proces anbefales det at ansøge om lån hos mindst tre udbydere. Sådan vil du sikre dig et fornuftigt antal lånetilbud at vælge imellem, og du er fri til at vælge det mest fordelagtige lån. Dette er den mest populære måde at ansøge på. 

NYE LÅN PÅ VEJ OG NYE ONLINE BANKER

Modsat bankverdenens mere velkendte brands, så byder markedet for nye lån i Danmark på mange velkendte, men også mere ukendte nye lånemuligheder. Uanset om det er nye sms lån 2020 eller nye kviklån 2020, så stammer disse nye lånemuligheder enten fra nyt lånefirma i Danmark, eller underafdelinger af mere velkendte banker fra Danmark eller udlandet. Santander Privatlån er eksempelvis en del af Banco Santander, en af verdens største banker med mere end 190.000 ansatte.
 
Det samme gør sig gældende for en af de nye og helt store aktører indenfor kviklån: Bank Norwegians rødder ligger i det kendte flyselskab Norwegian, som har haft stor succes i Danmark både med flyrejser og låneformidling. Også Bank Norwegians kreditkort er blevet markedsført kraft i Danmark. Selene Finans og Nordisk Lån er eksempler på nye lån, der ikke udspringer af et veletableret brand. Ligesom enhver finansiel virksomhed i Danmark, er vore udbydere under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet. Det er Finanstilsynets opgave at kontrollere at finansielle virksomheder overholder lovgivningen. Derfor behøver du ikke være utryg omkring mindre velkendte låneudbydere.
 

Nye lån januar 2020

På TjekLån holder vi os hele tiden opdateret på nye lån i Danmark. De nyeste lån, som vi har fået med her på siden er Bonuslån og Unofinans. Hvis du vil holde dig opdateret på de nyeste lån i Danmark, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev og dermed være den første, der får besked om nye lån!

 
 

Hvad koster det at indfri et lån hos Nykredit?

Det kommer an på Nykredits indfrielseskurs. Indfrielseskursen er den kurs, som Nykredit kan tilbyde at indfri dit lån til. Nykredits indfrielseskurs opdateres ca. hvert 20 minut. Hvis der indgår obligationer i dit lån, så kan prisen blive udregnet på baggrund af kursen for de obligationer, der indgår i lånet. Den endelige kurs fastsættes ved henvendelse til Nykredit. 

 

 


notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)