Tjek-lån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån

Nye lån 2017

Trenden er billigere og bedre - Se de nyeste lån her og find dit næste lån allerede i dag

- Læs mere om vores nye 2017 lån her -NYE LÅN PÅ VEJ I 2017 - TRENDEN ER BILLIGERE OG BEDRE


Danmarks marked for online lån har det rigtig godt, der kommer hele tiden nye lån i Danmark og nye lånemuligheder. Den hårde konkurrence om kunderne betyder at mange låneudbydere har måtte sænke priserne og presse renter, gebyrer og omkostninger helt i bund.

Hvis du skal ud og låne penge i 2017, er du altså ganske godt stillet. Der er tilkommet ikke bare et nyt lånefirma i Danmark, men op til flere. Derfor har TjekLån valgt at samle alle de spændende nye lån i Danmark, der er kommet til i 2017 på en dedikeret side for nye lån på nettet.

AFDRAGSFRI PERIODER OG NYE LÅN I DANMARKHvis du er på udkig efter nye kviklån 2017 eller nye sms lån 2017, så kan et lån med en afdragsfri periode måske også være interessant. Det er vigtigt at forstå, at med et afdragsfrit lån, så udskyder man blot tilbagebetalinger, dermed er det vigtigt, at du har pengene klar når det rentefri lån udløber.

Selv om du ikke er ny låner hos en bestemt udbyder, så vil du alligevel opleve styrkede vilkår i 2017. Flere udbydere har bl.a. introduceret rentefri- og afdragsfri perioder på helt op til 90 dage!

Denne type lån er bl.a. for personer i akut pengenød, der er sikre på, at deres økonomiske lavvande bare er midlertidig og snart vil ende. Det kunne eksempelvis være en studerende der ved at vedkommende efter endt uddannelse vil komme til at tjene penge og få vendt sin økonomiske situation.

GRATIS LÅN


En tendens man især ser i 2017 er flere gratis lån. For et nyt lånefirma i Danmark er dette en udbredt strategi. Disse omkostningsfrie lån tilbydes derfor oftest af nye udbydere, der vil erobre markedet ved at tilbyde første lån helt uden omkostninger.

Beløbet er ofte et mindre beløb, der skal tilbagebetales med en kortere frist. Det kan siges at være en god handel for begge parter. Gennem traditionelle kanaler kan man opleve nye lån på vej i langt tid, men med nye lån på nettet kan udbyder få mulighed for at vise hvilken service de kan levere og hvor hurtigt låntager kan få hjælp til en problematisk situation.

ÅRSAGER TIL AT FINDE NYE LÅN PÅ NETTET


Med et traditionelt banklån vil du skulle booke en tid i en bankfilial, mødes med en bankmand og forklare til hvilket formål du skal bruge et lån. Baseret på dine oplysninger vil banken foretage et grundigt kredittjek og vurdere risikoen forbundet med at udlåne til dig. Altså deres chance for at få pengene igen.

Et traditionelt banklån er altså en lang og besværlig proces. Derfor er det ikke overraskende at markedet for online lån har fået stor popularitet de seneste år.

Med et online lån sikres du lynhurtig behandlingstid, hurtig udbetaling og bliver generelt mødt af ganske få krav. Du slipper også for at forklare formålet med dit lån og du skal ikke stille nogen form for sikkerhed for lånet.

Det kan især vise sig en nem løsning, hvis der opstår en uforudset udgift ganske pludseligt, det kunne f.eks. være at bilen går i stykker sidst på måneden eller du får en tandskade der kræver omgående behandling.HVILKE KRAV SKAL DU OPFYLDE?


Der eksisterer nogle ganske få krav du skal opfylde for at komme i betragtning til et online lån:


  • Du skal være fyldt 18 år

  • Du skal være i stand til at bekræfte din identitet med NemID

  • En fast indtægt og sund økonomi er en fordel

  • Du må ikke være registreret i RKI
For at kunne tage et online lån skal du være fyldt 18 år. Det skyldes at du ikke kan underskrive en juridisk bindende kontrakt før du er myndig.

Af hensyn til en lavere og ofte mere ustabil indkomst, vil der være et mindre udvalg af låneudbydere at vælge mellem for unge mellem 18-25 år. Dette har TjekLån taget højde for ved at udvikle en unik alders-filtrering, der kun viser tilgængelige lånemuligheder ud fra brugerens alder.

Da låneansøgning og underskrift af efterfølgende lånetilbud foregår online, er det et krav, at du kan bekræfte din identitet med NemID. På den måde kan der ikke snydes med lånet og andre vil ikke kunne optage lån i dit navn.

Når du sender en låneansøgningen videregives dine oplysninger til udbyderen, som vil foretage en vurdering af din økonomi. Har du en fast og stabil indtægtskilde vurderes dette positivt som en øger chance for at betale lånet tilbage. Jo sundere økonomi, jo bedre lånepriser vil du blive tilbudt.

ER DU REGISTRERET I RKI?Det hænder for de fleste at man kan komme igennem perioder med dårlig økonomi. Er du gået hen og blevet meldt til RKI, Ribers Kredit Information, kan det desværre vise sig svært at optage et lån.

RKI er et register for dårlige betalere og findes dit navn heri, så vil enhver låneudbyder være meget betænksom omkring at udlåne penge til dig. Dette skyldes at de vurderer, at der er en stor risiko for ikke at få pengene igen, da du tidligere har haft svært ved at betale.

Når dette er sagt, så findes der dog enkelte udbydere, der alligevel gerne vil låne dig penge trods RKI. Alle disse udbydere tilbyder dog særdeles ufordelagtige lån med ekstremt høje renter og stiftelsesomkostninger. Et sådan lån kan derfor være katastrofalt for dig, som allerede har en sart økonomi.

TjekLån har derfor valgt ikke at henvise til udbydere, der udbyder lån trods RKI. I stedet anbefaler vi, at du fokuserer på at betale din gæld til de kreditorer, der i første omgang har meldt dig til RKI. På den måde kan du hurtigst muligt blive slettet fra registret og optage fremtidige lån under mere almindelige lånevilkår.

Tjek om du er registreret i RKI ved at logge ind med NemID her

NÅR DU ANSØGER OM LÅN


De renter som er angivet på TjekLån er vejledende. Når du indsender en låneansøgning vil udbyderen foretage et automatiseret kredittjek, og give dig et skræddersyet lånetilbud med individuelt tilpassede renter.

På grund af denne proces anbefales det at ansøge om lån hos mindst tre udbydere. Sådan vil du sikre dig et fornuftigt antal lånetilbud at vælge imellem, og du er fri til at vælge det mest fordelagtige lån.

NYE LÅN PÅ VEJ OG NYE ONLINE BANKER


Modsat bankverdenens mere velkendte brands, så byder markedet for nye lån i Danmark på mange velkendte, men også mere ukendte nye lånemuligheder. Uanset om det er nye sms lån 2017 eller nye kviklån 2017, så stammer disse nye lånemuligheder enten fra nyt lånefirma i Danmark, eller underafdelinger af mere velkendte banker fra Danmark eller udlandet. Santander Privatlån er eksempelvis en del af Banco Santander, en af verdens største banker med mere end 190.000 ansatte.

Ligesom enhver finansiel virksomhed i Danmark, er vore udbydere under opsyn af den statslige myndighed Finanstilsynet. Det er Finanstilsynets opgave at kontrollere at finansielle virksomheder overholder lovgivningen. Derfor behøver du ikke være utryg omkring mindre velkendte låneudbydere.