TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
400.000 kr. er det højeste beløb du kan låne online. Der er altså et maksimum på de såkaldte forbrugslån, og det er der naturligvis en grund til. Hvis du er interesseret i at låne så mange penge, så bør du være 100 procent sikker på, at du er i stand til at betale lånet tilbage. Der er få udbydere, som tilbyder lån i denne størrelsesorden, men vi viser dig dem, der er tilgængelig, her på sitet. Dermed gør vi det muligt og nemt for dig at sammenligne, så du kan vælge det lån, der passer til dig og dine behov. Du kan også sammenligne online lån med realkreditlån eller med det lån, du kan få tilbudt i banken. Det er også tilladt at sammenligne dit andelsboliglån med et online forbrugslån. Det at sammenligne lån på kryds og tværs kan gøre at du får et bedre overblik, og kan måske endda spare dig for penge hver måned.


Hos os har vi kun en enkelt udbyder, der tilbyder et lån på 400.000 kr. Dog er vi sikre på, at de kan tilbyde et godt lån til en god rente. Desuden er lånet med hurtig udbetaling og lynhurtig svartid. Dog skal du huske på, at vi har flere udbydere, som tilbyder lån på 350.000 eller lån på 250.000. Hvis du finder ud af, at du kan nøjes med at låne et mindre beløb, så vil vi klart anbefale det. Med andre ord er 400.000 kr. det højeste beløb, du kan låne uden sikkerhed. Det betyder at du faktisk kan låne 400.000 kr. uden at det er nødvendigt, for dig, at pantsætte din bil eller dit hus. Det er også muligt at finde et online forbrugslån uden en tårnhøj rente, selvom lånebeløbet er højt. Vi viser dig de udbydere, vi synes er bedst, her på sitet. Én af fordelene ved at tage et online forbrugslån fremfor et lån i banken er, at långiver ikke - eller yderst sjældent - har interesse i, hvad, du skal bruge pengene til. Du kan altså låne penge til ferie, bryllupsfest, ny bil eller noget helt fjerde. Med andre ord, så kan du bruge pengene på det, du drømmer om.

Lån til bolig

Du kan for eksempel låne 400.000 kr. til en bolig. Står du og overvejer at købe fast ejendom, kan det være en god ide at tage et boliglån. Du skal sørge for at undersøge, hvor mange penge, du reelt skal bruge, inden du tager et lån. Husk på, jo flere penge, du selv sparer op, jo kortere tid skal du afdrage på dit lån. Du bliver altså hurtigere gældfri, hvis du låner et mindre beløb end de 400.000 kroner.

Beregn ydelse på lån

Du kan bruge TjekLån’s låneberegner til at finde dit ideelle lån. Du indtaster blot nogle kriterier som for eksempel lånebeløb og ønsket løbetid, og så finder vi ud af, hvad du skal betale og hvad din rente bliver. Altså kan låneberegneren bruges til beregning af renter - men den laver faktisk også en amortiseringsplan til dig, og sparer dig dermed for en masse tid, i forhold til hvis du selv skulle sidde og regne ud eller opstille den i et regneark.

Lån 400000 rentefrit

Det er ikke muligt at låne så stort et beløb rentefrit. Det er yderst sjældent, at man kan lån 400000 kr. rentefrit. Dog kan du forhøre dig ved forskellige udbydere, om de kan lave et tilbud, hvor du kan låne 400000 rentefrit i 30 dage. Det kan også være, at du kan få en lavere rente i opstartsperioden. Du kan begynde at afdrage på den reelle rente senere i din løbetid.

Danmarks billigste lån

Det er svært for os at fortælle dig, hvad der er Danmarks billigste lån. Dog er det nemt at vælge udbyder, hvis du ønsker at låne 400.000 kr. Der er nemlig kun én udbyder, der tilbyder så stort et lån. Hvis du, efter grundig research, vælger at låne 400.000 kr. er det enten via et forbrugslån eller via et traditionelt banklån. Den største forskel er, at et forbrugslån giver dig en langt større frihed over pengene. Med et traditionelt banklån vil pengene være øremærket til noget helt specifikt. Det kan dog anbefales at du ikke låner 400.000 kr. og bruger dem til forbrug. Lad pengene gå til noget specifikt, som giver værdi for dig. Eksempelvis en hjælp til dit drømmehus eller en ny bil. Hvis du skal låne 400.000 kr. i en bank, så bliver du nødt til at stille en form for sikkerhed for lånet. Det betyder eksempelvis at stille din bil eller dit hus som sikkerhed. Det behøver du ikke nødvendigvis med et online lån. Det betyder dog ikke, at der ikke vil være konsekvenser, når du misligholder et givent online lån. Det er aldrig en god ting at misligholde gæld, og der vil altid være konsekvenser. notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)