TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Der er ikke mange udbydere, der tilbyder lån i denne størrelse, men vi har samlet dem, vi synes er bedst, her på sitet. Måske skal du bruge penge til at holde fest, sølvbryllup eller bryllupsfest. Det kan også være, du skal købe ny bil, nyt hus, nyt sommerhus eller lejlighed - eller en rejse til et eksotisk sted. Med et online lån, skal du ikke bekymre dig om, at långiver skal vide, hvad du skal bruge pengene på. Det skal du dog, hvis du tager et lån i banken. Du kan også låne 300000 til indfrielse af din eksisterende gæld. Mange vælger at gøre dette, da det bliver billigere og mere overskueligt at afdrage på gælden, og den månedlig ydelse kan ligeledes blive en anelse billigere. Man kan altså vælge at samle alle sine lån ét sted, og afdrage på dem alle samlet. Dermed kan du få en lav rente, og dine samlede kreditomkostninger kan også blive en anelse lavere. Det kan altså være en god idé, at samle dine lån for at gøre det billigere for dig selv.  

Beregn ydelse på lån

Her på TjekLån.dk har vi lavet en låneberegner, som kan beregne ydelsen på det lån, du ønsker at tage. Du kan indtaste kriterier såsom ønsket lånebeløb og ønsket rente. Når du har tastet dine ønsker ind, laver vores system faktisk en amortiseringsplan til dig, så du slipper for at lave den selv, eller bruge tid på at få den opstillet i excel. Vores mission med TjekLån er at give dig en oversigt over billig lån. Vi har altså samlet forskellige låneudbydere her, for at give dig det bedst mulige overblik, så det er nemt for dig at lån penge. Du har altid mulighed for at læse mere om de forskellige lånetyper på vores site. Du kan også fordybe dig i de forskellige lånebegreber, som du bør kende til. Eksempelvis kan du her læse meget mere om ÅOP.

Lån penge rentefrit

I denne størrelsesorden, er det ikke muligt at låne penge rentefrit. Det er de færreste udbydere, som vil løbe den risiko. Du kan i stedet for undersøge, om det er muligt at låne penge rentefrit i 30 dage. Efter de 30 dage vil der begynde at løbe renter på dit lån. Dette er mere realistisk med så stort et beløb. Hvis du eksempelvis blot ønsker at låne 40.000 kr., så kan du måske finde et rentefrit lån. Du kan bruge vores sammenligningstjeneste, for at finde det bedste lån til dine behov. Du skal være opmærksom på kviklån og andre typer af online lån, da diverse udbydere godt kan reklamere med, at deres lån er rentefrie. Dette betyder ofte, at du har meget kort løbetid, og derfor skal betale lånet tilbage allerede efter 30 dage efter. Hvis ikke du gør det, kommer der meget høje renter og gebyrer på, og det er sådan, mange bliver snydt. Så vær sikker på at læse det, der står med småt, når du skal låne penge online. Få et lån som har en løbetid, som giver dig en realistisk chance for at tilbagebetale lånet inden løbetiden er gået. Ved lån af betydelig størrelse er en lidt længere løbetid ofte nødvendig. Det kan eksempelvis være vanskeligt at tilbagebetale 300.000, hvis løbetiden kun er 60 dage.

Billigste lån med fast rente

Som udgangspunkt er det svært at finde online lån med en fast rente. Vi har dog forsøgt at give et overblik over de intervaller, de forskellige udbydere har deres renter til at stå i. Vi vil også meget gerne svare dig på, hvad der er Danmarks billigste lån - men eftersom at renten er konstant i forandring, er det meget svært at give et konkret svar på. Vi har forsøgt at give et praj om det, ved at samle de billigste lån her på sitet. Som regel vil mange lån være dyre, hvis du er et sted mellem 18 år og 23 år. Faktisk er der mange steder, hvor det vil være vanskeligt for dig at låne penge indtil du er over 25 år.

Lån trods RKI?

Du kan ikke låne 250.000 kr. hvis du er registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler er det, generelt set, meget svært for dig at låne penge. Istedet for at optage flere lån, så bør du have fokus på at få tilbagebetalt eller nedbragt din gæld. Du bør altid arbejde på at komme ud af RKI, så du ikke længere skal være registreret som dårlig betaler. Der er nemlig meget få til ingen udbydere, som vil låne penge til en RKI-registreret.

Planlæg dit næste lån

Det at låne op til 300.000 kr. er en stor beslutning. Vi ved godt, at 300.000 kr. kan forsøde hverdagen og åbne nye døre. Du bør dog være opmærksom på, at din hverdag ikke bliver for uoverskuelig. Det kan nemlig hurtig ske, hvis du pludselig står i en situation hvor du ikke er i stand til at tilbagebetale dit lån indenfor løbetiden. Derfor skal et lån, af denne størrelse, vælges med omhu. Et kviklån er hurtigt og nemt at få. Det kan virke en anelse skræmmende at tage et kviklån på 300.000 kr., men der er mange formildende omstændigheder. Der findes faktisk en del udbydere som vil forsøge at komme deres kunder i forkøbet, således at kunderne slipper for at ende i en situation hvor de ikke kan tilbagebetale gælden. Udbyderne gør eksempelvis det, at de tjekker kundernes indkomst inden lånet tilbydes. Hvis en udbyder mener at en given kunde virker uegnet, og dermed ikke tror at kunden kan betale pengene tilbage rettidigt, vælger udbyder simpelthen ikke at give lånet. Et budget med din indkomst og dine omkostninger bør dog give et overblik over, hvor stort dit rådighedsbeløb er - også når du skal til at betale lånet tilbage. På den måde bliver det ikke noget problem, for dig, at tilbagebetale pengene. Vi anbefaler at du ikke sætter dit budget for stramt rent økonomisk. Du vil ikke ende i en situation, hvor du ikke er i stand til at afdrage dit lån, fordi du har fået en lille ekstra uforudset udgift.  

Realiser dine drømme

300.000 kr. giver dig luft og plads til at realisere dine drømme. Et så stort beløb kan også hjælpe dig ovenpå igen, hvis du er blevet ramt rent økonomisk. Et online lån giver dig mulighed for at udleve dine drømme - hvad end det måtte være. Bare husk at betale kreditten tilbage! Her hos TjekLån hjælper vi med at sammenligne de mange forskellige udbydere. Vi nærstudere de forskellige lånemuligheder, og præsentere dig for de bedste muligheder. Nogle udbydere skjuler deres gebyrer godt, så en god tommelfingerregel er: hvis renten virker for god til at være sand, så er det nok også tilfældet.

Spørgsmål om at låne 300.000 kr.

Hvor kan man låne 300.000 kr.?

Se hele oversigten over låneudbydere som tilbyder lån på 300.000 kr. her 

Hvem kan låne 300.000 kr.?

Følgende krav gælder, hvis du skal optage et lån

  • Minimumsalder 18 år
  • Fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have en fast indtægt 
Hvornår modtager man pengene? 

Du modtager pengene indenfor 48 timer efter du er blevet godkendt til et lån notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)