Lån penge billigt online på Tjeklån
HVOR MEGET VIL DU LÅNE?


DIN ALDER?
+25 år
  Vælg hvor meget du vil låne
  Vælg din alder
  Klik på Find lån
Lån 300.000 kr.


Der er ikke mange udbydere, der tilbyder lån i denne størrelse, men vi har samlet dem, vi synes er bedst, her på sitet. Måske skal du bruge penge til at holde fest, sølvbryllup eller bryllupsfest. Det kan også være, du skal købe ny bil, nyt hus, nyt sommerhus eller lejlighed - eller en rejse til et eksotisk sted. Med et online lån, skal du ikke bekymre dig om, at långiver skal vide, hvad du skal bruge pengene på. Det skal du dog, hvis du tager et lån i banken.

Du kan også lån 300000 til indfrielse af gæld. Mange vælger at gøre dette, da det bliver billigere og mere overskueligt at afdrage på sin gæld. Man kan altså vælge at samle alle sine lån ét sted, og afdrage på dem alle samlet. Dermed bliver renter og gebyrer lavere, og det bliver billigere for dig at indfri din gæld.

Beregn ydelse på lån


Her på TjekLån.dk har vi lavet en låneberegner, som kan beregne ydelsen på det lån, du ønsker at tage. Du kan indtaste kriterier såsom ønsket lånebeløb og ønsket rente. Når du har tastet dine ønsker ind, laver vores system faktisk en amortiseringsplan til dig, så du slipper for at lave den selv, eller bruge tid på at få den opstillet i excel.

Vores mission med TjekLån er at give dig en oversigt over billig lån. Vi har altså samlet forskellige låneudbydere her, for at give dig det bedst mulige overblik, så det er nemt for dig at lån penge.

Lån penge rentefrit


I denne størrelsesorden, er det ikke muligt at lån penge rentefrit. Det er de færreste udbydere, som vil løbe den risiko. Du kan i stedet for, søge på, om det er muligt at få lån penge rentefrit 30 dage, og herefter begynde at betale renter på dit lån. Dette er mere realistisk med så stort et beløb.

Du skal være opmærksom på kvik lån og andre typer af online lån, da diverse udbydere godt kan reklamere med, at deres lån er rentefrit. Dette betyder ofte, at du har meget kort løbetid, og derfor skal betale lånet tilbage allerede 30 dage efter. Hvis ikke du gør det, kommer der meget høje renter og gebyrer på, og det er sådan, mange bliver snydt. Så vær sikker på at læse det, der står med småt, når du skal lån penge online.

Billigste lån med fast rente


Som udgangspunkt er det svært at finde online lån med fast rente. Vi har dog forsøgt at give et overblik over de intervaller, de forskellige udbydere har deres renter til at stå i. Vi vil også meget gerne svare dig på, hvad der er Danmarks billigste lån - men eftersom at renten er konstant i forandring, er det meget svært at give et konkret svar på. Vi har forsøgt at give et praj om det, ved at samle de billigste lån her på sitet.

Lån trods RKI?


Du kan ikke lån 250000 trods RKI. Hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler, er det meget svært for dig at lån penge. Du bør i stedet for at optage nye lån, forsøge at nedbringe den gæld, du allerede har, med henblik på at komme ud af RKI, så du ikke længere skal være registreret som dårlig betaler. Der er nemlig meget få til ingen udbydere, som vil låne penge til en RKI-registreret.


Indtast din e-mail og få tilbud og gode råd om lån:

Fortsæt uden indtastning af e-mail

Betingelser