TjekLån viser reklamer for låneudbydere og modtager provision for at formidle lån
Lån penge billigt online på Tjeklån

Kviklån rentefrit

Tjeklån hjælper dig med at finde det bedste kviklån til dit behov

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser

Meget fint. Flot

Pia Vigh

Nemt overskueligt god behandling

Anni Ager

Nem og hurtig låneberegning.

Janni Kær Christensen

Det fungerer som det skal

Henrik Langaa

Dejligt nemt

Bettina Larsen

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

Hans

Jeg fandt hurtigt et lån der passede lige til mig

HansKviklån har i mange år fået meget kritik. Dette skyldes at mange mener, at renten og omkostningerne på lånene er for dyre for forbrugeren og derfor ikke er rentable. Dette kan være sandt i nogle tilfælde, men der findes også kviklån som er rentefrie. Disse kviklån kan være svære at finde, men de findes og kan være en god måde for dig at få et billigt kviklån på. Der er dog mange kviklåns-udbydere på markedet og det fortsætter med at vokse. Derfor kan det være svært at holde styr på det hele, og derfor har vi hos TjekLån samlet alle låneudbyderne for dig, så du hurtigt kan få det store overblik over fordele og ulemper ved alle udbyderne. 

Nedenfor kan du læse om fordelene ved et rentefrit lån, men før det få beskrevet hvad et låns løbetid præcist vil sige, så du har styr på begrebet næste gang, du skal låne penge. 

kviklån rentefrit.png

Lånets løbetid 

Der er mange ting man skal tænke over inden man låner penge, og det samme gælder når man tager et rentefrit lån. Begreberne er mange, og det er ikke nemt at holde styr på. Et af de vigtigste begreber i låne sammenhæng er løbetid. Løbetiden på et lån beskriver - helt simpelt - den fulde periode, hvor du skal have betalt lånet tilbage. Her gælder alle udgifter til lånet; renter, omkostninger, gebyrer osv. 

Når du har sendt din låneansøgning til låneudbyderen vil du ofte blive spurgt om hvor lang løbetid, du ønsker på lånet. Løbetiden skal altid forhandles på forhånd, så der ikke opstår misforståelser i lånekontrakten. Derfor er det en god ide, at gøre dig nogle tanker om hvor lang en løbetid, du ønsker. Tænk et godt stykke ud i fremtiden; Sker der ændringer i min økonomi inden for den nærmeste fremtid? Har du planer om at skifte job eller kommer der andre forudsigelige udgifter, som kan skade din udsigt til at betale lånet tilbage? I hvor lang tid kan det betale sig for mig at betale tilbage på lånet? Eller med andre ord, hvornår er lånet ikke længere rentabelt for mig?  

Jo mere forberedt du er, desto billiger bliver det i længden for dig. Overvej også at lægge et budget forinden, og hav et komplet overblik over din økonomi. 

Overblik over kviklån 

Lånebeløb Rente Udbyder
5000 kr. - 400000 kr. 5,11 - 24,35% Bank Norwegian
10000 kr. - 50000 kr. 9,9 - 19,56% Leasy Minilån
10000 kr. - 500000 kr. 3.55-19.80% Letfinans
10000 kr. - 500000 kr. 3,60 - 20,95% LendMe
1500 kr. - 50000 kr. 22.51% Ferratum

Fordele ved et rentefrit lån 

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at et rentefri lån ikke er et gratis lån. Der vil altid være omkostninger forbundet ved lånet. Det kan være gebyrer eller andre omkostninger, som gør at låneudbyderen stadig kan tjene penge på lånet. 

Men et rentefrit lån har den helt store fordel, at du ikke skal betale rente ved dit lån. Det betyder - med al sandsynlighed - at den årlige omkostning i procent (ÅOP), vil være lavere end ved andre kviklån. Dog kan der være skruet op for andre omkostninger på lånet, som gør at de årlige omkostning stadig vil være lukrativ udbyderen. Det er derfor vigtigt, at du ikke bliver blændet af det rentefrie-aspekt ved lånet, og undersøger ÅOP inden du underskriver lånekontrakten. 

Det rentefrie lån besidder samme fordele som almindelig kviklån. Det er nemt og hurtigt at låne penge med et kviklån. Processen for godkendelse kræver få trin, og det kræver ofte bare at du er fyldt 18 og har et dansk CPR-nummer. Du vil indenfor 1-2 hverdage modtage dine penge, og frit bruge dem som det passer dig. Du skal ikke lægge sikkerhed for lånet, og låneudbyderen spørger ikke ind til hvad pengene skal bruges til - hvilket de i alle andre sammenhænge vil. Derfor er der stor frihed ved et rentefrit kviklån, men det kommer også med ansvar. Opfylder du ikke lånets krav, vil du ende på RKI, der er et register for ‘dårlige lånere’. Det kan have konsekvenser for dig, hvis du i fremtiden ønsker at låne penge. Lånere på RKI vil for eksempel aldrig kunne tage et rentefrit lån, da stort set alle låneudbydere ikke tilbyder disse lån til ‘dårlige lånere’. Derfor er det vigtigt at du overholder låneforholdene, som er skrevet i din lånekontrakt - det kan ellers blive både dyrt og vil ødelægge dine chancer for at låne i fremtiden. 

Kviklån sider

Kviklån oversigt.png

Nye kviklån.png

Kviklån 18 år.png

Kviklån 30 dage.png

Kviklån 5000.png

Kviklån gratis.pngnotifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

(Ved at indtaste din e-mail og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik)