Sådan tjener vi penge

Grønt billån - Se vores oversigt her

Læs mere om grønne billån nedenfor

  1. Hjem
  2. Billån
  3. Grønt billån - Se vores oversigt her
Opdateret 06. oktober 2022

Anbefalet i oktober

5
Lånebeløb 5.000 - 400.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Pålydende rente 4.99-18.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Lån helt op til 400.000 kr. Løbetid op til 15 år Hurtig udbetaling
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 40.000 kr.Løbetid: 60 måneder kr. Variabel debitorrente: 5,11 - 20,73 % ÅOP: 5,11 - 20,73 % Månedlig ydelse: 755 - 1.038 kr. Samlede kredit omk.: 5.274 - 22.199 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 45.274 - 62.199 kr. Løbetid 1-15 år
5
Lånebeløb 10.000 - 1.000.000 kr.
Lånetid 1 - 12 år
Rente/år 1.25-24.99%
Oprettelsesgebyr 0 kr.
Billån med sikkerhed Hurtigt svar Èn ansøgning - tilbud fra 17 banker
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 60 måneder Etabl.omk.1000 kr. Variabel debitorrente: 3,48 % ÅOP: 3,80 % Månedlig ydelse: 2.053 kr. Samlede kredit omk.: 11.690 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 111.690 kr.

Ny på TjekLån

4
Lånebeløb 60.000 - 500.000 kr.
Lånetid 24 - 96 mdr.
Rente/år 4.91%
Oprettelsesgebyr 3.495 kr.
Lav rente Både til køb hos forhandler og privat
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 100.000 kr.Løbetid: 88 måneder kr. Variabel debitorrente: 4,91 % ÅOP: 7,95 % Månedlig ydelse: 1.199 kr. Samlede kredit omk.: 31.656 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 131.656 kr.
5
Lånebeløb 3.000 - 500.000 kr.
Lånetid 1 - 15 år
Rente/år 2.95-24.99%
Oprettelsesgebyr 3.000 kr.
Mere end 500.000 tilfredse kunder Øjeblikkeligt svar fra op til 7 banker
Ansøg nu
Eksempel: Samlet kreditbeløb: 150.000 kr.Løbetid: 12 måneder Etabl.omk.3000 kr. debitorrente: 6,7 % ÅOP: 7,19 % Månedlig ydelse: 1.558 kr. Samlede kredit omk.: 71.691 kr. Samlet tilbagebetalt beløb: 221.691 kr.
Derfor kan du trygt bruge Tjeklån.dk

På Tjeklån arbejder vi for at give dig et overblik over dine lånemuligheder. Vi rangerer de forskellige lån efter faktorer som popularitet, lånets betingelser og vores kommission. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere. Du kan tjekke vores liste med partnere og hvordan vi tjener penge.

Følgende medier har skrevet om TjekLån

jyllandsposten nordjyske finans soendagsavisen jubiiAnmeldelser


Indholdsfortegnelse
Se mere

Det har aldrig været mere populært at købe hybrid - eller elbiler, og mulighederne for et billån specifikt til disse klimavenlige køretøjer er derfor også blevet større. Med et grønt billån kan du opnå fordelagtige lånevilkår, så du kan opfylde dine bildrømme med en god pris.

Et lån til elbil, plug in hybridbil eller anden elektrisk køretøj har en lang række fordele, som gør det mere attraktivt at låne penge sammenlignet med et traditionelt billån til en benzin- eller dieselbil.

Banker gør grønne billån mere attraktive lån, for at promovere købet af en klimavenlig bil. Du kan optage grønne billån hos en lang række velkendte låneudbydere, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge hjemme i stuen via din mobil, computer eller tablet.

Hvad er et grønt billån?

Et grønt billån er et lån, som er øremærket til køb af klimavenlige og grønne biler. Sammenlignet med et almindeligt billån kan du opnå fordelagtige lånevilkår, hvor du kan spare mange penge.

Men så sidder du måske og tænker, hvilke fordele kan jeg opnå med det grønt billån?

Sammenligner du et grønt billån med et traditionelt billån, vil de mest væsentlige fordele være lavere krav til udbetaling og en lavere rente. Du har altså gode muligheder for at optage et grønt billån, uden at skulle betale kassen for det. 

Du kan finansiere til bilkøb af en elektrisk bil med fleksible lånevilkår, og uden at du skal betale høje samlede kreditomkostninger. Der er gode muligheder for at opnå en lav rente samt ÅOP, som gør det muligt at låne penge billigt. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af FDM kan du som forbruger spare op til 17.500 kr., hvis du ønsker at låne 400.000 kr. til en elbil sammenlignet med et lån til en benzinbil med samme pris.

Hvad koster et grønt billån?

Prisen på et grønt billån afhænger af den enkelte låneudbyder, dog er der også en række faktorer, som du bør være opmærksom på. Når du skal låne penge til din nye bil, kan faktorer som lånets løbetid, renter og øvrige omkostninger have en effekt på lånets pris.

Prisen på dit billån afhænger blandt andet af:

  • Biltypen
  • Bilens pris
  • Bilens alder
  • Lånets løbetid
  • Din privatøkonomi
  • Dit lånetilbud

De nævnte faktorer er medregnet i lånets ÅOP, som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Du kan til din egen fordel sammenligne lånets ÅOP, som angiver lånets reelle pris.

Det er super nemt at gøre brug af vores online låneberegner, som gør det muligt at beregne den månedlige ydelse samt få et overblik over dine lånemuligheder. Du kan i mange tilfælde spare mange tusinde kroner, ved at sammenligne lån med en låneberegner.

Når du har beregnet dit ønskede lån, er det en god ide at sammenligne ÅOP. ÅOP angiver lånets reelle pris, og er derfor en god måde at sammenligne lån direkte på.

Er det billigere at låne til elbil?

Skal du optage et lån til elbil, er det i mange tilfælde billigere at optage et grønt billån. Udover et billigere lån får du også en række fleksible og fordelagtige lånevilkår. Du kan få et grønt billån og i mange tilfælde spare flere tusinde kroner sammenlignet med et traditionelt billån.

Når du optager finansieringen til dit bilkøb, kan du med et grønt billån ofte optage lånebeløbet med lave eller ingen stiftelsesomkostninger. Derudover får du oftest en lav rente, og du kan derfor opnå en lav månedlig ydelse.

Når du skal låne bilens pris, kan du hos nogle låneudbydere også låne til en ladestander. Du kan altså få et grønt billån, hvor du kan låne til selve bilen samt en ladestander i et samlet lån. Det gør det billigere for dig, da du dermed skal betale færre låneomkostninger.

Hvad koster det at låne til en el bil?

Når du skal finde ud af hvor meget det koster at optage et lån til elbil, er der en række faktorer du bør medregne. Vi har samlet en oversigt over disse faktorer, så du nemt og hurtigt kan beregne lånets pris.

Ønsker du finansiering med et grønt billån, kan du optage et lånebeløb på helt op til 1.000.000 kr. Du har mulighed for at få en debitorrente på helt ned til 1 %, hvor du ofte har mulighed for at vælge mellem en variabel - eller fast rente.

Som forbruger kan du optage finansiering til en ny bil hos en rækker velkendte banker, hvor du med grundig undersøgelse og sammenligning, kan få et grønt billån med lave omkostninger.

Det er en god ide at sammenligne lånetilbud, for at finde det absolut billigste billån. Du bør være særligt opmærksom på at sammenligne lånets ÅOP, som angiver lånets reelle pris. Du kan til din egen fordel gøre brug af vores gratis online låneberegner, som beregner prisen på det ønskede lån, samt låneudbydere som tilbyder det.

Har du behov for at få rådgivning til at vælge det billigste og bedste lån, kan du få hjælp hos FDM

Hvor er det billigst at låne til bil?

Ønsker du at tage del i den grønne omstilling med en elbil, har du mulighed for at optage et billigt grønt billån hos en række banker. Når du skal finde det billigste billån, bør du finde lån med de laveste etableringsomkostninger, renter og gebyrer.

Der kan være forskel på lånets pris, afhængig af dit bilvalg da det afhænger af, om du vælger elbiler eller hybridbiler. Du bør være opmærksom på renten, etableringsomkostninger og gebyrer, da de alle har en direkte indvirkning på lånets ÅOP.

Skal du optage et nyt billån, kan du sammenligne billån samt få et overblik over dine muligheder hos en lang række banker, ved at gøre brug af en online låneberegner.

Når du skal optage et grønt billån, foretager långiveren en kreditvurdering. Denne kreditvurdering foretages, for at sikre at du har en sund økonomi, og dermed har mulighed for at tilbagebetale det lånte beløb.  

Hvad er forskellen på et Grønt billån og traditionelt billån?

Forskellen på et grønt billån og traditionelt billån er at grønne billån, er øremærket køb af hybridbiler, plug in hybridbiler, elbiler og andre elektriske køretøjer.

Når du skal købe ny bil, skal du ofte lægge en udbetaling på 20 % af bilens pris med et traditionelt billån. Med grønne billån kan du ofte nøjes med en udbetaling på 10%.

En anden fordel som du ofte opnår med et grønt billån, er at renten er lavere. Du kan ofte få en lavere debitorrente, som kan være med til at gøre lånets ÅOP lav. Som forbruger får du derudover ofte bedre lånevilkår, som gør grønne billån mere attraktive end traditionelle billån. author

Skrevet af

CEO og grundlægger

Mark Andersen har mere end 15 års erfaring med salg, marketing, økonomi og affiliate marketing. Mark står bag nogle af Danmarks største sammenligningssites inden for blandt andet lån, bredbånd, måltidskasser, mobilabonnement og a-kasser.

notifyImg Ansøg nu

Gør som 28.197 andre...
Få nyheder og eksklusive lånetilbud

De billigste lån
Mest populære lån
Nyeste lån på Tjeklån


Fortsæt uden indtastning af e-mail

Ved at indtaste din e-mail og dit telefonnummer og trykke “tilmeld og fortsæt til ” giver du samtykke til, at Tjeklån må sende dig e-mails og sms'er om lån og økonomi, samt markedsføringsmateriale fra de låneudbydere og banker, som Tjeklån samarbejder med. Du kan altid vælge at trække dit samtykke tilbage. Læs mere på vores privatlivspolitik